Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet okudum ama sadece iki tanesini. 1 saatte bitti. O kadar bosluk bulabilirsem digerlerini de okuyacagim. Bunun sayisi cok fazla geldi. Acil yetismesi lazimsa dagitabilirsiniz.gulfuren herseymibosgelir bugünün esmasını okudunuz mu canlar? chentiq 4 gundur esma okudun mu baska topiklerde varsin ama burada hic bildirimin yok canim okudun mu 4 gunluk esmanı gunluk bildirim yaparsan sevinirim
Acelesi oldugu icin degil birbirimize dua edelim diye birbirimiz icin okuyoruz. Yarîn ve hafta sonuna kadar tüm listeyi bitirirsin bildirim yaparsın cnm. 1 kisi icin 15-20 dk. sürüyor normal hizla okuyunca, ama herkesin okuması farklı tabi.Evet okudum ama sadece iki tanesini. 1 saatte bitti. O kadar bosluk bulabilirsem digerlerini de okuyacagim. Bunun sayisi cok fazla geldi. Acil yetismesi lazimsa dagitabilirsiniz.
Ben Besmele ile basliyorum bir de sonuna cc diyorum. Sizler de oyle mi okuyorsunuz? Diyorum ki saydinin duasinin kabulune niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim ya hakimu celle celaluhu diyeAcelesi oldugu icin degil birbirimize dua edelim diye birbirimiz icin okuyoruz. Yarîn ve hafta sonuna kadar tüm listeyi bitirirsin bildirim yaparsın cnm. 1 kisi icin 15-20 dk. sürüyor normal hizla okuyunca, ama herkesin okuması farklı tabi.
Aslinda senin usulun daha makbul kuzum. Bu esmanin sayisi fazla evet haklisin. Bende besmele cekip kisinin adini ve duasini soyleyip ya hakim diyerek okuyorum. Rabbim kabul etsin insAllah hepimizin dualarini. Rabbim niyetimizi biliyor canim. Hafta sonuna kadar hepsini bitirirsin. Bir daha cok fazla sayili esmalarda 1 kisiyi 2 gunde de okuyabiliriz. Sayımız da az. Neden bu kadar az kaldik? diger arkadaslarin devam ettigimizden haberi mi yok acaba?Ben Besmele ile basliyorum bir de sonuna cc diyorum. Sizler de oyle mi okuyorsunuz? Diyorum ki saydinin duasinin kabulune niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim ya hakimu celle celaluhu diye
Ben Besmele ile basliyorum bir de sonuna cc diyorum. Sizler de oyle mi okuyorsunuz? Diyorum ki saydinin duasinin kabulune niyet ediyorum. Bismillahirrahmanirrahim ya hakimu celle celaluhu diye
bugünün esmasını da okudum ben anca yazabiliyorum saydin78
ama ben Ya Hakim değil El Hakim diye okudum hep yanlış mı oldu ki
Yokk canım için rahat olsun.
El veya Ya başına getirilerek okunuyor diye biliyorum benn.
Sonuçta Rabbimin ismini zikrediyoruz ve amacımız belli O kabul eder.
Sağol canım inşallah kabul eder Rabbim. Yarın Ya Hakim diye okuyayım ben yine de :)
Benimkinin sonuna cc ekleyin. 20 dk da bitirip gelmeyinChentiq ve herseymibosgeliri yarın okuyacağım.
El Hakim Ya Hakim aynı canım benim yanlıs degil. Allah kabul etsinbugünün esmasını da okudum ben anca yazabiliyorum saydin78
ama ben Ya Hakim değil El Hakim diye okudum hep yanlış mı oldu ki
Canim yanlis birsey yapmıyoruz :) Rabbim kabul etsin insAllahBenimkinin sonuna cc ekleyin. 20 dk da bitirip gelmeyin
Saka tabiki Allah affetsin ve kabul etsin. Insallah yanlis bir sey yapmıyoruzdir