- 13 Ekim 2014
- 4.161
- 2.714
- 333
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımSisli Memorial da tedavi olduk canim. Tum takip orada oldu. Bu sure zarfında Istanbul'da kaldik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canımSisli Memorial da tedavi olduk canim. Tum takip orada oldu. Bu sure zarfında Istanbul'da kaldik.
Bu dokuz kisiye okumak ne oluyor acaba bi de listeye okundu falan yaziliyor bilgi verebilir misiniz yeniyim de ..H E dokuz kişiye şimdi okuyorum 9 kişiyi de kaydediyorum sabah işe giderken okuyacağım rabbim kabul etsin
Esmanın sayısı az olunca tüm herkese okuyoruz bugün ben bitiremedim onun için ikiye böldüm onun bilgisini verdim. Geneli tüm herkese okumuş. Kişileri bölünce helcin haber veriyorBu dokuz kisiye okumak ne oluyor acaba bi de listeye okundu falan yaziliyor bilgi verebilir misiniz yeniyim de ..
Mesela 9 kisi varya her kisiye ayri ayri 53 tane mi okuyorsunuz ..Esmanın sayısı az olunca tüm herkese okuyoruz bugün ben bitiremedim onun için ikiye böldüm onun bilgisini verdim. Geneli tüm herkese okumuş. Kişileri bölünce helcin haber veriyor
Listede 18 kişi var.Mesela 9 kisi varya her kisiye ayri ayri 53 tane mi okuyorsunuz ..
Canim ben dun tum listeye okumustum. Allah kabul etsin insallahARKADAŞLAR DAHA AÇIKLAYICI NASIL YAZARIM BİLMİYORUM AMA BÜTÜN LİSTEYE 50 ADET OKUYACAKSINIZ . SIRA KENDINİZE GELİNCE 53 TANE OKUYACAKSINIZ.YANLIŞ OKUYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN EKSIK KALAN ESMA ZİKİRLERİNİ ÇEKSİNLER..
DAHA ÖNCEKI ESMA ZIKIRLERINIDE YANLIŞ YAPTIYSANIZ OKUYUN LUTFEN. KİMSENIN VEBALİ KİMSEDE KALMASIN. LÜTFEN LİSTEYI DAHA DİKKATLİ OKUYUN . BEN BUTUN LISTEYE OKUNCAK DIYE YAZMIŞIM BAZI ARKADAŞLAR SADECE 1 KİŞİYE OKUMUŞ..
BUGUN LİSTE YAPMIYORUM EKSIKLERINIZI OKUYUN LUTFEN.
betul8516 , elfce92 , ebruli-- , Cilekkokusu12345 , G guzbahar , mini87 , tubatesbih , htchmd , saydin78 , yumiti , @meryemkursun , hasbeee , Nefs , Minel00 , V vaselin , esmaaaaalarrr , B Bir mucize
CANIM TÜM LİSTEYE OKUDUMGünlük EL KÂBID zikir sayısı
Toplam 903 adet
18 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN 50 ADET
DUASI OKUNAN 53 ADET
BÜTÜN LİSTEYE OKUYORUZ .
Anlamı:
Kâbid [ Sıkan, Daraltan ]
Kerameti:
Zalimin zülmünden kurtulmak için. İki ay günde 10.000 defa okuyana bazı sır perdeleri açılır.
Ya Kabid ismini okumaya devam eden kişi heybetlilik ve celallik kazanır. Kimse düşmanlık etmeye, hakkında dedikodu yapmaya cesaret edemez. Okuyan kötü huylarından kurtulur. Düşman şerrinden korunmak için 903 defa okunur. İki ay günde 10000 defa okuyana bazı sır perdeleri açılır.40 gün yiyeceği lokmaya okuyarak yese yediği feyzü bereket olur.
H E 'nun Duası:
Allahım dost görünen düşmanlarımı bana uzak eyle. Benı ,eşimi , ailemi ve bütün müslüman kardeşlerimi sağlıklarıyla sınama hepimize nol rızıklı bır ömür ver yarabbım. Amin.
betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
elfce92 'nin Duası:
Rabbim bu evliliği her iki taraf içinde hayırlı kıl
ebruli-- 'nin Duası:
Rabbim dua sahibinin gönlündeki dualarını hayırlısıyla kabul et, kötülüklerden koru, işlerini kolaylaştır ve başarılı olmasını nasip et, bütün müminlerin günahlarını bağışla.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna transferinde hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. hayirlisiyla saglikli sıhhatli bir hamilelik süreci yaşat. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.
mini87 'nin Duası:
tubatesbih 'in Duası:
hayırlı saglikli evlatlar
htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
saydin78 'in Duası:
"Yarabbim tüp bebek tedavimizde yüzümüzü güldür.Tedavimiz başarılı geçsin olumlu sonuçlansın. Sıkıntı verme kolaylaştır Yarabbim. Transferim olsun ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eyle. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü, fiziksel, zihinsel, ruhsal problemleri olmayan zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolundan ayrılmayacak, dünya da ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir Allah'ım ol de oluversin Allah'ım. Kardeşine hayırlı bir eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle, bana eşime aileme ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip et Allah'ım"Aminnnnn
yumiti 'in Duası:
Duam Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün aklı salim fiziksel ve zihinsel olarak da saglikli bir evlat nasip etsin inşallah ve eşimin tayininin tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etsin inşallah
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...
V vaselin 'in Duası:
Allah'ım bütün işlerimin rast gitmesini nasip eyle. Amin.
esmaaaaalarrr 'ın Duası:
Rabbimden Hayırlı , sağlıklı , akıllı, güzel ahlaklı bir evlat diliyorum. Allahım işlerimizi kolaylaştır inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirmeyi nasip eyle. Evimize huzur , mutluluk , bereket nasip eyle Yarabbim. Dualarımızı kabul eyle , Senin yolunda sevdiğin kullarından olmayı nasip et bize Allahım.
B Bir mucize 'nun Duası:
Okuyan H E okudum yazsın.
Liste :
1: H E / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
2: betul8516
3: elfce92
4: ebruli--
5: Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7: mini87 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
8: tubatesbih / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
9: htchmd
10: saydin78 / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
11: yumiti
12: @meryemkursun / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
13: hasbeee
14: Nefs
15: Minel00
16: V vaselin
17: esmaaaaalarrr
18: B Bir mucize
Allahım kabul etsin inşallah
Biliyorum canım senı zaten okudu yazdım isminin yanına bakarsan görürsünnnCanim ben dun tum listeye okumustum. Allah kabul etsin insallah
BEN SENİN İÇİN 50 OKUYOM. DUANI EDİYOMARKADAŞLAR DAHA AÇIKLAYICI NASIL YAZARIM BİLMİYORUM AMA BÜTÜN LİSTEYE 50 ADET OKUYACAKSINIZ . SIRA KENDINİZE GELİNCE 53 TANE OKUYACAKSINIZ.YANLIŞ OKUYAN ARKADAŞLAR LÜTFEN EKSIK KALAN ESMA ZİKİRLERİNİ ÇEKSİNLER..
DAHA ÖNCEKI ESMA ZIKIRLERINIDE YANLIŞ YAPTIYSANIZ OKUYUN LUTFEN. KİMSENIN VEBALİ KİMSEDE KALMASIN. LÜTFEN LİSTEYI DAHA DİKKATLİ OKUYUN . BEN BUTUN LISTEYE OKUNCAK DIYE YAZMIŞIM BAZI ARKADAŞLAR SADECE 1 KİŞİYE OKUMUŞ..
BUGUN LİSTE YAPMIYORUM EKSIKLERINIZI OKUYUN LUTFEN.
betul8516 , elfce92 , ebruli-- , Cilekkokusu12345 , G guzbahar , mini87 , tubatesbih , htchmd , saydin78 , yumiti , @meryemkursun , hasbeee , Nefs , Minel00 , V vaselin , esmaaaaalarrr , B Bir mucize
Öyle canım doğru yapıyosun. Ki ben bazı arkadaşlar tek tek yazıyorum bıle ozel mesajdan yanlış yapmasınlar diyeBEN SENİN İÇİN 50 OKUYOM. DUANI EDİYOM
SONRA 2. SIRADA BENİM KENDİME 53 OUKUYOM
DUAMI EDİYOM
SONRA 3. SIRADAKİ ARKADAŞA 50 OKUYOM DUASINI EDİYOM
SONRA 4. SIRADAKİ ARKADAŞA 50 OKUYOM DUASINI EDİYOM
ÖLE ÖLE TÜM LİSTEYE BU KADAR
KAÇ HAFTA OLDU ARTIK ÖĞRENDİM BEN