- 29 Aralık 2021
- 79
- 487
- 23
- Konu Sahibi Bynnbbssrra
Herkese merhabalar ben 1.5 senelik evliyim ve bu sene içerisinde hiç hamile kalamadım ilk günden bu yana korunmadım 2 ay sonra doktora gittiğimde bi sorun yok dedi baktı 3 4 ay boyunca böyle sürekli her adet oluşumda doktora gittim ve asıl önemli olan şey her ay adet olduğumda ben kendi üzüntümden cok eşimin üzülmesine üzülüyorum ona söylediğimde hemen modu cok düşüyor gözleri doluyor bu durumu aşamıyoruz 7. Ayda eşim sperm testi verdi morfoloji 2 çıktı sayı hız iyiydi ama morfoloji sıkıntılı bende kurban bayramında rahim filmi çektirdim doktorumun tavsiyesi ile ve tüplerim kapalı çıktı hidrosalpenks mevcut araştırdığımda ameliyat gerekiyor dendi ama doktorum bana 6 ay dene olmazda gel çatlatma aşılama sonra tüp bebek yapalım dedi önümüzdeki ay doktora gideceğim ama öncelikle sol tüpünü aldıracağım çünkü bu hidrosalpenks denilen şey bebek oluşsa bile oluşumuna engelmiş düşükle sonuçlandırıyormuş sağ tüpüm film çekilirken ilaçla açıldı ama sol tüpüm cok sorunlu ve adet olduğumda sürekli agrım oluyor sol taraftan hayıt otu soğan kürü Ovulasyon testi cok şey denedim o kadar çok kafaya takıyoruz ki eşimle sürekli rüyamızda bebegımız olduğunu görüyoruz eşim ayrı ben ayrı ben kendimi biraz rahatlatmak için evde dikiş makinesi vs aldım ama her ay adet olduğumda dünyam basıma yıkılıyor ve en önemlisi eşime bunu nasıl söyleyeceğim oluyor dün gece hasta oldum eşime diyemedim eşim yakınlaşmak istedi istemedim sabah ta aynı şekilde bu sefer küstü işe gitti geldiğinde söylediğimde daha cok üzülecek bu durumu nasıl aşabiliriz bi akıl verin nolur.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın mübarek günler hürmetine evlatla sınanmak cok zormuş...