- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendın için 51 okuman gerekıyordu ama neyse :))Kendim için 52 adet
Cilekkokusu12345 için 47 adet okudum Allah kabul etsin dualarımızı, hepimizden razı olsun inşaallah
Ay şimdi farkettim 51 okuyup buraya 52 yazmış olabilirim ama :)Kendın için 51 okuman gerekıyordu ama neyse :))
GünlükEL MÜTEKEBBİR zikir sayısı
Toplam 662 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 47 ADET
Duası okunan 51 ADET
Anlamı:
Mütekkebbir [ Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren ]
Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.
Duamız başladı arkadaşlar.
ebruli-- 'nin Duası:
Allahım sen dua sahibi ebruli arkadaşımızın gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul et, günahlarını bağışla kötülüklerden koru güç ver.
Cilekkokusu12345 'ın Duası:
Hayirli saglikli salih bir evlat ve evimde huzurun bereketin eksik olmamasini istiyorum, ,,, okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün ebruli-- ve Cilekkokusu12345 için okunacak..
Okuyan H E okudum yazsın.
Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516 / OKUDU
3: elfce92 / OKUDU
4: M mavibilgisayar
5: ebruli-- / OKUDU
6: Cilekkokusu12345
7: G guzbahar
8: mini87 / OKUDU
9: tubatesbih / OKUDU
10: htchmd / OKUDU
11: saydin78 / OKUDU
12: yumiti
13: @meryemkursun / OKUDU
14: hasbeee / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah ..
OkudumGünlükEL MÜTEKEBBİR zikir sayısı
Toplam 662 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına 47 ADET
Duası okunan 51 ADET
Anlamı:
Mütekkebbir [ Her şeyde ve her hadisede büyüklüğünü gösteren ]
Kerameti:
İzzete ve refaha nail olmak için okunur.Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar.
Ya Mütekebbir ismini hergün okuyan konuştuğu zaman karşısındakileri tesiri altında bırakır. Okuyanın hayır ve bereketi çoğalır. Her gün sabah namazının ardından 664 defa Ya Mütekebbir ismini zikreden itibarlı olur. Karşısındakiler ona itaat eder, sözü geçen bir kişi olur. Her gün müşteri saatinde 262 defa okuyanın bereketi artar. Kötü davranışları olan ve sürekli haram işleyen kişinin üzerine 262 defa okunursa o kişi davranışlarını düzeltir.
Duamız başladı arkadaşlar.
ebruli-- 'nin Duası:
Allahım sen dua sahibi ebruli arkadaşımızın gönlündeki duaları hayırlısıyla kabul et, günahlarını bağışla kötülüklerden koru güç ver.
Cilekkokusu12345 'ın Duası:
Hayirli saglikli salih bir evlat ve evimde huzurun bereketin eksik olmamasini istiyorum, ,,, okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
Duanızı söyleyın ekleyim kızlar... Bugün ebruli-- ve Cilekkokusu12345 için okunacak..
Okuyan H E okudum yazsın.
Liste :
1: H E / OKUDU
2: betul8516 / OKUDU
3: elfce92 / OKUDU
4: M mavibilgisayar / OKUDU
5: ebruli-- / OKUDU
6: Cilekkokusu12345
7: G guzbahar
8: mini87 / OKUDU
9: tubatesbih / OKUDU
10: htchmd / OKUDU
11: saydin78 / OKUDU
12: yumiti
13: @meryemkursun / OKUDU
14: hasbeee / OKUDU
Allahım kabul etsin inşallah ..
94 tane okumuş olman gerekıyor 2 arkadaş için canım neden 130 okudun anlamadımH E 130 adet okudum