• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay ölüyor ve hortluyorum

Tam beni anlatmissin :KK43:
Kiz kardesim de ben de cok kotu oluruz adetin ilk gunu,annem de oyle oluyormus
O agrilar,sancilar rahim agzinin acilmasi icin acildiktan sonra geciyor
Ben de aynen hem usurdum hem soguk terler dokerdim hic bi sey yiyemezdim ne varsa cikarirdim ictigim ilaci da:KK43:sonra bayilir gibi uyurdum 2 saat falan biterdi hic bi sey olmamis gibi
Cok gicik oluyordum bazi arkadaslarim hic anlamazdilar ya adet sancisi,agrisi nedir bilmezdiler
Evlendim de gecmedi sonra dr a gittim o da bunun normal oldugunu soyledi
Sonrasinda hamile kaldim 9 aydir oh beee dunya varmis:KK76:
Ama simdi korku sardi dogumda yine o agrilari yasiyicam diye:KK17:
Bence insanlar nasil adet oluyrsa dogumu da oyle oluyor ne bilim:110:

Her ay ilk adet olacagim gün gercekten ölüyor gibi hissediyorum kendimi.
Tarif edilmez sancilar agrilar yasiyorum. Bugün yine adet oldum yataklik oldum resmen. Belden asagisini hissetmedim bacaklarimi kaybetmis gibi. Sardim sarmaladim kendimi tirtil gibi oldum. Soguk terler döktüm. Sarardim soldum. Kaloferi en sona actim odam hamam gibi ama bana sanki hala heryerden soguk vurdu vucuduma. Bayilacak gibi hissettim midem bulandi ictigim agri kesiciyi kusmamak icin zor tuttum kendimi. Sekilden sekile girdim yani. Bu arada adet öncesi kahve rengi akinti oluyor herzaman. Ve adetimde et parcaciklari gibi seyler oluyor cogu zaman kanla birlikte.
Benim gibi olan varmi? Evlendikten sonra gecer diyorlar..cocuk olduktan sonra gecer diyorlar.
Bu bir hastaligin isaretimi? Yoksa normal mi? Artik gina geldi bugun doktora gitmeyi karar verdim. Ama hastalik vs kötü birsey cikar diye korkuyorum. Benim yasadiklarimi yasayan varmi veya bu konuda bilgisi olan varmi merak ettim?
bende bekarken aynı seyleri yasıyodum ama evlenince geçti doktorada gitmiştim hiçbir sorun çıkmadı ama canım sen git doktora bi ne olur ne olmaz

Her ay ilk adet olacagim gün gercekten ölüyor gibi hissediyorum kendimi.
Tarif edilmez sancilar agrilar yasiyorum. Bugün yine adet oldum yataklik oldum resmen. Belden asagisini hissetmedim bacaklarimi kaybetmis gibi. Sardim sarmaladim kendimi tirtil gibi oldum. Soguk terler döktüm. Sarardim soldum. Kaloferi en sona actim odam hamam gibi ama bana sanki hala heryerden soguk vurdu vucuduma. Bayilacak gibi hissettim midem bulandi ictigim agri kesiciyi kusmamak icin zor tuttum kendimi. Sekilden sekile girdim yani. Bu arada adet öncesi kahve rengi akinti oluyor herzaman. Ve adetimde et parcaciklari gibi seyler oluyor cogu zaman kanla birlikte.
Benim gibi olan varmi? Evlendikten sonra gecer diyorlar..cocuk olduktan sonra gecer diyorlar.
Bu bir hastaligin isaretimi? Yoksa normal mi? Artik gina geldi bugun doktora gitmeyi karar verdim. Ama hastalik vs kötü birsey cikar diye korkuyorum. Benim yasadiklarimi yasayan varmi veya bu konuda bilgisi olan varmi merak ettim?

Niye çekersiniz bu işkenceyi anlamam hiç
Doktor var, çare var, yıl 2015
Git de kurtul

bu illeti benim kadar ağır geçiren ne gördüm ne duydum
adetin ilk 3 günü her gün 2 kere hastaneye gider serum yerdim yine de yataktan çıkamazdım..
kusmaktan kendime gelemezdim

acildeki doktorlar hep çocuk doğurunca geçer dediler yolladılar
en son bi kadın doğuma gittim kistler almış başını gitmiş yumurta tembelliği varmış
9 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum mucize resmen kullanmaya başladığım ilk aydan beri ağrım yok

Back
X