Canim ben bugun icin okumustum. Kendim icin de yumiti bildirim yapmadigi icin 47 tane daha okuyayım. Sonraki gune gecti liste karsiklik olmasinGünlükEL MÜTEKEBBİR zikir sayısı
Toplam662 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 47 ADET
Duası okunan 51 ADET
Anlamı:
Mütekkebbir [ Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren ]
Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.
Duamız başladı arkadaşlar.
@meryemkursun 'nun Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün @meryemkursun vehasbeee için okunacak..
OkuyanH E okudum yazsın.
Liste :
1:H E / OKUDU
2:betul8516 / okudu
3:elfce92
4: M mavibilgisayar
5:ebruli--
6:Cilekkokusu12345
7: G guzbahar / okudu
8:mini87
9:tubatesbih / Okudu
10:htchmd / OKUDU
11:saydin78 / okudu
12:yumiti
13: @meryemkursun / OKUDU
14:hasbeee / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah .
yumiti : saydin78 , kendin icin ve bugunku arkadaslari okuyacaksin!!
Yok canim ben yumii icin yazdim :)) senin icin ve kendi icin okuyacak eger okumassa ben bu aksam tamamlarim merak etmeeeCanim ben bugun icin okumustum. Kendim icin de yumiti bildirim yapmadigi icin 47 tane daha okuyacagim dogru mu anladim?
Canim benim cok sagol ugrasiyorsun. Ben okurum bitanem. Hem ona hem kendime :)Yok canim ben yumii icin yazdim :)) senin icin ve kendi icin okuyacak eger okumassa ben bu aksam tamamlarim merak etmeee
Canim sizin baska zikirleriniz var diye sikmak istemiyorum :))Canim benim cok sagol ugrasiyorsun. Ben okurum bitanem. Hem ona hem kendime :)
Canim benim seve seve okurum ben :) sagol kuzum dusunmen yeterCanim sizin baska zikirleriniz var diye sikmak istemiyorum :))
Tekrar baktim bildirimlere ama okudum dememissin , sanirim baska duayla karistirdin okuduysan tamam kendin icin 51 saydin icin 47 okucaktin dun .Ben Hergün 130 adet okuyorum canım bugün de okudum dünde cumadaH E
Canim canım sanırım karıştırdım başka dua grubuyla dün içinde bugün içinde 130 adet okudum ben hep fazla okuyorum canım kusura bakmayın okudum ama bildirim yaptım saniyordum yapmamisim demekkiTekrar baktim bildirimlere ama okudum dememissin , sanirim baska duayla karistirdin okuduysan tamam kendin icin 51 saydin icin 47 okucaktin dun .
Bugunde 47+47 okucaksin
FaZla okuma canim geregi kadar okursan sevirim . Herkes okuyor zaten sayimizda belli biraz daha ozen gosterirsen sevinirim.Canim canım sanırım karıştırdım başka dua grubuyla dün içinde bugün içinde 130 adet okudum ben hep fazla okuyorum canım kusura bakmayın okudum ama bildirim yaptım saniyordum yapmamisim demekkiH E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?