Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

İnş hergün düzenli dualarımı yaparım Allah Hayır duası için açılan ellerimizin boş çevirmenin inş
Aminnn bitanem. Rabbim okuyan dillerimizi görsün kabul eylesin insaAllah. Duanı yazar mısın tatlım? Ekleyeyim listeye senide canım

Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerine huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et

kizlar mrb Sizden allah rizasi.icin birsey istiycem Forever07 Forever07 ( aysegul ) ark bebegini 6 aylik dunyaya getirdi ve bebek masal elif suan 19 gundur kuvezde hayata tutunmaya calisiyor ne olur allah rizasi icin ne okursaniz kactane okursaniz okuyun dua zinciri yapalim hayata tutunmasi icin rabbimize yalvaralim annesinede bu asamada sabir dileyelim lutfen.sizde tanidiklariniza soyleyin. hep beraber dua edelimsimdiden hepinizden allah razi olsun

Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et
Adım(Veysiye)

ablalarım arkadaşlarım kusuruma bakmayın bi kaç gündür aksatıyorum evimizde inşaat başladı siteye girmeye vakit bulamadım derken Rabbim sizin de vesileleriniz ile dualarımı kabul etti bugün işe başladım Allahım hepinizden razı olsun inşallah......:KK200: bi kaç gün gerideyim hakkınızı helal edin ama yetiştiricem inşallah bi kaç gün içinde bitiricem bütün borçlarımı

1- @NEFSSEMS
2- htchmd htchmd (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
3- G guzbahar
4- saydin78 saydin78 (Sevda)
5- gulfuren gulfuren (Gülşen) (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
6- herseymibosgelir herseymibosgelir (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
7- eilenn eilenn

Arkadaşlar sıradaki esmamız;

El-BÂTIN
"Herşeyden gizli"

Niyet: Nefsi mutmain ve kalbi geniş olması için

El-BÂTIN

Esmasının okunma sayısı 62' dir.
Herkes kendisi için 8'er adet,
Diğer arkadaşları için de 14'er adet okuyacaktır.

Zikrimizi tüm listeye okuyoruz canlar

@NEFSSEMS'in Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. Amin

htchmd htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.

saydin78 saydin78 'in (Sevda) Duası:
Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

gulfuren gulfuren (Gülşen) 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

herseymibosgelir herseymibosgelir 'in Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

ablacım burdaki sayılar ters olmuş sanırım arkadaşlarıma 8er kendime 14 okudum öyle mi olacak?

El-Batın ve El-Vali esmalarım bitti simdi Ez-Zahir'e baslıyorum yarına bitirmiş olurum Allahın izniyle tekrar kusuruma bakmayın :KK43:

saydin78 saydin78 ablacım yeni duamı da düzenlersen yarından itibaren çok sevinirim :)

Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.

ablacım burdaki sayılar ters olmuş sanırım arkadaşlarıma 8er kendime 14 okudum öyle mi olacak?

El-Batın ve El-Vali esmalarım bitti simdi Ez-Zahir'e baslıyorum yarına bitirmiş olurum Allahın izniyle tekrar kusuruma bakmayın :KK43:

saydin78 saydin78 ablacım yeni duamı da düzenlersen yarından itibaren çok sevinirim :)

Allahım kabul ettiğin dualarımız için sana şükürler olsun. Anneme, babama, vatanıma hayırlı bi evlat olmayı Sana hayırlı bir kul olmayı bana nasip eyle, günahlarımı bağışla, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma, Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et Rabbimm. Amin.
Evet canim. Yanlis yazmisim kizlar hakkinizi helal edin :KK43: eksik okumadik sukur ki iyi tarafi. Tamam kuzum degistiririm. Biraz daha ozen istiyorum tatlim lutfen :)

htchmd htchmd gulfuren gulfuren herseymibosgelir herseymibosgelir kızlar Ez-Zahir esmamızı okudunuz mu?

Tedavi sürecim de yaklaştığı için ben artık hafta sonları da esma okumaya devam edelim diye düşünüyorum.
1- @NEFSSEMS
2- htchmd htchmd
3- G guzbahar
5- gulfuren gulfuren (Gülşen)
6- herseymibosgelir herseymibosgelir
7- eilenn eilenn

siz ne düşünürsünüz kızlar? Hafta sonları dahil de okuyalım mı?

1- @NEFSSEMS
2- htchmd htchmd (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
3- G guzbahar
5- gulfuren gulfuren (Gülşen) (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
6- herseymibosgelir herseymibosgelir (Ez-Zahir esmamızı okudun mu canım?)
7- eilenn eilenn

El-BÂTIN
"Herşeyden gizli"

Niyet: Nefsi mutmain ve kalbi geniş olması için

El-BÂTIN

Esmasının okunma sayısı 62' dir.
Herkes kendisi için 8'er adet,
Diğer arkadaşları için de 14'er adet okuyacaktır.

@NEFSSEMS'in Duası:

htchmd htchmd 'in Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allah'ım sen Güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbahar'ın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allah'ım.

Allah'ım kısa süre sonra başlayacağımız tüp bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım bol ve kaliteli olsun. Dondurulan spermlerimiz ile sağlıklı şekilde döllensinler, sağlıklı kaliteli embriyolar olsunlar, transfer olunca bana sımsıkı tutunsunlar Allah'ım. Vakti saati geldiğinde sağlıklı sıhhatli, hayırlı ömürlü, zeki akıllı, imanlı inançlı, senin yolunda yetiştirebileceğimiz, eşimle birlikte büyütebileceğimiz, dünyada ve ahirette yüzümüzü güldürecek, salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze, ömrümüze dahil eyle Allah'ım. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk uzun ömürler nasip eyle. Bizleri tüm kötülüklerden koru Ya Rabbim. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle Allah'ım. Kün fe yekün. Ol deyince olduransın, bizler için de Ol de Oluversin Allah'ım. AMİN...

Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimizin hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Rabbi yessir vela tuassir Rabbi temmim bil hayr.Amin

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

eilenn eilenn 'in Duası:
Rabbim ne verirse hayırlısını versin olmadı diye üzüleceğimiz şeyleri şükür ki olmadı rabbimin vardır bir bildiği demeyi nasip etsin inşallah ... amin

gulfuren gulfuren (Gülşen) herseymibosgelir herseymibosgelir kızlar bildirimleriniz gelmiyor. Ez-Zahir ve El-Bâtın esmalarımızı okudunuz mu? Yeni esmamıza geçemiyorum lütfen düzenli bildirim yapın arkadaşlar :KK43: Daha önceden de söyledim bu şekilde okuyor olmak içime sinmiyor :KK43:

1- @NEFSSEMS
2- htchmd htchmd
3- G guzbahar
5- gulfuren gulfuren (Gülşen) (Ez-Zahir ve El-Bâtın esmalarımızı okudun mu?)
6- herseymibosgelir herseymibosgelir (Ez-Zahir ve El-Bâtın esmalarımızı okudun mu? )
7- eilenn eilenn

El-VÂLİ
"Kainatı ve her an olup biten her şeyi tedbir ve idare eden "

Niyet: Sözünün tesirli olması ve insanların sevmesi için

El-VÂLİ

Esmasının okunma sayısı 47' dir.
Herkes kendisi için 11'er adet,
Diğer arkadaşları için de 6' şar adet okuyacaktır.

@NEFSSEMS'in Duası:

htchmd htchmd 'in Duası:

G guzbahar 'ın Duası:

eilenn eilenn 'in Duası:
Bütün esmaları okudum.Allah kabul etsin inşallah.Bazen aksıyabiliyor ama bir gün geç olsada okuyup,size yetiştim.Hakkınızı helal edin.

Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerine huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et adımı yazarsanız (veysiye)

Son düzenleme:
1- @NEFSSEMS
2- htchmd htchmd
3- G guzbahar (El-V
5- gulfuren gulfuren (Gülşen)
6- herseymibosgelir herseymibosgelir (Ez-Zahir ve El-Bâtın esmalarımızı okudun mu? )
7- eilenn eilenn
8- Lale kozan Lale kozan (Veysiye)

El-MÜTEÂLİ
"Aklın münkün gördüğü her şeyden, her hal ve tavırdan daha yüce"

Niyet: Devlette istediğini elde etmek için

El-MÜTEÂLİ

Esmasının okunma sayısı 551' dir.
Herkes kendisi için 75'er adet,
Diğer 7 arkadaşları için de 68' er adet okuyacaktır.

@NEFSSEMS'in Duası:

htchmd htchmd 'in Duası:
Sizden ricam eşim bugün infaz koruma için mülakata girecek duanızda ona da yer verin lütfen...

G guzbahar 'ın Duası:

eilenn eilenn 'in Duası:

Lale kozan Lale kozan (Veysiye) 'nin Duası:
Allahim yakın zamanda yapacağım transferde bebeklerim bana sıkı sıkı tutunsun beni yanlız bırakmasın lar bana ve benim gibi evlat hasreti çekenlere salih ve hayırlı evlat ver sağlıklı anasına atasına vatanına sadık temiz bir nesil bahşet Allahım Hz adem i topraktan yaratıp ona üfleyerek ruh verdin benim bebişler imde can ver emeklerimiz i sana açılan ellerimizi boş çevirme bizi anneme kardeşlerime huzur içinde yaşamayı nasip et rahmeti babamın mekanını cennet et

ablalarım arkadaşlarım kusuruma bakmayın bi kaç gündür aksatıyorum evimizde inşaat başladı siteye girmeye vakit bulamadım derken Rabbim sizin de vesileleriniz ile dualarımı kabul etti bugün işe başladım Allahım hepinizden razı olsun inşallah......:KK200: bi kaç gün gerideyim hakkınızı helal edin ama yetiştiricem inşallah bi kaç gün içinde bitiricem bütün borçlarımı
çok sevindim Rabbim daim etsin inşallah. Benim eşim bugün mülakata giriyor inşallah hayırlısı ise nasip etsin Allahım

saydin78 saydin78 okudum esmamı canım Rabbim esmamızda nasıl eşimin işi için denk geldi inşallah devlet kapısı işi nasip eder Rabbim. Neylerse güzel eyler en hayırlısını Rabbim bilir.
sevdacım sen de erkencisin erkencikten yayınlamışsın :KK49::KK68:

saydin78 saydin78 okudum esmamı canım Rabbim esmamızda nasıl eşimin işi için denk geldi inşallah devlet kapısı işi nasip eder Rabbim. Neylerse güzel eyler en hayırlısını Rabbim bilir.
sevdacım sen de erkencisin erkencikten yayınlamışsın :KK49::KK68:
Tatlim valla ne guzel denk geldi esmamız bugun :) sabah yazarken aklima sen geldin vallahi :) insallah basarili gecer esinin mulakati. Istediginiz gibi olsun hersey canim. sabahin korunde hastane yollarina dusunce erkenden uyandim tatlim :)

X