• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Gün 1 Esma-ül Hüsna ile Dua Edelim

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin.

H E H E canım benim duam da bu eklersen sevinirim.

bi de ilk sayfadaki yazında iki rekat namaz kılın yazıyodu bunu her gün yapıcaz mı nasıl niyet ediyoruz?
Esmaları okurken de bi kişinin duasını okuyup arkasından verdiğin sayı kadar Esma okuyup sonra diğer kişinin duasına mı geçeyim ? nasıl yapcam ay çok cahil kaldım bi anlatsanız bana ya :(

Allah'ım sen en yakın zamanda bana hayırlı bir iş nasip et, emeklerimi boşa çıkarma, zihnimi canlı tut, bildiklerimi unutturma Rabbim. Tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul et. Amin.

H E H E canım benim duam da bu eklersen sevinirim.

bi de ilk sayfadaki yazında iki rekat namaz kılın yazıyodu bunu her gün yapıcaz mı nasıl niyet ediyoruz?
Esmaları okurken de bi kişinin duasını okuyup arkasından verdiğin sayı kadar Esma okuyup sonra diğer kişinin duasına mı geçeyim ? nasıl yapcam ay çok cahil kaldım bi anlatsanız bana ya :KK43:
Şİmdi canım eğer namaz kalma imkanın varsa kıl. Ben kılmıyorum çünkü çalışıyorum..
Esmaları okurken listeye göre oku . Duasını et sonra diğer kişiye geç veya esmayı oku duası içinde Allahım ...... arkadaşaımızız gönlundekı duasını kabul eğle de ..
Estağfurullah alışmaya çalışıyorsun.. Öğrenceksın Allahın izniyle

Şİmdi canım eğer namaz kalma imkanın varsa kıl. Ben kılmıyorum çünkü çalışıyorum..
Esmaları okurken listeye göre oku . Duasını et sonra diğer kişiye geç veya esmayı oku duası içinde Allahım ...... arkadaşaımızız gönlundekı duasını kabul eğle de ..
Estağfurullah alışmaya çalışıyorsun.. Öğrenceksın Allahın izniyle

tamam canım çok çok teşekkür ederim. namaz kılabilirim ben evdeyim çünkü. işsizim şu an duamdan da anlamışsındır :)
evet anladım nasıl okuyacağımı da sağol canım Allah razı olsun :)
bi saat içinde okumuş olurum bildirim yaparım

Günlük ER RAKÎB zikir sayısı
Toplam 312 adet

20 KİŞİ OLDUĞUMUZ İÇİN KİŞİ BAŞINA 15 ADET
KENDIMİZ İÇİN 27 ADET OKUYACAĞIZ..
TÜM LİSTEYE TOPLAM 312 ADET OKUMUŞ OLACAGIZ.

Anlamı: Rakib [ Bütün varlığı gözeten bütün işleri murakabe eden ]

Kerameti:
7 kere malı, evladı ya da kendine okursa afetlerden muahafaza olur.hamile kadın 312 kere okursa doğumda zahmet çekmez.
Ya Rakib ismini okuyanlar yitiğini bulur, başına gelecek bela ve musibetlerden korunur. Allah’ın himayesine girer. Sabah namazının ardından 612 defa Ya Rakib ismini zikreden Allah’ın himayesine girer. 40gün oruç tutup hergün 4440 defa Ya Rakib ismini okuyan bazı sırlara vakıf olur. Kalb gözü açılır, kuşların konuşmalarını anlar.

Okuyan H E H E okudum dıye bildirim yapsın lütfen...

H E H E 'nun Duası:
ALLAHIM SEN ŞEHİT OLAN ASKERLERIMIZE RAHMET , AİLELERİNE SABIR VER . ÜLKEMIZI KARIŞTIRAN BU KAHPELERİ KAHREYLE YARABBİM . AMİN !
@betul8516 'nın Duası:
rabbim tez zamanda eşimi doğru yola ilet. haramlardan uzaklaştır. kalp gözünü aç amin
Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345 'in Duası:
okunan esmaül husnalar hürmetine dualarimin kabulunu diliyorum, amin
G guzbahar 'ın Duası:
Allahım sen güzbahar kuluna hayırlı sağlıklı imanlı senin yolunda yetiştirebileceği ve eşiyle birlikte büyüteceği bir evlat nasip et. Güzbaharın ve bu duayı okuyan herkesin gönlündeki tüm duaları kabul et Allahım.
mini87 mini87 'nin Duası:
Allahım bana, ablama ve tüm isteyen arkadaşlarıma hayırlı, sağlıklı, imanlı evlatlar ver.
htchmd htchmd 'nin Duası:
Rabbim çıktığımız tedavi yolumuzu hayırlı eyle bizi hayırlı insanlarla karşılaştır. En hayırlı sonuç sana bağlı olandır sen hayırlısıysa evlat nasip eyle değilse sabrımızı ver içimizi rahatlat amin
@saydin78 'in Duası:
Allah'ım dondurulan spermlerimiz ile zamanı vakti saati geldiğinde sağlıklı hayırlı ömürlü imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip eyle. Duamın kabulünü engelleyen günahlarım varsa affeyle. Aileme arkadaşlarıma ve tüm sevdiklerime sağlık sıhhat huzur mutluluk ver tüm kötülüklerden bizleri koru. Kardeşime bol kazanç, hayırlı eş ve salih saliha evlatlar nasip eyle. Amin
M mrym99 'un Duası:
rabbim hastalarımıza şifa dertlilerimize deva borçlularımıza edalar nasip eylesin hayırlısıyla tüm evlat sahibi olmak isteyenlere de sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inş
Nefs Nefs 'in Duası:
Rabbim Pınar kulunun çok şükür kabul ettiğin duâsini en hayırlı şekilde devamını nasip et. Düştüğü sıkıntıdan kurtar.
@Minel00 'ın Duası:
Ya Rabbim, annemi babamı kardeşlerimi beni ve tüm sevdiklerimi melek gibi görünen şeytanlardan koru. Hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara ödeme kolaylığı nasip et. Eşimle içinde bulunduğumuz durumu en hayırlı şekilde sonuçlandır. kalbimize ferahlık ver bizleri affet yarabbim.. amin...

@meleek9090 'nın Duası:
hayirli saglikli evlat saglikli sorunsuz hamilelik kolay dogum evimin huzurunun daim sevdiklerimin saglikli olmasi
Gullerdiyarindanbiri Gullerdiyarindanbiri 'in Duası:
Allah'im sen bizlere hayirli saglikli sihhatli Sana layik kul ve Peygamnerimize layik ümmet olacak evlatlar ver. Eşimin ve eşim gibi emek veren bütün öğretmenlerin hayirlisiyla atanmasini nasip et. Gonlumuzde olan hakkimizda hayirli eyle, hakkimizda hayirli olana da gönlümüzü razi eyle. Amin.
@tulay_20 'nin Duası:
eşimde hayırlısı ile bol bol kaliteli spermlerin çıkması ve hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımın olması.
U UCUBIRARADA 'nın Duası:
Rabbimin katindan esime saglikli kaliteli hamile kalip evladimi saglik ve mutluluk ile buyutelim neslimizden saglikli imanli takvali edepli eli kolu ayagi akli saglikli evlatlar versin.
Zynpnz666 Zynpnz666 'nın Duası :
maddi sıkıntımdan allahın izni ile kurtulmak rabbimden baska kimseye muhtac olmadan (herhangi bir kula)hayırlısı ile zor günlerimi atlatmak...rabbim cok büyük inancım guvenim sonsuz rabbime...şükürler olsun
chentiq chentiq 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Esime, cocuklarima ve bana Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin
yumiti yumiti 'nin Duası :
rabbim eşimin tayininin hayırlı tirnaginin bile kirilmayacagi bir yere çıkması tayinin çıktığı yerden hayırlısıyla sağ salim gidip gelmesini nasip etmesi ve hayırlı fiziksel ve ruhsal olarak sağlıklı aklı salim evlat nasip etsin ve eşimle cocuklarimla uzun sağlıklı ve huzurlu bir ömür sürmek
gokkusagi dusler gokkusagi dusler 'in Duası:
Yuce Rabbim. Sana yalvariyorum. Gorunen gorunmeyen dile gelen gelmeyen sıkıntılarım sana malumdur. Islerimi yoluna koy Allah im. Bana, aileme ve burada bulunan kardeslerime ic huzuru nasib eyle. Ailelerimizle muhabbetimizi arttir sevgimizi güçlendir. Tahammul gucu akil ruh ve kalp sagligi ihsan et. Guler yuz, guzel ahlak, sakinlik, afiyet bol rizik ve dinginlik nasip eyle. Amin
@22yusam13 'ün Duası:

herseymibosgelir herseymibosgelir 'in Duası:

Okuyan H E H E okudum yazsın.

Liste :
1: H E H E / BÜTÜN LİSTEYE 312 ADET OKUDU..
2: @betul8516
3: Cilekkokusu12345 Cilekkokusu12345
4: G guzbahar / EL KERİM 270 ADET OKUNACAK!!
5: mini87 mini87
6: htchmd htchmd
7: @saydin78
8: M mrym99
9: Nefs Nefs
10: @Minel00
11: @meleek9090
12: Gullerdiyarindanbiri Gullerdiyarindanbiri
13: @tulay_20
14: U UCUBIRARADA / EL KERİM 270 ADET OKUNACAK!!
15: Zynpnz666 Zynpnz666
16: chentiq chentiq / EL KERİM 270 ADET OKUNACAK!!
17: yumiti yumiti
18: gokkusagi dusler gokkusagi dusler
19: @22yusam13
20: herseymibosgelir herseymibosgelir

ALLAH KABUL ETSİN. AMİN.

Aldım canım Rabbim kabul etsin.

Bugün dahil tüm eksiklerimi okudum. Allah kabul etsin. Düzenli haber veremiyorum kusura bakmayın. biraz işlerim karışık...

El kerim er rakib okudum

Banlanma ne demek canim niye öyle olmuş.

Banlanma ; hesabin bir süre durdurulması demek.
Bazen sohbetlerde polemik tartışma yaşandığı zaman yöneticiler tarafından ceza olarak veriliyor.
Bazen de kişi kendi isteğiyle hesabını donduruyor.
H E H E ninki hangi durum bilemiyorum ama kendi isteğiyle olmadığını düşünüyorum.

Okuyordur şimdi o burayı çabuk dön Helcin10 canım diyorum.

Back