• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

GünlükEL MÜTEKEBBİR zikir sayısı
Toplam662 adet

14 Kişi olduğumuz için kişi başına 47 ADET
Duası okunan 51 ADET

Anlamı:

Mütekkebbir [ Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren ]

Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.

Duamız başladı arkadaşlar.

@meryemkursun 'nun Duası:

rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
hasbeee hasbeee 'nin Duası:
Hayırlı sağlıklı imanlı vatana millete hayırlı bi evlat

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün @meryemkursun ve hasbeee hasbeee için okunacak..

Okuyan H E H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E H E / OKUDU
2: betul8516 betul8516 / okudu
3: elfce92 elfce92
4: M mavibilgisayar
5: ebruli-- ebruli--
6: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
7: G guzbahar / okudu
8: mini87 mini87
9: tubatesbih tubatesbih / Okudu
10: htchmd htchmd / OKUDU
11: saydin78 saydin78 / okudu
12: yumiti yumiti
13: @meryemkursun / OKUDU
14: hasbeee hasbeee / OKUDU

Allahım kabul etsin inşallah .

yumiti yumiti : saydin78 , kendin icin ve bugunku arkadaslari okuyacaksin!!

Toplam662 adet

Duası okunan 51 ADET

Anlamı:

Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.

rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün @meryemkursun ve hasbeee hasbeee için okunacak..

Liste :

yumiti yumiti : saydin78 , kendin icin ve bugunku arkadaslari okuyacaksin!!
Canim ben bugun icin okumustum. Kendim icin de yumiti bildirim yapmadigi icin 47 tane daha okuyayım. Sonraki gune gecti liste karsiklik olmasin

Canim ben bugun icin okumustum. Kendim icin de yumiti bildirim yapmadigi icin 47 tane daha okuyacagim dogru mu anladim?
Yok canim ben yumii icin yazdim :)) senin icin ve kendi icin okuyacak eger okumassa ben bu aksam tamamlarim merak etmeee

Yok canim ben yumii icin yazdim :)) senin icin ve kendi icin okuyacak eger okumassa ben bu aksam tamamlarim merak etmeee
Canim benim cok sagol ugrasiyorsun. Ben okurum bitanem. Hem ona hem kendime :)

Ben Hergün 130 adet okuyorum canım bugün de okudum dünde cumada H E H E

Ben Hergün 130 adet okuyorum canım bugün de okudum dünde cumada H E H E
Tekrar baktim bildirimlere ama okudum dememissin , sanirim baska duayla karistirdin okuduysan tamam kendin icin 51 saydin icin 47 okucaktin dun .
Bugunde 47+47 okucaksin

Tekrar baktim bildirimlere ama okudum dememissin , sanirim baska duayla karistirdin okuduysan tamam kendin icin 51 saydin icin 47 okucaktin dun .
Bugunde 47+47 okucaksin
Canim canım sanırım karıştırdım başka dua grubuyla dün içinde bugün içinde 130 adet okudum ben hep fazla okuyorum canım kusura bakmayın okudum ama bildirim yaptım saniyordum yapmamisim demekki H E H E

Canim canım sanırım karıştırdım başka dua grubuyla dün içinde bugün içinde 130 adet okudum ben hep fazla okuyorum canım kusura bakmayın okudum ama bildirim yaptım saniyordum yapmamisim demekki H E H E
FaZla okuma canim geregi kadar okursan sevirim . Herkes okuyor zaten sayimizda belli biraz daha ozen gosterirsen sevinirim.

Toplam662 adet

Duası okunan 51 ADET

Anlamı:

Kerameti:

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün@meryemkursun ve hasbeee hasbeee için okunacak..

Liste :
4: M mavibilgisayar / okudu
5: ebruli-- ebruli-- okudu
6: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 / okudu
8: mini87 mini87 / okudu
12: yumiti yumiti / okudu

Günlük EL HÂLIK zikir sayısı
Toplam 731 adet

15 Kişi olduğumuz için kişi başına 48 ADET
Duası okunan 59 ADET

Anlamı: Halik [ Bütün varlığı, halleri ve hadiseleri, tayin ve tesbit eden hepsini yoktan var eden. ]

Kerameti:
İşlerde üzüntüden ve sıkıntıdan kurtulmak için okunur.Çözülmesi zor olan bir işi olan kişi; kıbleye yönelip 5115 defa Ya Halık ismini zikredip, işinin çözülmesi için dua ederse işi halolur.
Ya Halık ismini zikredenin kalbi nurlanır. Her işte başarılı olur. Bela ve kötülüklerden korunur. İyileşmesi zor akıl hastalığı olanlar bu ismi yazıp taşımaları halinde faydasını görürler.
Halık; yoktan var eden ve yaratan demektir. Halık ismi alemde en çok tecelli eden isimlerden biridir. Zira yokluk karanlıklarından varlık alemine çıkan her mahlukta 'halık' ismi tecelli eder.

H E H E 'nun Duası:

Allahım sen önce benı , eşimi , ailelerimizi daha sonra butun musluman kardeşlerimizi butun bela ve kötülüklerden koru. Hastalığı olanlara şifa ver yarabbim. Amin..
betul8516 betul8516 'nın Duası:
eşimi haramlardan uzak tut ya Rabbim. Rabbim bizleri senin yolunda olanlardan eyle

Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün H E H E ve betul8516 betul8516 için okunacak..

Liste :
2: betul8516 betul8516
3: elfce92 elfce92 (47+47 /El Mutekebbir 13-14 deki arkadaşlar için okuman gerekiyor.)
7: G guzbahar
9: tubatesbih tubatesbih
10: htchmd htchmd
11: saydin78 saydin78
13: @meryemkursun
14: hasbeee hasbeee
15: @NEFSSEMS