Her ay akintim olurdu bu ay olmadi

Usk istanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2017
39
16
88
40
Slm arkadaslar umarim cvp verirsiniz. Ben 10 aydir gebelik dusunuyorum fakat olmadi hala. Benim sormak istedigim benim adet sonrasi+yumurtlama oncesi ve sonrasi+adete 2-3 gun kala mutlaka akintim olurdu. Bu ay yumurtlama testi yaptim yumurtladigimdan da eminim fakat akintim olmadi daha onceki adet belirtimde bel agrim hic olmazdi bu ay sirt ve bel agrim var goguslerim de aciyor siZce hamile olabilirmiyim adetime 2 gun var

Canım normalde benim de akıntılarım oluyordu bu ay olmadı kaç gündür peçeteye silince anca geliyor. 3 gündür felaket göğüs ağrısı çekiyorum ve göğüs uçlarım karardı yeşil mavimsi bir sürü damar belirdi. Bat 1-4 Ocak arası inşaAllah hamileyizdir. Kizimda benim bu şekilde göğüs ağrısı olmuştu ben regl im geçtiğini bile anlamamıştım çok ağır grip geçiriyordum. Regl im 4 gün geçmişti ve idrar testinde koyu 2 kırmızı çizgi çıkmıştı :) inşaAllah bu bebeğim de sen de dahil isteyen herkese Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Amin insaallah. Benim olursa ilk bebegim olacak.10 aydir umutlanip uzulmekten cok yoruldum,bu ay her zamankinden farkli bazi seyler oluyor merak ettim 2 gunum var allahim boyle bagira bagira sevincten aglamak istiyorum artik.benden sonra evlenen 7 kisinin yavrulari kucaklarinda,bana ve bu sikintiyi yasayan herkese yasatsin mevlam bu mutlulugu. 2 ayim kaldi bir yili tamamlamama olmazsa tup bebek

Canım bu kadar stres sıkıntı inan çok yıpratır seni. Öncelikle sakin olmanı tavsiye ediyorum gerçekten gebeliğin en büyük düşmanı stres ben bunu öğrendim çünkü evlendiğim günden beri hiç korunmadik her ay stres sıkıntı testler oturup saatlerce ağlardım. 5 ay boyunca stresten kilo aldım 47 kiloyla evlendim 5 ayda 59 kilo oldum 6. Ayda cidden bebek düşüncesini tamamiyle attım kafamdan Rabbim e bıraktım hayırlısını istedim. O ay hamile kaldım ama ben hiç test yapmadım zaten hastaydım dedim zaten yoktur. Bir arkadaşım bana sen hamilesin dedi ya hadi ordan dedim nerde hatta imkansız dedim ısrar etti ertesi gün test yaptım cidden iki çizgi 10 sn ı içinde belirdi. O yüzden lütfen bu kadar sıkıntı etme hayırlısıyla olur elbet herşey nasip olduğu vakitte gelir.

Elimde olmuyor okadar cok dusunuyorum ki neden olmuyor diye tup bebek yapmaktan nedenini bilmedigim birsekilde korkuyorum.ama bu aydan sonra ne ovulasyon testi ne baska bisey artik cok yorgunum cvp verdigin icin cok tesekkurederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…