Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim tamam not aliyorum hepsini okudu diye
ben bilerek okumadım tüm gruba okundu denilince.??chentiq canim tek sen kaldin..
Canim benim tesekkur ederim kuzucum :)Ayy sabah sabah bundan guzel bır haber olabılırmı
Çok sevındım canım benım .
Canim benim insallah Rabbim sonumuzu hayirli guzel eylesinRabbim tamamina erdirsin insallah ins herseyin rast gider hersey gönlünce olur
istediğin oldu mu?H E canım bugün için 4 arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin inşAllah
Canım bazı arkadaşlar yarınkı arkadaşlarıda okumuş. Sende ıstersen n tüm listeye okuyabılırsın. Kimse kimsenın yerıne okumuyor.ben bilerek okumadım tüm gruba okundu denilince.??
Ekliyorum canımda şey dıcem sen gece 11 gıbı bugun ku arkadaşlara okudum demıssın . Bugun için mi okudun?H E canım sen benim duami biliyorsun kuzucum :)
"Yarabbim tüp bebek tedavimizde yüzümüzü güldür.Tedavimiz başarılı geçsin olumlu sonuçlansın. Sıkıntı verme kolaylaştır Yarabbim. Transferim olsun ve sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eyle. Sağlıklı, hayırlı, ömürlü, fiziksel, zihinsel, ruhsal problemleri olmayan zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolundan ayrılmayacak, dünya da ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Yarabbim. Ol dersin oluverir Allah'ım ol de oluversin Allah'ım. Kardeşime hayırlı bir eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle, bana eşime aileme ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat ve hayırlı uzun ömürler nasip et Allah'ım"Aminnnnn