- 21 Ocak 2020
- 19
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi Beyza alan
A
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ! Beni tarif etmişsin ama çok şükür rüya görmüyorum.Arkadaşlar ne derseniz diyin dua tabi ki rahatlatır yeme içmeye dikkat etmekte aynı şekilde yardımcı olabilir fakat bu rahatsızlığın yek çaresi doktora gitmek gerekirse de ilaç içmek...Yoğun anksiyete yaşadığım zamanlar inanılmaz rüyalar görüyorsum taş gibi yatı taş gibi kalkıyordum ağırlıkla stresle...Ne dualar ettim ne gözyaşı döktüm..Hala devam ediyor bazı durumlarda daha artıyor o durumlara girmemeye çalışıyorum kendimi eve kapattım resmen.. İlaç içemiyorum bebek istediğim için...Hamilede kalamıyorum sanırım stresten...Yaşam dolu esprili gezen bi tipken insanlardan bile korkmaya başladım...Neden bu duygu geldi bilmiyorum ama resmen insanlardan tedirgin oluyorum çok saçma geliyor düşüncesi bile ama engel olamıyorum...Sizde de oluyor mu?
Bende görmüyorum son 1 kaç aydır bi ara bi kaç gece gördüm gerçek gibiydi çok korkutucuydu oda sıkıntıdan oluyor tabi...Sonra geçti...Ama tedirginlik had safhada..Bazen en yakınlarımlayken bile yaşıyorum o tedirginliği...İçimden bişey yapmakta gelmiyor..Depresyondayım resmen...Siz doktora gidiyor musunuz?Evet ! Beni tarif etmişsin ama çok şükür rüya görmüyorum.