- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
- 23
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
Benim eşim hep yanımda ama ben doktora gittiğimde bile o kapıdan girdiğimde cok üzülüyoruz bide hamileler felan oluyor hiç konuşmuyoruz o an dokunsak ağlatacak gibiyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul mu hangi dok2 yılım ilgisiz doktorlar yüzünden boşa gitti 1 yıl kadar ara verdik 1 yıla yakındır iyi bir doktor buldum ona gidiyorum ama o da tedaviyi baştan aldığı için süreç uzadı halâ devam ediyorum tedaviye salı günü çatlatma iğnesi vurundum Allah nasip ederse 20 Ocak'ta gebelik testi yapacağım
Herkese merhabalar ben 1.5 senelik evliyim ve bu sene içerisinde hiç hamile kalamadım ilk günden bu yana korunmadım 2 ay sonra doktora gittiğimde bi sorun yok dedi baktı 3 4 ay boyunca böyle sürekli her adet oluşumda doktora gittim ve asıl önemli olan şey her ay adet olduğumda ben kendi üzüntümden cok eşimin üzülmesine üzülüyorum ona söylediğimde hemen modu cok düşüyor gözleri doluyor bu durumu aşamıyoruz 7. Ayda eşim sperm testi verdi morfoloji 2 çıktı sayı hız iyiydi ama morfoloji sıkıntılı bende kurban bayramında rahim filmi çektirdim doktorumun tavsiyesi ile ve tüplerim kapalı çıktı hidrosalpenks mevcut araştırdığımda ameliyat gerekiyor dendi ama doktorum bana 6 ay dene olmazda gel çatlatma aşılama sonra tüp bebek yapalım dedi önümüzdeki ay doktora gideceğim ama öncelikle sol tüpünü aldıracağım çünkü bu hidrosalpenks denilen şey bebek oluşsa bile oluşumuna engelmiş düşükle sonuçlandırıyormuş sağ tüpüm film çekilirken ilaçla açıldı ama sol tüpüm cok sorunlu ve adet olduğumda sürekli agrım oluyor sol taraftan hayıt otu soğan kürü Ovulasyon testi cok şey denedim o kadar çok kafaya takıyoruz ki eşimle sürekli rüyamızda bebegımız olduğunu görüyoruz eşim ayrı ben ayrı ben kendimi biraz rahatlatmak için evde dikiş makinesi vs aldım ama her ay adet olduğumda dünyam basıma yıkılıyor ve en önemlisi eşime bunu nasıl söyleyeceğim oluyor dün gece hasta oldum eşime diyemedim eşim yakınlaşmak istedi istemedim sabah ta aynı şekilde bu sefer küstü işe gitti geldiğinde söylediğimde daha cok üzülecek bu durumu nasıl aşabiliriz bi akıl verin nolur.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek günler hürmetine evlatla sınanmak cok zormuş...
Sizlere şu mübarek geceler hürmetine, rabbimin tez şifa nasip etmesini,sizin ona onunda size hayırlar getireceği evlatlar nasip etmesini diliyorum,beliki çok istiyorsunuz rabbim aratmasınEvet canim dun o kadar çok agladimki heryerden kapilar ustume kapandi sanki. Doktorum bana uzak bir sehirde her seferimde gidecek maddi durumum yok, buyuk tedavileri yaptik kalan kucukleri kendim ultrasona gidip hall ediyodum ama bu seferde rahmim kalinlasmiyo doktorumla konustum kendim bakmazsam ilac yazamam dedi, burda normal doktor yok gidersem esim gelemez burda kalirsam boyle....yani durumum son zamanlarda cok kotu. Esimde dağ gorevinde herseyi tekbasima yapmaktan cok yoruldum artik
İnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız en kısa zamanda2 yılım ilgisiz doktorlar yüzünden boşa gitti 1 yıl kadar ara verdik 1 yıla yakındır iyi bir doktor buldum ona gidiyorum ama o da tedaviyi baştan aldığı için süreç uzadı halâ devam ediyorum tedaviye salı günü çatlatma iğnesi vurundum Allah nasip ederse 20 Ocak'ta gebelik testi yapacağım
Aksaray'da yaşıyorum keşke bende İstanbul veya Ankara'da olsaydım oralarda imkan daha fazla yaş olarak şanslıyım aslında daha 21 yaşındayım ama 60 gibi hissediyorumBen 28 yaşındayım İstanbul mu acaba hangi doktora gidiyorsunuz
İstanbul mu hangi dok
İnşallahİnsallah hayırlı sonuçlar alırsınız en kısa zamanda
Aminnn kardeşim Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip eylesinnn...Sizlere şu mübarek geceler hürmetine, rabbimin tez şifa nasip etmesini,sizin ona onunda size hayırlar getireceği evlatlar nasip etmesini diliyorum,beliki çok istiyorsunuz rabbim aratmasın
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben de regl olduğumda eşime söylemek istemiyorum üzülecek diye hep kendi içime atıyorum bu kadar üzüldüğümü o bile bilmiyor gözyaşım hep içime akıyor her ay hüsranla sonuçlanıyor bunu yaşamayan bilemezHerkese merhabalar ben 1.5 senelik evliyim ve bu sene içerisinde hiç hamile kalamadım ilk günden bu yana korunmadım 2 ay sonra doktora gittiğimde bi sorun yok dedi baktı 3 4 ay boyunca böyle sürekli her adet oluşumda doktora gittim ve asıl önemli olan şey her ay adet olduğumda ben kendi üzüntümden cok eşimin üzülmesine üzülüyorum ona söylediğimde hemen modu cok düşüyor gözleri doluyor bu durumu aşamıyoruz 7. Ayda eşim sperm testi verdi morfoloji 2 çıktı sayı hız iyiydi ama morfoloji sıkıntılı bende kurban bayramında rahim filmi çektirdim doktorumun tavsiyesi ile ve tüplerim kapalı çıktı hidrosalpenks mevcut araştırdığımda ameliyat gerekiyor dendi ama doktorum bana 6 ay dene olmazda gel çatlatma aşılama sonra tüp bebek yapalım dedi önümüzdeki ay doktora gideceğim ama öncelikle sol tüpünü aldıracağım çünkü bu hidrosalpenks denilen şey bebek oluşsa bile oluşumuna engelmiş düşükle sonuçlandırıyormuş sağ tüpüm film çekilirken ilaçla açıldı ama sol tüpüm cok sorunlu ve adet olduğumda sürekli agrım oluyor sol taraftan hayıt otu soğan kürü Ovulasyon testi cok şey denedim o kadar çok kafaya takıyoruz ki eşimle sürekli rüyamızda bebegımız olduğunu görüyoruz eşim ayrı ben ayrı ben kendimi biraz rahatlatmak için evde dikiş makinesi vs aldım ama her ay adet olduğumda dünyam basıma yıkılıyor ve en önemlisi eşime bunu nasıl söyleyeceğim oluyor dün gece hasta oldum eşime diyemedim eşim yakınlaşmak istedi istemedim sabah ta aynı şekilde bu sefer küstü işe gitti geldiğinde söylediğimde daha cok üzülecek bu durumu nasıl aşabiliriz bi akıl verin nolur.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek günler hürmetine evlatla sınanmak cok zormuş...
Daha erken diyenleri umursama bence sen ve eşinde muayene olsun en azından sorununuzu bilir ona göre davranırsınız bizde bu çekilseydik ve her ay sürekli stres oluyorduk gittik ve sorunumuzu öğrendik tüp bebeğe başladık eğer denemiş olsaydık zaman kaybı olacaktı bu zaman kaybından ziyade eşimle aramızdada stresten sorunlar çıkıyordu… hakknda hayırlısı neyse o olsunHerkese merhabalar ben 1.5 senelik evliyim ve bu sene içerisinde hiç hamile kalamadım ilk günden bu yana korunmadım 2 ay sonra doktora gittiğimde bi sorun yok dedi baktı 3 4 ay boyunca böyle sürekli her adet oluşumda doktora gittim ve asıl önemli olan şey her ay adet olduğumda ben kendi üzüntümden cok eşimin üzülmesine üzülüyorum ona söylediğimde hemen modu cok düşüyor gözleri doluyor bu durumu aşamıyoruz 7. Ayda eşim sperm testi verdi morfoloji 2 çıktı sayı hız iyiydi ama morfoloji sıkıntılı bende kurban bayramında rahim filmi çektirdim doktorumun tavsiyesi ile ve tüplerim kapalı çıktı hidrosalpenks mevcut araştırdığımda ameliyat gerekiyor dendi ama doktorum bana 6 ay dene olmazda gel çatlatma aşılama sonra tüp bebek yapalım dedi önümüzdeki ay doktora gideceğim ama öncelikle sol tüpünü aldıracağım çünkü bu hidrosalpenks denilen şey bebek oluşsa bile oluşumuna engelmiş düşükle sonuçlandırıyormuş sağ tüpüm film çekilirken ilaçla açıldı ama sol tüpüm cok sorunlu ve adet olduğumda sürekli agrım oluyor sol taraftan hayıt otu soğan kürü Ovulasyon testi cok şey denedim o kadar çok kafaya takıyoruz ki eşimle sürekli rüyamızda bebegımız olduğunu görüyoruz eşim ayrı ben ayrı ben kendimi biraz rahatlatmak için evde dikiş makinesi vs aldım ama her ay adet olduğumda dünyam basıma yıkılıyor ve en önemlisi eşime bunu nasıl söyleyeceğim oluyor dün gece hasta oldum eşime diyemedim eşim yakınlaşmak istedi istemedim sabah ta aynı şekilde bu sefer küstü işe gitti geldiğinde söylediğimde daha cok üzülecek bu durumu nasıl aşabiliriz bi akıl verin nolur.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek günler hürmetine evlatla sınanmak cok zormuş...
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun canım. Ama en büyük engel stres. Yani stres yapmamanız lazım kesinlikle. İnşallah Rabbim sana şifa verir de kucağına sağlıkla alabilirsin bebeğini. Allah herkesin gönlüne versinHerkese merhabalar ben 1.5 senelik evliyim ve bu sene içerisinde hiç hamile kalamadım ilk günden bu yana korunmadım 2 ay sonra doktora gittiğimde bi sorun yok dedi baktı 3 4 ay boyunca böyle sürekli her adet oluşumda doktora gittim ve asıl önemli olan şey her ay adet olduğumda ben kendi üzüntümden cok eşimin üzülmesine üzülüyorum ona söylediğimde hemen modu cok düşüyor gözleri doluyor bu durumu aşamıyoruz 7. Ayda eşim sperm testi verdi morfoloji 2 çıktı sayı hız iyiydi ama morfoloji sıkıntılı bende kurban bayramında rahim filmi çektirdim doktorumun tavsiyesi ile ve tüplerim kapalı çıktı hidrosalpenks mevcut araştırdığımda ameliyat gerekiyor dendi ama doktorum bana 6 ay dene olmazda gel çatlatma aşılama sonra tüp bebek yapalım dedi önümüzdeki ay doktora gideceğim ama öncelikle sol tüpünü aldıracağım çünkü bu hidrosalpenks denilen şey bebek oluşsa bile oluşumuna engelmiş düşükle sonuçlandırıyormuş sağ tüpüm film çekilirken ilaçla açıldı ama sol tüpüm cok sorunlu ve adet olduğumda sürekli agrım oluyor sol taraftan hayıt otu soğan kürü Ovulasyon testi cok şey denedim o kadar çok kafaya takıyoruz ki eşimle sürekli rüyamızda bebegımız olduğunu görüyoruz eşim ayrı ben ayrı ben kendimi biraz rahatlatmak için evde dikiş makinesi vs aldım ama her ay adet olduğumda dünyam basıma yıkılıyor ve en önemlisi eşime bunu nasıl söyleyeceğim oluyor dün gece hasta oldum eşime diyemedim eşim yakınlaşmak istedi istemedim sabah ta aynı şekilde bu sefer küstü işe gitti geldiğinde söylediğimde daha cok üzülecek bu durumu nasıl aşabiliriz bi akıl verin nolur.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek günler hürmetine evlatla sınanmak cok zormuş...