Her defasında gelen kan :(

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
Merhaba kızlar
Ben evleneli 5 gün oluyor. Çok mu acele ettim yazmak için emin değilim ama ne kadar erken okadar iyi gibi geliyor bana. Konu şu ; biz denedik başta hiç olmadı sonra denedik az girebildi kanadı felan her denememizde kan geldi birazdaha içeriye girdiğini hissettim. Gittikçe açılıyo sanırım. Ama zevk anlamında bişey yok. Zaten 3 gün sonra adet oldum. Ayın 16 sında bı haftalık tatile gidicez tatili zehir etmek istemiyorum. Yardımcı olur musunuz? Neden her defasında kanıyor? Kasıklarımda günlerce süren ağrı olmuyo. Otururken hissediyorum ağrı sadece. Şimdiden teşekkürler.

💙❤️

canım kızlık zarın dar demek ki eşin tam bir giriş yapsa sende tek kanamayla kurtulursun ve sana tavsiyem ılık suyla yıka vajinanı ve ütülenmiş iç giyim kullan birazda ara verin ilişkiye... iyileşsinn öyle devam edin... yırtılan dokular toparlanmalı öönce .. ardından devam edersiniz... 3 gün ara verin.. ve ılık suyla yıkan mikrop kapmamak için.. eğer aşırı kanama varsa vajinada yırtık olabilir .. doktora görün az ise sorun etme ..MUTLULUKLAR ...

Zaten adet oldum 6 gün devam edicek toparlanır umarım. Bi sorun çıkmaz inşallah. Teşekkür ederim

💙❤️

canım korkmana gerek yok vajina dar olduğu için zamanla kanama azalır vajina içindeki dokular ilişki yasadıkça düzene biner

Kızlarrrr dün denedik yine sanki bi duvara gelip çakıyo ve yine kan geldi. Penisin ucu giriyo ama tam değil. Ya ne yapıcım ben ???

Daha yeni oldugu icin boyle olur canim. Bir hafta yapmayin kendinize gelirsiniz. Sizin bekaret daha bozulmamis galiba çünkü bu kanlar zedelendigi icin gelenler. Tam birlesme oldugunda gelen pembemsi kan bekaret kanidir. Adet oluyorsunuz biraz dinlenirsiniz hic olmazsa. Biz ilk gecedem sonra bir hafta hic yapmadik. Zaten öyle zevk falan bekleme bir kac ay.. bi alış ondan sonra her sey yoluna girer emin ol...

Düğünden 3 gün sonra adet oldum bitti denedik dün işte. Ilk 3 günün ağrısı gitti adet döneminde dün ağrım olmadı. Forumda demin okudum yön olayını yanlış yapıyorum galiba düz vurunca duvara çarpıyo gıbi oluyo.düz girip aşağı eğimli yapın yazmışlar.
Baya kötü durumda olanlar var yanaştıramayanlar dokunduramayanlar ben en azından içeri alıyom bira zordan ilerletmiyoruz.

bu herkste byle midir yani evlenme arefesindeyim ve korktum,zaten korkuyodum iyce korktum.kızlık zarı hep zor mu acılır.en kolayı ne kadar surer?

Canım ya şimdiden takma kafana. Kendimizi kasmak ve işini yolunu yordamını bilmemekle ilgili benim anladığım bu .

Kızlarrrr dün denedik yine sanki bi duvara gelip çakıyo ve yine kan geldi. Penisin ucu giriyo ama tam değil. Ya ne yapıcım ben ???

tabi kanama olduğu anda bırakıyorsunuz dimi? kanamaya aldırmayacağınız bir yerde olsa banyoda falan bir de kontrol sizde olsa ondan sonra da bir daha olmaz çünkü bekaretiniz hala tam bozulmamış

Her denemede kan geldi ne sarmış arkadaş....
canım ben sana femore yi öneririm.bir çeşit jel ama kayganlaştırıcı fln değil. eczaneden alabilirsin. biraz da ara verin olacak diye zorlamayın daha çok kasılırsın. ben femoreyle hallettim tavsiye ederim

Canım perine yırtgı olabilir vajina ile makat arasnda kalan bölge zedeleniyo bazen.

canım ben sana femore yi öneririm.bir çeşit jel ama kayganlaştırıcı fln değil. eczaneden alabilirsin. biraz da ara verin olacak diye zorlamayın daha çok kasılırsın. ben femoreyle hallettim tavsiye ederim
Femore ne ki canım nasıl kullanılıyor ne işe yarıyo.ara verdik bide eşim iki günlüğüne eğitime gitti.zaten acım olmuyo artık ama tamda giremiyor .dediğim gibi bi yere vuruyo ama gerisi yok işte...

B

Baktım canım kuruluş için sanırım benim o sorunum yok içerisi ile ilgili sorunum.
cnm kuruluk için değil bu.bunu kullandığın zaman açılma sağlıyo. sulandırıyo. erkeğin girmesi daha kolay oluyo.
eğeryeteri kadar açılman oluyosa eşinde girebiliyosa bunlara rağmen u sorunları yaşıyosan doktora bi görün derim ben. yok açılamıyosan eşin sen açılamadığın için giremiyosa bunu dene. hatta burdan i arkadaşa önerdim vajinismusluydu bunun sayesinde yendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…