Her gece moralim bozuluyor

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Eski sevgilimle ayrılalı neredeyse 1 ay olacak ama ben fotoğraf attığım zamanlar genellikle mesaj atıyor bi şekilde aralıklı olarak muhabbet ediyorduk.Şu aralar yine yazıyor buluşalım diyor benden fotoğraf atmamı istiyor ama buluşma konusu bittikten sonra daha da mesaj atmıyor mesajıma görüldü yiyorum( tamam.vs gibi mesajımda) ayrıca her gece kafama takılan şu whatsapp’da eskiye göre çok daha uzun süre çevrimiçi oluyor.benimle sevgiliyken mesaj atıp çıkıyordu bazen de bildirimden cevap veriyordu,şimdi de hiç çıkmaması çok dikkatimi çekmeye başladı resmen oturup çevrimiçi yazısını izliyorum,bazen de diyorum ki ya acaba buluşmasam mı sanki sadece buluşma amaçlı benimle konuşuyor gibi geliyor.

Bu eski sevgili bu adam mi? Sen bir de ayrilirsan kendime bir sey yaparim mi dedin? Eee bu durumda adamin davranislari normal degil mi? Adam senden yakayi kurtaramiyor ki.

Ayrıldığın adamın numarasını niye silmedin ?

Ayrıldıysan hâlâ niye buluşuyon ??

Amacı seni cebinde tutmak, başkalarıyla artan zamanında sana yazıyor. Senin yerinde olsam engellerdim. Bu şekilde devam edersen onu unutamazsın

Eski sevgili diye başlamışsınız yazıya. Size ne? Yaptıklarında anormal bir şey yok. Sevgiliyken öyle değilmiş. Şimdi ayrısınız. Buluşma teklifini geri de çevirmişsiniz. O da yoluna bakmaya karar vermiş

Niyeti bence gayet açık .
Dini acıdan yorumlamayın demissiniz sağlık açısından yorumlayayım . Yaşadığınız anal ilişki aids dahil bir çok bulasici hastalığa davetiye çıkarıyor . Uzun vadede dışkınızı tutamaya, oturamama vs gibi ciddi problemler yaşayacaksınız .

Belli ki yaşınız küçük lütfen bir abla tavsiyesi olarak dinleyin bizi . O çıkarcı adamı bırakın gitsin 1 ay ağlarsınız . Ve lütfen lütfen lütfen bir daha hicbir surette kimseyle anal ilişki yaşamayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…