• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

1- Nefs Nefs ++++
2- htchmd htchmd ++++
3- @guzbahar+++++++
4- saydin78 saydin78 ++++
5- gulfuren gulfuren +++
6- chentiq chentiq
7- herseymibosgelir herseymibosgelir +++

EL HAKİM zikri okunma sayısı 6084' tür.
Kendine okuyan 882 adet,
Diğer 6 arkadaşımız 867' şer adet okuyacak.
---------------------------------------------------------------------
17 Mart 2016 Perşembe günü saydin78 saydin78 arkadaşımız icin okuyoruz.
saydin78 saydin78 'in Duası:

Allah'ım tup bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım kaliteli ve bol olsun, dondurulan spermlerimiz ile en hayırlı vakti saati geldiğinde, sağlıklı hayırlı ömürlü zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin

Nefs Nefs Duası:
Rabbimin kabul ettiği yaşattığı günlerim için Hamdolsun. AmiN

htchmd htchmd Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.

saydin78 saydin78 (Sevda) Duası:
Allah'ım tup bebek tedavimizi başarılı sonuçlandır. Yumurtalarım kaliteli ve bol olsun, dondurulan spermlerimiz ile en hayırlı vakti saati geldiğinde, sağlıklı hayırlı ömürlü zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin

gulfuren gulfuren 'in Duası:
Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin

chentiq chentiq 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Esime, cocuklarima ve bana Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin

herseymibosgelir herseymibosgelir Duası:
Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

gulfuren gulfuren herseymibosgelir herseymibosgelir bugünün esmasını okudunuz mu canlar? chentiq chentiq 4 gundur esma okudun mu baska topiklerde varsin ama burada hic bildirimin yok canim okudun mu 4 gunluk esmanı :110: gunluk bildirim yaparsan sevinirim

gulfuren gulfuren herseymibosgelir herseymibosgelir bugünün esmasını okudunuz mu canlar? chentiq chentiq 4 gundur esma okudun mu baska topiklerde varsin ama burada hic bildirimin yok canim okudun mu 4 gunluk esmanı :110: gunluk bildirim yaparsan sevinirim
Evet okudum ama sadece iki tanesini. 1 saatte bitti. O kadar bosluk bulabilirsem digerlerini de okuyacagim. Bunun sayisi cok fazla geldi. Acil yetismesi lazimsa dagitabilirsiniz.

G guzbahar bir gunde hangi ara okudun hepimizin zikrini. Hey masalalh. Ben birini 1 saatte bitirebildim. Cok mu yavas okuyorum acaba

Evet okudum ama sadece iki tanesini. 1 saatte bitti. O kadar bosluk bulabilirsem digerlerini de okuyacagim. Bunun sayisi cok fazla geldi. Acil yetismesi lazimsa dagitabilirsiniz.
Acelesi oldugu icin degil birbirimize dua edelim diye birbirimiz icin okuyoruz. Yarîn ve hafta sonuna kadar tüm listeyi bitirirsin bildirim yaparsın cnm. 1 kisi icin 15-20 dk. sürüyor normal hizla okuyunca, ama herkesin okuması farklı tabi.

1- Nefs Nefs ++++
2- htchmd htchmd ++++
3- G guzbahar +++++++
5- gulfuren gulfuren +++
6- chentiq chentiq ++
7- herseymibosgelir herseymibosgelir +++

Kendine okuyan 882 adet,
17 Mart 2016 Perşembe günü @saydin78arkadaşımız icin okuyoruz.
saydin78 saydin78 'in Duası:

Nefs Nefs Duası:

htchmd htchmd Duası:
Rabbim sana açılan ellerimizi, sana yönelen gönüllerimizi, seni anan dillerimizi en hayırlı şekilde mükafatlandır. Bize sunulan sınavımızı en hayırlı şekilde sonuçlandırmayı nasip eyle. Bu uğurda yola çıkmış olan tüm kullarını hayırlı insanlarla karşılaştır, bizleri doğru yola yönelt. Es Sabur adın hürmetine sabrımızı ver, günahlarımızı affet. El Vekil adın hürmetine gönlümüzün istediğini bize nasip eyle, hayırlısını gönlümüze razı eyle.

G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.

Hastalara şifa, dertlilere deva,borçlulara eda nasip eyle Ya Rabbim.Ülkemize huzur ver.Allahım benim ve eşimin günahlarını bağışla.Bana,eşime ve çocuklarıma sağlık, huzur ver.Gönlümüzdeki isteklerimiz hayırlı olanlarını nasip eyle.Borçlarımızı bitirip, hayırlı bir ev almayı nasip eyle.Furkanıma zihin açıklığı ver ve mutlu ve başarılı olacağı, hakkında hayırlı olan bir anadolu lisesini kazanmasını nasip eyle.Amin

Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Esime, cocuklarima ve bana Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin

Acelesi oldugu icin degil birbirimize dua edelim diye birbirimiz icin okuyoruz. Yarîn ve hafta sonuna kadar tüm listeyi bitirirsin bildirim yaparsın cnm. 1 kisi icin 15-20 dk. sürüyor normal hizla okuyunca, ama herkesin okuması farklı tabi.
Ben Besmele ile basliyorum bir de sonuna cc diyorum. Sizler de oyle mi okuyorsunuz? Diyorum ki saydinin duasinin kabulune niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim ya hakimu celle celaluhu diye

Ben Besmele ile basliyorum bir de sonuna cc diyorum. Sizler de oyle mi okuyorsunuz? Diyorum ki saydinin duasinin kabulune niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim ya hakimu celle celaluhu diye
Aslinda senin usulun daha makbul kuzum. Bu esmanin sayisi fazla evet haklisin. Bende besmele cekip kisinin adini ve duasini soyleyip ya hakim diyerek okuyorum. Rabbim kabul etsin insAllah hepimizin dualarini. Rabbim niyetimizi biliyor canim. Hafta sonuna kadar hepsini bitirirsin. Bir daha cok fazla sayili esmalarda 1 kisiyi 2 gunde de okuyabiliriz. Sayımız da az. Neden bu kadar az kaldik? diger arkadaslarin devam ettigimizden haberi mi yok acaba?

Canim ben de önce arkadaşın duasını okuyorum ve sadece baslarken Besmele çekiyorum ara vermeden ama Ya Hakim diyerek bitiriyorum. Rabbim kabul etsin.
Ben kendimin okuduğu ayrıca esmalarim var onlarda da böyle yapıyorum.
Mesela Ya Habir diyerek okuyorum..

saydin78 ve kendim için okudum.Bugün kadınlarkulübüne hiç giremedim.Allah kabul etsin inşallah

bugünün esmasını da okudum ben anca yazabiliyorum saydin78 saydin78
ama ben Ya Hakim değil El Hakim diye okudum hep yanlış mı oldu ki :oops:

Yokk canım için rahat olsun.
El veya Ya başına getirilerek okunuyor diye biliyorum benn.
Sonuçta Rabbimin ismini zikrediyoruz ve amacımız belli O kabul eder.

Benimkinin sonuna cc ekleyin. 20 dk da bitirip gelmeyin :KK70::KK70::KK70::KK70:

Saka tabiki :KK70::KK70: Allah affetsin ve kabul etsin. Insallah yanlis bir sey yapmıyoruzdir
Canim yanlis birsey yapmıyoruz :) Rabbim kabul etsin insAllah

1- Nefs Nefs ++++
2- htchmd htchmd ++++
3- G guzbahar +++++++
5- gulfuren gulfuren +++++
6- chentiq chentiq ++
7- herseymibosgelir herseymibosgelir ++++

Kendine okuyan 882 adet,
18 Mart 2016 Cuma günü gulfuren gulfuren arkadaşımız icin okuyoruz.

Nefs Nefs Duası:

htchmd htchmd Duası:

G guzbahar 'ın Duası:

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizindualarını kabul et. Amin

Back