- 19 Şubat 2015
- 563
- 415
- Konu Sahibi esmermavigoz
Sizin için çok üzüldüm, erkek elindeki kadının kıymetini bilse ne olur sanki, ulaşamayacağı ciğerlere uzanmayı çok severler.Benim esim de 2 bucuk 3 sene gözlerini öyle korurdu ki.. cok cok dikkat ederdi en ufak biseyini gormemistim. sonra bir açıldı.. sürekli ünlü kadınlar arıyor googleda. Haber sitesindeki magazinleri vs takip ediyor, yolda billboardlardaki resimlere bakiyor.. ben cok cok, cok incindim. Onu bikac defa uyardım. Kendine mantıklı gelen bahaneler üretti.. neyse dedim nefis. Bana ve kizima deger veriyor güzel yasatiyor diye 3 kez flandan sonra gozyumdum buradaki her erkek bakar yorumlarini okuyup bosver dedim. Yakin zamanlarsa gizlice instagram hesabı açmış kardesim görmüş öğrendim. Bu hafta doğum yapacagim icin ve bir de küçük kizim oldugu icin kaldiramayacagim. Bildiğimi bilmiyor. Cok zor bi durum tartışma çıkarsa kaldiramam diye bilincimde bastırıyorum. Burada cok kisi her erkek bakar diyor o görüş beni tutuyo yoksa halada cok zor yani bana göre bu konu. Siz evli değilsiniz. Ben evli cocuklu olmasaydim bu konudan dolayı cok ciddi dusunurdum tekrar. Birisi yazmis ya, evli degilse onlara bakmal yerine evlenicegi kisiyi hayal eder diye. Bana da öyle geliyor. Siz hep takipte olun bence. Bi ara öyle dönemine denk gelmis bakmis sonra biraladabilir ama, evlenince bi süre sonra o dikkat kalmaz gibime geliyor.
hiçbirşeyin hicbi zaman garantisi yok tabii ki. Size tavsiyem bu duruma cok cok tepki verin ki en azindan bir dahaki böyle seyleri (evlenir ya da evlenmezsiniz) uzak bi tarihe gitsin, caydirici olsun.. aman desin önce, aklina gelin
dediğiniz gibi hiç bişeyin garantisi yok şimdi yapmaz sonra yapar, şimdi yapar sonra yapmaz yani insanın bir dönemi bir dönemini tutmuyor. Çok büyük tepkiler veriyorum bir kez değil hergün kafasına çakıyorum birdaha olursa affetmem diye. Yok ben yapamıyorum unutamıyorum diyip ayrılıp baya süründürüyorum. Günlük ritüel haline geldi:) beni kaybetmeyi göze almadı şimdiye kadar, hiç bir hataya eyvallahım olmadığını da çok iyi bilir geçmişim referans oldu ona. Sosyal medya kullanmıyor artık her haraketi kontrolümde,dediğin gibi şimdiden büyük tepkiler verip önünü kesmek lazım. Benim anlamadığım 1,5 sene boyunca hiç bir kadını beğenmeyip niye sadece temmuz ayında böyle beğeniler yaptığı, orda bi yoldan sapıtmış.