- 26 Nisan 2024
- 574
- 483
-
- Konu Sahibi kimyonkokusu
Evet ikisi de yapıldı eşimde problem yok, tüplerim de açık. Pcos görünümü var dedi bana.Eşiniz test yaptırdı mı ve rahim filmi çekildi mi?
Nohutu hiç duymadım ama incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum benim prolaktin biraz sınırda o sebepten yemiyorumMerhaba rahim filmi cekilmediyseniz çektirmenizi ve eşiniz test vermediyse vermesini öneririm
Aynı zamanda hergün kuru incir ve haftada 1 kere nohut yemeği yiyin eşinizle beraber banada bunları bir doktor tavsiye etmişti
O zaman daha fazla beklemek istemiyorsanız tedavileri denemek var sırada. Allah çok bekletmesin.Evet ikisi de yapıldı eşimde problem yok, tüplerim de açık. Pcos görünümü var dedi bana.
Nohutu hiç duymadım ama incir prolaktini yükseltiyor diye biliyorum benim prolaktin biraz sınırda o sebepten yemiyorum
Yumurta takibi mi tekrar? Yoksa aşılamaya falan mı geçeceksin?Hadi bakalım adet oldum gözüksün tekrar hastane yolları
Canım benim gittiğim hastanedeki dr 3 çatlatma 3 aşılama dedi. Yani direkt aşılama yapmıyor. Henüz 2.çatlatmayı bile yapamadım çünkü ikinci gittiğimde yumurtam büyümemişti. Yani ben biraz ikna etmeye çalışacağım açıkçası şansımı denicem ama bakalım ne diyecekYumurta takibi mi tekrar? Yoksa aşılamaya falan mı geçeceksin?
Ay o da çok yorucu ya. Ben özele gidiyordum. Hiç çatlatma tedavisi yapmadı çünkü kendi kendine çatlıyor aşılamaya geçeceğiz dedi. Ama özelde pahalı bence. O yüzden üniversite hastanesine başvurdum. Haber bekliyorum bakalım. İnşallah sonuç alırsın canımCanım benim gittiğim hastanedeki dr 3 çatlatma 3 aşılama dedi. Yani direkt aşılama yapmıyor. Henüz 2.çatlatmayı bile yapamadım çünkü ikinci gittiğimde yumurtam büyümemişti. Yani ben biraz ikna etmeye çalışacağım açıkçası şansımı denicem ama bakalım ne diyecek
İşte ben de eğer tüp bebeğe mecbur kalırsam devlet destekli olsun diye önceki bütün aşamaları devlette yaptırayım diye üniv hastanesine başlamış oldum. Ama onlar da gerçekten yoruyor fakat artık alıştım sanırım istemedenAy o da çok yorucu ya. Ben özele gidiyordum. Hiç çatlatma tedavisi yapmadı çünkü kendi kendine çatlıyor aşılamaya geçeceğiz dedi. Ama özelde pahalı bence. O yüzden üniversite hastanesine başvurdum. Haber bekliyorum bakalım. İnşallah sonuç alırsın canım
Belki üniv hastanesi de benden çatlatma falan ister şimdi bilemiyorum, ay umarım istemez ya aşılama denemek istiyorum çünküİşte ben de eğer tüp bebeğe mecbur kalırsam devlet destekli olsun diye önceki bütün aşamaları devlette yaptırayım diye üniv hastanesine başlamış oldum. Ama onlar da gerçekten yoruyor fakat artık alıştım sanırım istemeden
İnş istemez süreç başa sarıyor sinir bozucuBelki üniv hastanesi de benden çatlatma falan ister şimdi bilemiyorum, ay umarım istemez ya aşılama denemek istiyorum çünkü
Direkt tüp bebek kliniğine sevk ettiler dosya teslim ettik. Göreceğiz bakalım…İnş istemez süreç başa sarıyor sinir bozucu
Ah kızlar o kadar iyi anlıyorumki sizlerii.
Biz de 5 yıl evlilik boyunca çocuğu hep erteledik. İş güç maddi manevi bir sürü sebep saydık kendimize. Neyse her şey tamam artık deneyim dedik sanki şak diye tutacakmış giibitemmuzdan beri deniyoruz.
O hep aman nasıl olacak çocuk istiyor muyuz gerçekten tripleri yaşayan karı koca gitti. Yerine yine mi başaramadık karı kocası geldiinsan olmadıkça daha çok istiyor demekki. Etrafımda hamile olan doğuranları gördükçe içim acımaya başladı. Her deneme sonrası acaba hamile miyim heyecanları. Reglm gecikecek mi heyecanları vs vs
Ve bu süreçte 2 kez kimyasal gebelik geçirdim. (Birini şuan) Gerçekten psikolojik olarak çok çok zor süreçmiş. İnşallah isteyen herkes sağlıkla bebeğine kavuşur. Ertelemeyin benim gibi lütfen. Sonra uğraş dur :))