Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin.

H E canım benim duam da bu eklersen sevinirim.

bi de ilk sayfadaki yazında iki rekat namaz kılın yazıyodu bunu her gün yapıcaz mı nasıl niyet ediyoruz?
Esmaları okurken de bi kişinin duasını okuyup arkasından verdiğin sayı kadar Esma okuyup sonra diğer kişinin duasına mı geçeyim ? nasıl yapcam ay çok cahil kaldım bi anlatsanız bana ya

Şİmdi canım eğer namaz kalma imkanın varsa kıl. Ben kılmıyorum çünkü çalışıyorum..
Esmaları okurken listeye göre oku . Duasını et sonra diğer kişiye geç veya esmayı oku duası içinde Allahım ...... arkadaşaımızız gönlundekı duasını kabul eğle de ..
Estağfurullah alışmaya çalışıyorsun.. Öğrenceksın Allahın izniyle

tamam canım çok çok teşekkür ederim. namaz kılabilirim ben evdeyim çünkü. işsizim şu an duamdan da anlamışsındır :)
evet anladım nasıl okuyacağımı da sağol canım Allah razı olsun :)
bi saat içinde okumuş olurum bildirim yaparım

Aldım canım Rabbim kabul etsin.

Bugün dahil tüm eksiklerimi okudum. Allah kabul etsin. Düzenli haber veremiyorum kusura bakmayın. biraz işlerim karışık...

El kerim er rakib okudum

Banlanma ne demek canim niye öyle olmuş.

Banlanma ; hesabin bir süre durdurulması demek.
Bazen sohbetlerde polemik tartışma yaşandığı zaman yöneticiler tarafından ceza olarak veriliyor.
Bazen de kişi kendi isteğiyle hesabını donduruyor.
H E ninki hangi durum bilemiyorum ama kendi isteğiyle olmadığını düşünüyorum.

Okuyordur şimdi o burayı çabuk dön Helcin10 canım diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…