• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her gece kabus görüyorum

Rahatlatan birseyler dinleyerek uyumayi denesen? Iki yil once cok sevdigim birini aniden kaybettim. O donem ben de uyuyamadim. Baslarda sorun olarak gormedim ama bir sure sonra yorucu olmaya baslamisti. Gece vakti uyaniyor ve bazen tekrar uyuyamiyordum. Bir terapiste danistim. O da bana bunu onerdi. Bir sure sonra ruyalarimin siddet orani dusmeye basladi.

Meditasyon yapıyordım sürekli ve bu dönem her dinlediğimde uykuya dalmadan kabus görüyorum

Besmele ile Aye tel kürsi yi okuyun,biliyorsanız felak nas...sabaha kadar güzelce uyuyacaksınız emin olun...başka türlü işe yaramaz eminim birçok yol denemişsinizdr

Bilinçaltımız okadar değişik çalışıyo ki aklıma getirmiyim diye düşünsende bu kötü şeylere odaklandığımızda kendimize çekmiş oluyoruz . Dua ederek uyuman bencede çok iyi gelir

Demir eksikliği, b12 eksikliği gibi durumlarda da duymuştum. Gece yatmadan en az 4 saat önce yeme ve içmeyi kesin. Peynir de tüketmeyin. Gece imkanınız varsa su sesi, okyanus sesi gibi youtube açıp uyurken dinleyebilirsiniz

Arkadaşlar ne derseniz diyin dua tabi ki rahatlatır yeme içmeye dikkat etmekte aynı şekilde yardımcı olabilir fakat bu rahatsızlığın yek çaresi doktora gitmek gerekirse de ilaç içmek...Yoğun anksiyete yaşadığım zamanlar inanılmaz rüyalar görüyorsum taş gibi yatı taş gibi kalkıyordum ağırlıkla stresle...Ne dualar ettim ne gözyaşı döktüm..Hala devam ediyor bazı durumlarda daha artıyor o durumlara girmemeye çalışıyorum kendimi eve kapattım resmen.. İlaç içemiyorum bebek istediğim için...Hamilede kalamıyorum sanırım stresten...Yaşam dolu esprili gezen bi tipken insanlardan bile korkmaya başladım...Neden bu duygu geldi bilmiyorum ama resmen insanlardan tedirgin oluyorum çok saçma geliyor düşüncesi bile ama engel olamıyorum...Sizde de oluyor mu?

Arkadaşlar ne derseniz diyin dua tabi ki rahatlatır yeme içmeye dikkat etmekte aynı şekilde yardımcı olabilir fakat bu rahatsızlığın yek çaresi doktora gitmek gerekirse de ilaç içmek...Yoğun anksiyete yaşadığım zamanlar inanılmaz rüyalar görüyorsum taş gibi yatı taş gibi kalkıyordum ağırlıkla stresle...Ne dualar ettim ne gözyaşı döktüm..Hala devam ediyor bazı durumlarda daha artıyor o durumlara girmemeye çalışıyorum kendimi eve kapattım resmen.. İlaç içemiyorum bebek istediğim için...Hamilede kalamıyorum sanırım stresten...Yaşam dolu esprili gezen bi tipken insanlardan bile korkmaya başladım...Neden bu duygu geldi bilmiyorum ama resmen insanlardan tedirgin oluyorum çok saçma geliyor düşüncesi bile ama engel olamıyorum...Sizde de oluyor mu?
Evet ! Beni tarif etmişsin ama çok şükür rüya görmüyorum.

Evet ! Beni tarif etmişsin ama çok şükür rüya görmüyorum.
Bende görmüyorum son 1 kaç aydır bi ara bi kaç gece gördüm gerçek gibiydi çok korkutucuydu oda sıkıntıdan oluyor tabi...Sonra geçti...Ama tedirginlik had safhada..Bazen en yakınlarımlayken bile yaşıyorum o tedirginliği...İçimden bişey yapmakta gelmiyor..Depresyondayım resmen...Siz doktora gidiyor musunuz?

Back