• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her birlikte canım yanıyor ve zevk almıyorum

redsparrow

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
14
7
16
28
Sürekli sorular içerisinde boğuluyorum kendimi kimseye anlatamıyorum derdimde boğulurken aklıma burası geldi umarım beni anlayanlar ve çözüm bulan biri çıkar
5 aydır evliyim. İlk birlikteliğimde kendime eziyet ettim salak gibi balayında olmasın da kendi evimizde olsun diye hazır değildim ama istedim çok canım yandı tam birliktelikte olmadı biraz kanama oldu ve çok korktum bi yargım oluştu sanırım. Daha öncede mastürbasyon yapıyordum zaten cinsellikten korkmazdım etrafımdaki klasik baskılara rağmen şöyle düşünürdüm böyle bu zevki alıyorsam cinsellikten daha çok zevk alırım. Mastürbasyondan zevk alıp cinsel birleşmeden gram bi şey anlamıyorum. Bide cabası hala her ilk girişte çok canım yanıyor( jel vs her şeyi kullandık) ilişkinin devamında acı azalıyor ama bu seferde hiç zevk almıyorum. 3 farklı doktora muayene oldum sorun görünmüyor dediler. Ben kendimi rahat bıraktığımı düşünüyorum ama eşim kasıyorsun diyo. Eliyle bana dokunduğunda sırf birliktelikten zevk alayım diye kendimi dorukta bırakıyorum ki içimdeyken boşalırım bari diye her şey mahvoluyor bu hikayede yanan ben oluyorum o raddeye gelip tıkanıp kalmak..
Sonuçta birlikte oluyorum vajinusmus değilim dimi?
Bu acı normal mi, nasıl geçer?
Zevk nasıl alınır?

Ama ben zaten mastürbasyondan zevk alıyorum ki ben birliktelikten almıyorum o kısma denk gelirde ilişki esnasında zevk alırım belki umuduyduyla böyle bi şey yaptım
Üstte de denedik defalarca asıl bu pozisyondan çok hoşlanmıyorum yoruluyorum sadece
Ya arkadaşlar bende zevk alamıyorum yaklaşık 5 yıldır evliyim bi türlü zevk alamıyorum eşimin organını kaldıramıorum anca enerji ilacı içince kalkıyor ya tikokta bir bayan beni görmüş evlat istediğimi belirtmiştim bende yumurta tembel yetersiz gelişmiyor hiç bitmeyen miyom var zaman zaman liste oluyor sonra sözde bu doktor kart koca biz sana boşattıracagız zevk alacaksın dediler ve telefonda batlucanla zevk almaya çauştım olmadı ufak çok ufak bi yaşlı geldi sonuç adam bana dedıkı kanalların kapalı elinde seni beceremiyor bikerede mahsus ben senibecerşyim dedi her şey yoluna girer dedi ben kabul etmedim ne yapabilirim benim zevk almam boşalmak için arı eşim içinde alatini kaldırmak için ilaç istiyorm artı benim yumurta çogalması, saglıklı olması için bir formül veya bunlar için bir ilaç varmı acaba cevap verirseniz sevinirim

Back