- 16 Şubat 2015
- 603
- 673
- 103
- 39
CANIM bende var EL VASİ zikrinin sayısı 137 chentiq2. Tur devam edenler:
1.chentiq
2.
yeni esmalarin sayisini bilmiyorum. Dogerlerininkine gecmisten bakmayi dusunuyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM bende var EL VASİ zikrinin sayısı 137 chentiq2. Tur devam edenler:
1.chentiq
2.
yeni esmalarin sayisini bilmiyorum. Dogerlerininkine gecmisten bakmayi dusunuyordum
Canim nette Esmaül Hüsna ve okunma sayıları var. Bulumazsan yardimci olmaya calisirim.2. Tur devam edenler:
1.chentiq
2.
Listeye beni de ekler misin?2. Tur devam edenler:
1.chentiq
2.
6 kişiye ayrı ayrı 19 tane,kendime 23 tane okuyacağım değil mi? Yanlışlık olmasın,ben esmada sizlerle yeniyim.Nefs
htchmd
G guzbahar
saydin78
gulfuren
chentiq
herseymibosgelir
EL-VASİ;İlim ve ihsanı her şeyi içine alan,zenginliği ve rahmeti her şeyi kuşatan.Affı ve maüfireti geniş,nimet ve ihsanlarıyla darlığa düşmeyen.
Ebced değeri ve zikir saati: Zikir saati Ay,günü pazartesi dir. 137 adettir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
EL-VASİ ismini saatinde ve şartına uygun olarak zikreden,ne isterse istediğine ve dilediğine kavuşır.Üzerinde gam,kasavet ve keder ağırlığı kalkar.Rahata kavuşur,huzur ve mutluluk kazanır.her gün (137) defa zikreden,haset,fesat ve huzursuzluktan hzuru ve rahata kavuşur.geniş rızık elde eder.
Kisi basi 19 okuyacagiz kizlar.
Kendimize okurken de 23 tane
Dualarinizi yazin. Bir de nasil okudugunuzu yazar misiniz esmalari. Neler yapiyorsunuz okurken, ben biraz acemilik cekmistim de. Yanlis bir sey yapmayayim. Bir de her gun erkenden yeni esmamizi anlamini ve sayisini eklerseniz ben listemizi olustururum gene bu sekilde
Hayırlı olsun rabbim kabul buyursun
REGL İKEN OKUNABİLİYOR CANIMisimlern yanlarına dualarını da yazarsanız daha iyi olur
bir de kızlar regl iken okunabiliyor mu esmalar?
Nefs
htchmd
G guzbahar
saydin78
gulfuren
chentiq
herseymibosgelir
EL-VASİ;İlim ve ihsanı her şeyi içine alan,zenginliği ve rahmeti her şeyi kuşatan.Affı ve maüfireti geniş,nimet ve ihsanlarıyla darlığa düşmeyen.
Ebced değeri ve zikir saati: Zikir saati Ay,günü pazartesi dir. 137 adettir.
Özellikleri ve bazı faydaları:
EL-VASİ ismini saatinde ve şartına uygun olarak zikreden,ne isterse istediğine ve dilediğine kavuşır.Üzerinde gam,kasavet ve keder ağırlığı kalkar.Rahata kavuşur,huzur ve mutluluk kazanır.her gün (137) defa zikreden,haset,fesat ve huzursuzluktan hzuru ve rahata kavuşur.geniş rızık elde eder.
Kisi basi 19 okuyacagiz kizlar.
Kendimize okurken de 23 tane
Dualarinizi yazin. Bir de nasil okudugunuzu yazar misiniz esmalari. Neler yapiyorsunuz okurken, ben biraz acemilik cekmistim de. Yanlis bir sey yapmayayim. Bir de her gun erkenden yeni esmamizi anlamini ve sayisini eklerseniz ben listemizi olustururum gene bu sekilde
Hayırlı olsun rabbim kabul buyursun
Bu topikte Hsonu ara veriliyordu. Okuyalim diyorsaniz okunur.Her gün okunmayacak mı?
Onun yerine de okur musun :)Canım ben okudum. Haftasonu okumuyorduk sayısı yüksek olan esma seçip okuyorduk. Bu hafta böyle olsun. Sıradaki esmamız ekte. saydin78 giremedi galiba