- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Pazartesi bunu yaptığım listeye eklıcem..Beni de ekler misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazartesi bunu yaptığım listeye eklıcem..Beni de ekler misiniz
Tamam canım sağ olPazartesi bunu yaptığım listeye eklıcem..
Geçmiş olsun canım ozaman sen kendını ıyı hıssedınce gel olurmu ben senın yerıne bu duanı okuyorum.H E canım ben bir kaç gün okuyamayacagim dış gebelik geçiriyorum zorlu bir zaman içindeyim lütfen anlayış gösterin
KIZLAR @Bilgece arkadaşımız yenı bir dua başlatmış. Yardımcı olup Burak kardeşimize şifa dilermisiniz. Allah razı olsun hepinizden..
Arkadaslar asagidaki ayeti 10 bin tane okumaya başladık okur musunuz? Bu hasta kardeşimiz için. Allah şifa versin ona da tüm hastalara da.
Ve izâ maridtu fe huve yeşfîni
betul8516
elfce92
ebruli--
Cilekkokusu12345
G guzbahar
tubatesbih
htchmd
saydin78
yumiti
M mrym99
hasbeee
Nefs
Minel00
V vaselin
esmaaaaalarrr
Eğer dua nıyetıyle okursan, okunabılıyormuş....
Eğer dua nıyetıyle okursan, okunabılıyormuş....
Günlük EL HÂFID zikir sayısı
Toplam 1481 adet
16 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN 92 ADET
DUASI OKUNAN 101 ADET
İLK 8 KİŞİYE OKUYORUZ .
Anlamı: Hafıd [ Yukardan aşağıya indiren alçaltan ]
Kerameti: Herhangi bir Murad için 500 kere ya da 3 gün oruç tutup 70 defa Oku.Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.Okuyana düşman saldıramaz. Cin, şeytan ve insan şerrinden korunur. Bu isim; korunması için, neye okunursa, o şey muhafaza olur, korunur.
H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
Okuyan H E okudum yazsın.
Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516
3: elfce92
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar / OKUDU
7: tubatesbih
8: htchmd
9: saydin78
10: yumiti / yerıne ben okuyacağım..
11: M mrym99 / OKUDU
12: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
13: Nefs
14: Minel00
15: V vaselin
16: esmaaaaalarrr
Allahım kabul etsin inşallah
Benide ekleyebilirmisinizGünlük EL HÂFID zikir sayısı
Toplam 1481 adet
16 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN 92 ADET
DUASI OKUNAN 101 ADET
İLK 8 KİŞİYE OKUYORUZ .
Anlamı: Hafıd [ Yukardan aşağıya indiren alçaltan ]
Kerameti: Herhangi bir Murad için 500 kere ya da 3 gün oruç tutup 70 defa Oku.Kötüden ve belalardan korunmak için okunur.Okuyana düşman saldıramaz. Cin, şeytan ve insan şerrinden korunur. Bu isim; korunması için, neye okunursa, o şey muhafaza olur, korunur.
H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize Bol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Şuanda şifa bekleyen Burak kardeşimize şifa ver yarabbim.. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
Okuyan H E okudum yazsın.
Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516
3: elfce92
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar / OKUDU
7: tubatesbih
8: htchmd
9: saydin78
10: yumiti / yerıne ben okuyacağım..
11: M mrym99 / OKUDU
12: hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
13: Nefs / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU..
14: Minel00
15: V vaselin
16: esmaaaaalarrr
Allahım kabul etsin inşallah
Canim ya burak icin benim topige yazar misin? Baska yerden takip edemiyoruz.. eilenn i etiketler kac tane okuduğunu yazarsin. Cok sagol. Allah razi olsun..Canım ben Burak için 100 tane okudum. Rabbim acil şifalar versin.
Kusuru olur mu canımH E canım kusura bakma moralim çok bozuktu. Maalesef bugün 3. tüp bebek denememin de negatif sonucunu aldım. Bugünki arkadaşlara okuyamadım. Hakkınızı helal edin. Yarın herkese okuyup bildirim yaparım. Çok kötü bir gün yaşadım Rabbim kimseye yaşatmasın. Sabrımı versin. Dayanma gücü versin. Bana düşen sabır ve dua