- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
Merhaba kızlar
Ben evleneli 5 gün oluyor. Çok mu acele ettim yazmak için emin değilim ama ne kadar erken okadar iyi gibi geliyor bana. Konu şu ; biz denedik başta hiç olmadı sonra denedik az girebildi kanadı felan her denememizde kan geldi birazdaha içeriye girdiğini hissettim. Gittikçe açılıyo sanırım. Ama zevk anlamında bişey yok. Zaten 3 gün sonra adet oldum. Ayın 16 sında bı haftalık tatile gidicez tatili zehir etmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Neden her defasında kanıyor? Kasıklarımda günlerce süren ağrı olmuyo. Otururken hissediyorum ağrı sadece. Şimdiden teşekkürler.
💙❤️
Merhaba kızlar
Ben evleneli 5 gün oluyor. Çok mu acele ettim yazmak için emin değilim ama ne kadar erken okadar iyi gibi geliyor bana. Konu şu ; biz denedik başta hiç olmadı sonra denedik az girebildi kanadı felan her denememizde kan geldi birazdaha içeriye girdiğini hissettim. Gittikçe açılıyo sanırım. Ama zevk anlamında bişey yok. Zaten 3 gün sonra adet oldum. Ayın 16 sında bı haftalık tatile gidicez tatili zehir etmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Neden her defasında kanıyor? Kasıklarımda günlerce süren ağrı olmuyo. Otururken hissediyorum ağrı sadece. Şimdiden teşekkürler.
💙❤️
Kızlarrrr dün denedik yine sanki bi duvara gelip çakıyo ve yine kan geldi. Penisin ucu giriyo ama tam değil. Ya ne yapıcım ben ???
Her denemede kan geldi ne sarmış arkadaş....
canım ben sana femore yi öneririm.bir çeşit jel ama kayganlaştırıcı fln değil. eczaneden alabilirsin. biraz da ara verin olacak diye zorlamayın daha çok kasılırsın. ben femoreyle hallettimHer denemede kan geldi ne sarmış arkadaş....
Femore ne ki canım nasıl kullanılıyor ne işe yarıyo.ara verdik bide eşim iki günlüğüne eğitime gitti.zaten acım olmuyo artık ama tamda giremiyor .dediğim gibi bi yere vuruyo ama gerisi yok işte...canım ben sana femore yi öneririm.bir çeşit jel ama kayganlaştırıcı fln değil. eczaneden alabilirsin. biraz da ara verin olacak diye zorlamayın daha çok kasılırsın. ben femoreyle hallettimtavsiye ederim
Yeri değiştirecem canım bakalım :)tabi kanama olduğu anda bırakıyorsunuz dimi? kanamaya aldırmayacağınız bir yerde olsa banyoda falan bir de kontrol sizde olsa ondan sonra da bir daha olmaz çünkü bekaretiniz hala tam bozulmamış
https://www.eczanem.com.tr/Femoré_Bayanlar_Icin_Cinsel_Uyarici_JEL_20_ml-urun6853.htmlFemore ne ki canım nasıl kullanılıyor ne işe yarıyo.ara verdik bide eşim iki günlüğüne eğitime gitti.zaten acım olmuyo artık ama tamda giremiyor .dediğim gibi bi yere vuruyo ama gerisi yok işte...
Baktım canım kuruluş için sanırım benim o sorunum yok içerisi ile ilgili sorunum.https://www.eczanem.com.tr/Femoré_Bayanlar_Icin_Cinsel_Uyarici_JEL_20_ml-urun6853.html
burdan inceleyebilirsin ama eczaneden al. mutlaka femore olsun kayganlaştırıcı olmasın. bide bi doktora görün istersen. nolur nolmaz...
cnm kuruluk için değil bu.bunu kullandığın zaman açılma sağlıyo. sulandırıyo. erkeğin girmesi daha kolay oluyo.B
Baktım canım kuruluş için sanırım benim o sorunum yok içerisi ile ilgili sorunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?