- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
Merabalar.ben anlatmaktan aci cekmekten o uzmekten vazgecmiyor.bu gece is arkadasinin dugunu vardi bende gitmek ortam degisikligi istedim arkadaslar eslerini goturmucek bahanesinj uydurdu.ve bu ilk degildi.daha oncede kucuk cocuguma hamileyken yok hava soguk filan deyip goturmedi.yine hamileyken baska bi dugun vardi tamda ogun benim rutin dr.da kontrolum vardi eve gidip birakmak zor gelince dr.cikisi benide arkadasinin dugunune goturmek zorunda kalmisti.ama yuzume bile bakmadi dugunde sanki benden utaniyor gibi bi gergindi dugunde.sonra dugunden cikinca dedimki ne oluyor niye salonda emanet gibi yanimda beni yaninami yakistiramiyosun deyince ozaman duzgun biseyler giyseydin dedi.dedim bende alsaydinda giyseydim.neyse tartistik filan o ole gecti.bugun goturmeye degil gidelimmi diye sormaya bile tenezzul etmedi.artik dayamiyorum.ama hala neyin sabri buya.kendimde nefret ediyorum en az esim kadar.benim kadar bakimli benim kadar guzel ozguveni olan birinin suan icinde bulundugu duruma bakin.nefret ediyorum kendimden.bide arada ogluna fisfit veren bana laf sokan kv var.cekilecek hayat degil.cocuklarimi alip gitmek istiyorum buralardan.mumkunati olsa yasadigim olaylari esimi onun cevresini beynimden tamamen sildirmek istiyorum