okudumGünlük EL ĞAFFÂR zikir sayısı
Toplam 1281 adet
15 Kişi olduğumuz için kişi başına 85 ADET
Duası okunan 91
Anlamı: Gaffar [ Mağrifeti pek çok ]
Kerameti:
Cuma namazından sonra 100 defa devam eden günahlarından afolunur .Rızkında bereket malında ve evladında hayır bulmak isteyen günde 70 kere "Estağfirullahi innehû kâne Gâffaru" diye zikir ederse muradına erer. Gizli şeylerin esrarına vakıf olur.
Ya Gaffar zikrine Cuma namazından sonra 100 defa devam eden günahlarından, hata ve isyanlarından mağfiret bulur. Affolunur. Hasımlarının gözünde görünmez olur. Kavga ve savaş durumunda düşmanları tarafından görülemez. Gaffar ismini zikreden Allah’dan merhamet istemiş olur. Sinirlenip herşeye parlayan kişiler bu ismi okursa öfkeleri yatışır. Kurşun levha üzerine yazıp üzerinde taşıyan zalimlerin şerrinden korunur.Bağışlanmak ve günahlardan korunmak için okunur.Günde 1281 defa okuyan maddi ve manevi halini düzeltir.
El-Gaffar; Çok mağfiret ve merhamet eden, suçları en çok affeden, çirkinlikleri örten ve ayıpları gizleyen manalarına gelir.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Ya Rabbi benim, eşimin, anne ve babamın, kardeşlerimin herşeye sinirlenmeyip, sabırlı, sakin, merhametli, affedici olmamımızı, eşimle kardeşimin barışmasını ve tekrar bir aile olmamızı nasip et. Hepimizin rızkını bollaştır, bereketlendir Amin.
mini87 'in Duası:
Allahım Hatice kuluna, ablasına ve tüm isteyen arkadaşlara tez zamanda hayırlı, sağlıklı, imanlı salih saliha evlatlar ver. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
Hayırlı sağlıklı evlatlar..
4 kişiye okuyoruz.
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU..
2:betul8516
3:elfce92
4:ebruli--
5:Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7:mini87
8:tubatesbih
9:htchmd
10:saydin78
11:yumiti / OKUDU
12: M mrym99
13:hasbeee
14:Nefs
15:chentiq
Allahım kabul etsin inşallah
okudum cnm inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur hayırlısıyla kucağına da alırsınArkadaşlar bugun idrarda çift çizgiyi gördüm ama degerim düşük biraz benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
Canım bır arkadaşımız içinde fatıha suresini almıştım onu eger bıtırırsem senın ıcınde okucam .Arkadaşlar bugun idrarda çift çizgiyi gördüm ama degerim düşük biraz benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
ben de okudum sana, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.Arkadaşlar bugun idrarda çift çizgiyi gördüm ama degerim düşük biraz benim için bir fatiha süresini ve ayetel kürsi okuyup hayırlısıyla kucağına almaya nasip etsin inşallah diye dua eder misiniz
Bu esmaül husna pazar gunu bıtıcek . Pazartesı gunu ıstersen senı eklıyebılırım listeme.ben de okudum sana, Rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
H E nasıl katılacağız? sayınız dolmuş mu, 2. grup falan açmıyor musunuz:)
yok 2. bir konu sormadım da,Bu esmaül husna pazar gunu bıtıcek . Pazartesı gunu ıstersen senı eklıyebılırım listeme.
2. bi konum yok maalesef..
Çıkmayan isteyen ben çıkmak ıstıyorum dıyor. Bir dahakı esmaya onu eklemıyorum. Esmaların sayısına göre de okuyoruz. Az olursa tum listeye okutuyorum , çok olursa gunde 3- 4 arkadaş okuyoruz.yok 2. bir konu sormadım da,
mesela grubunuzu oluşturup yaklaşık 3 ay aynı grup mu okuyorsunuz?
her gün yeniden katılım olmuyor herhalde listeye dimi.?
evet eklersen sevinirim, tüm günlere
Anlamadım canım .s Yazsın derken ?H E 4 kişiye okudum yazsın.
Günlük EL ĞAFFÂR zikir sayısı
Toplam 1281 adet
15 Kişi olduğumuz için kişi başına 85 ADET
Duası okunan 91
Anlamı: Gaffar [ Mağrifeti pek çok ]
Kerameti:
Cuma namazından sonra 100 defa devam eden günahlarından afolunur .Rızkında bereket malında ve evladında hayır bulmak isteyen günde 70 kere "Estağfirullahi innehû kâne Gâffaru" diye zikir ederse muradına erer. Gizli şeylerin esrarına vakıf olur.
Ya Gaffar zikrine Cuma namazından sonra 100 defa devam eden günahlarından, hata ve isyanlarından mağfiret bulur. Affolunur. Hasımlarının gözünde görünmez olur. Kavga ve savaş durumunda düşmanları tarafından görülemez. Gaffar ismini zikreden Allah’dan merhamet istemiş olur. Sinirlenip herşeye parlayan kişiler bu ismi okursa öfkeleri yatışır. Kurşun levha üzerine yazıp üzerinde taşıyan zalimlerin şerrinden korunur.Bağışlanmak ve günahlardan korunmak için okunur.Günde 1281 defa okuyan maddi ve manevi halini düzeltir.
El-Gaffar; Çok mağfiret ve merhamet eden, suçları en çok affeden, çirkinlikleri örten ve ayıpları gizleyen manalarına gelir.
Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Ya Rabbi benim, eşimin, anne ve babamın, kardeşlerimin herşeye sinirlenmeyip, sabırlı, sakin, merhametli, affedici olmamımızı, eşimle kardeşimin barışmasını ve tekrar bir aile olmamızı nasip et. Hepimizin rızkını bollaştır, bereketlendir Amin.
mini87 'in Duası:
Allahım Hatice kuluna, ablasına ve tüm isteyen arkadaşlara tez zamanda hayırlı, sağlıklı, imanlı salih saliha evlatlar ver. Amin.
tubatesbih 'in Duası:
Hayırlı sağlıklı evlatlar..
4 kişiye okuyoruz.
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU..
2:betul8516 / OKUDU
3:elfce92
4:ebruli--
5:Cilekkokusu12345
6: G guzbahar
7:mini87 / OKUDU
8:tubatesbih
9:htchmd
10:saydin78
11:yumiti / OKUDU
12: M mrym99
13:hasbeee / BÜTÜN LİSTEYE OKUDU
14:Nefs
15:chentiq
Allahım kabul etsin inşallah
Canim kusura bakma ancak gordum. Tup bebek tedavimizin basarili gecmesi saglicakla bebegime kavusmam icin niyet edip okursan sevinirim. Allah razi olsun. Ben abdest alip otururken okuyorum. Nasil icin rahat ederse oyle okursun kuzucum.Gunaydin. Yeni kisi ne zaman alacaksonjz?
Bir desaydin78 ne kadar okunacagini degil nasil okumacagini sormustum. Yani sana mi niyet etmeliyim, gundelik isimi yaparken bir yandan zokir cekebilir miyim yoksa oturmam mi gerekiyor vs. Bu gibi şeyler. Umarim sonucun istedigin gibi olur
Dua hukmunde oldugu icin okunuyormus kuzumAdetliyken okunurmu acaba canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?