Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Kizlar pazartesi yeni liste yapicam olmak istemeyenler bilddirim yapsin. Pazartesiye kadar donus yapmasssaniz hepiniz listeye eklicemm.

Kizlar pazartesi yeni liste yapicam olmak istemeyenler bilddirim yapsin. Pazartesiye kadar donus yapmasssaniz hepiniz listeye eklicemm.
Tatlım bu sefer hergun bı zıkır okusak. Ama tüm listeye olmaxmı. Kac kişi olursak 100 tane ilk esmamız allah. Salı günü kişi bası yuz tane tum listeye nıyet ederek ya cemil. Carsamba tüm listeye nıyet ederek 100 tane ya vedud.
Persembe tum lisyeye nıyetlenerek 100 tane ya ferd.. Gıbı .... Bole olsa olurmu

Bazı esmalar bazı gunlerde okunursa daha etkılı mesala ben ole okumustum bıyerde
Oyle bi ayarlama yapmaya calisicam ama 13 kisi oldugumuz icin o zor canim ayni gunde 13 kisiyi okuyamayiz..
Adet sayisi az olan esmalarda bu dedgini yapmaya calisicam.
Duadan zarar gelmez. Allahim.kullarini isteklerini karsiliksiz birakmaz.

Son düzenleme:
Günlük Er Rahman zikir sayısı Toplam : 298 adet
14 Kişi olduğumuz için kişi başına : 20 ( Duası okunan 24 adet ben 26 Tane okuyorum)

Anlamı:
Bütün Yaratılmışlar hakkında hayır ve merhameti tercih eden.

Kerameti: Dünya ve Ahirette Allah’ın sevgilisi olmak için okunur.

Farz namazlarının ardından 100 defa Ya Rahman ismini zikreden; Allah’ın rızasını kazandığı gibi, Allah’ın nimetleride ona sunulur. 40 gün riyazet halinde 1000 defa Ya Rahman ismini zikredenin kalp gözü açılır. 5 V akit namazların ardından 2500 defa Ya Rahman ismini zikreden, her olaydan haberdar olur. Olay olmadan haberi olur. Er Rahman ismini; misk, safran, gül suyu karışımı mürekkep ile kağıda yazıp üzerinde taşıyan; insanlar arasında sevgi, saygı görür. Günde 290 defa zikredenin her arzusu gerçekleşir.

Duamız :

Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sen benı ve eşimi senın yolundan ayırma. Ahirette sevgin ve merhametın bızım ve bütün müslüman kardeşlerımın üzerinde olsun..

Duamız başladı arkadaşlar.
Bugün: H E H E , betul8516 betul8516 , K kalemero , elfce92 elfce92 için okunacak...

Okuyan H E H E okudum yazsın.

Liste :
1:
H E H E
2: betul8516 betul8516
3: K kalemero
4: elfce92 elfce92
5: M mavibilgisayar
6: ebruli-- ebruli--
7: A aabbcc1122
8: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
9: G guzbahar