Her ay aynı hüsran kaçıp gitmek istiyorum çok sıkıldım artık

baharb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2008
784
0
116
Ankara
çok mutsuzum çok üzgünüm hiç keyfim yok. ölsem de bir kalsam da. numara yapacak bile halim yok gerçekten çok sıkıldım artık... benden küçük kuzenlerim sözleşmiş gibi 2. çocuklarına hamileler ve sırayla doğum haberlerini alıyorum. tebrik etmeye bile çekinir oldum.yaklaşık 3 yıllık evliyim. 2 yıldır bebek istememe rağmen hamile kalamadım hiç. sebepsiz infertil denildi. (ama tüm tekkiklerimi yeniden yaptırmak istiyorum açıkçası.) yeni bir ay 3. gün doktor kontrolü.5. gün klomen yumurtlama takibi??adet gününü beklemece. 1 gün geçse hemen havaya girip doğacağı ayı, ismini düşünmece. sonra hafif kanamalar. bazen kahverengi. bu seferde üstüne görme mi acabalar ? GERÇEKTEN BIKTIM her ay bu hüzünlü döngüyü yaşamaktan. aslında günleri sayıları hiçbişeyi bilmek istemiyorum. ama elimde olmadan hepsi beynimde çoktan hesaplanmış oluyor.
her an her saniye aklım bu bebekde çok stresli karışık bir işim olduğu halde. adımlarımı bile düşünerek atar oldum. benim psikolojik desteğe ihtiyacım var kesin. şuanda hafif lekelenmeler yaşıyorum. farkında bile olmadan üstüne görme topiclerini okudum bitirdim. test de yapmayacam çünkü olmadığını biliyorum. bir gün gerçekten o mucizeyi ben de yaşayabilecek miyim? yapacak bişey yok Allahtan hayırlısını diliyorum bu zor durumu yaşayan tüm kadınlar için. erkeklerin yaşadığı bişey yok. kimse onlara imalı imalı siz düşünmüyor musunuz demiyor çünküklava:

canım ya üzme bu kadar kendini... Biliyorum çok zor bi durum... Allah sabır versin. Ama biliyomusun bende evlendiğim günden beri hep bebek istemiştim. 6 ay denedik. Bazı zamanlar adetim 2 hafta gecikiyodu. Hamileyim diye seviniyodum. Artık eczacılar bizi tanıyolardı. Sonra baktım kendimi üzüyorum, takmamaya başladım...olacaksa olur daha genciz dedim... Sonra oturduğumuz şehirden izmire taşındık.1. ay da taşınmıştık. 2. ayda adetim 2 gün geçti. Kan testi yaptırdım hamile olduğumu söyledi doktor. Bence bu biraz psikolojik. İnsan kendini hamile sanıyor bazen belirtileri bile oluyor. Dediğin gibi bi psikoloğa görün istersen. Yada eşinle bi tatile çıkın. İkililiğin tadını çıkarın doyasıya gezin eğlenin. Ama bebek falan düşünmeden. Belki o zaman olur??? Nolur biraz sabır...

Üzme kendini. Sen de biliyorsun ki sbeepsiz kısırlıkta neden %80 aşırı bebek isteği. Kafandan bu düşünceyi attığın ay hamile kalacaksın. Bunun için birşeyler dene bence.

anlıyorum cektıgın sıkıntının ne kadar agır oldugunu ama bence yersız sıkıntı bu.rabbım ol derse olur ol demzse olmaz.rızkı varsa gelır bu dunyaya rızkı yoksa sen ıstedıgın tedavıyı gorsende kendınıde parcalasan hersey boş..bende 1 yıllık evlıyım 7 aydır korunmuorum esımde sperm azlıgı var ılac tedavısı gordu duzelır dedi doktor ama 3 ay sonra duzelmedıgını ogrendık.2 hafta kafamı kaldıramadım kendımı yerden yere attım agladım kımseyı gormek ıstemedım .am bunun sadece bana zararının olacagını dusundum.takvımlere kusum suan ben.umursamıorum.hakkımda bölesı hayırlı demekki.ne benım uzulmemle gelecek nede kendımı yırtmamlan.zamnlan ınsanlar herseye alısıor buna emın ol.sen böle kendını psıkolojıkmen kotuleye suruklersen olacagı varsada olmaz.adet tarıhını hesaplama.aldırıs etme.daha once ılıskıden sonra ayagını havaya kaldır öle cocugun olur derlerdı sımdı ılıskıden hemen sonra ben ayaga kalkıorum.yeterkı 1 tanesı bulsun yerını hersey bos...herseyden bıktım demek isyan etmektır.sen duanı et gerısını allha bırak.bır evlat verıpte basın oge bır sekılde gezdırse senı dahamı ıyı,yada hırsız kumarcı 3 kagıctı olsa?allh sana acısını gosterse.uzuntun buyuk bılıorum ama sabrrrr sadece...ALLHIM HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN INŞŞŞŞŞŞ

çok teşekkür ediyorum hepinize destek olduğunuz için. bu hafta daha iyiyim. işe verdim kendimi.
tavsiyelerinize uymaya çalışacağım. hepinize kolay gelsin. :) görüşürüz.

cocuk konusunda erkekler daha duyarsız kadınlar daha cok kendını yıpratıor sızın psıkolojınız bozulursa kımse duzeltemeye calsmaz.on agore hersyın allh hayırlısını versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…