valla bu çizgifilm olayı bana dehset veriyor 3 bucuk yasında kızım var bend eher çizgifilm izletme taraftarı degilim evimde televizyon yokk almadım buyuzden bırakın cocukları buyukleri bile etkileyen bu konuda bizde cocuklarımız içinde kendimiz içide seçici olmalıyız her sunulanı izlememeliyiz hele birde 25.kare var arastıranlar bilir çocuklarımıza neler aşıladıklarını bende çizgifilmi severdim ama hiçde okdadar masum olmadıgını anladıgımda bende her önüne geleni izletmiyorum izletcegim şeyleri seçiyordum pc den izlyor fazla düşkün izlediginde transa geciyor kesinlikle kapattırmıyor bile bende arkadan kapatıyorum yada fişini çekiyorum bozuldu diyorum yada şartelden kapatıyorum elektr kesildi diyorum anca böyle çözüm buldum ilgi alanını baska seylere vermeye calısıyorum onunla ilgilenmesiin diye zaten izletcegimiz pekde çizgifilm yokk buda bi gercek cayyu seviyor ama bunuda ticarete döküldüğü için bende olumsuz buluyorum hangi çizgi filmi izletcegimi bende sasırdım yumurcakdan baska acmıyorum zaten ondada bi kac tane yasına uygun olanı seciyorum