Her ay sabit 3 gün süren regl

adacelikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
7
0
24
Arkadaşlar merhaba. Benim her ay reglim sabit 3 gün sürüyor 3.günden sonrası yok 1 sene öncesine kadar 4 tü sonrasında ise 3'e düştü. Açık söylemek gerekirse regl olmayı zaten hiç sevmiyorum nefret ediyorum çok pis bir şey. Aranızda da eminim ki regl olmayı benim gibi sevmeyen kişiler vardır. Asıl konuya gelince 3 gün regl sizce normal mi? Bu arada şunu da belirtmek isterim bende kansızlık da var. Aile hekimi kansızlıktan dolayı olduğunu, vücutta yeterli kan olmadığı için vücut kendini dengede tutmaya çalıştığı için 3 gün regl gördüğümü söylemişti. Zaten sevmediğim için 3 güne de razıyım o da mecbur. Sizce 3 gün regl için normal mi ama kansızlıktan dolayı olduğunu da tekrardan belirtmek isterim.

benjm de eskiye oranla düştü adet günüm (ben adet olmayi severim sahsen. ilk adetimin bile yolunu gozlerdim) kadin doguma gittim, adetin ikinci gunu kan ver dedi. proklatin degerlerime falan bakti. gayet normalmis sorun yok, olur öyle - dogum kontrol hapi da adet gününü azaltir dedi gecti. sen de adet öncesi bir git görün bence, sonra kanini verirsin

X