• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
15 ve 16 cüzü okudum secdeleri yaptım ALLAH kabul etsin aminnn

Nego Nego canım temmuz için 17 ve 18 cüzü bana yazabilirmisin rica etsem sağolll :KK200:

Merhaba arkadaşlar yarın ehliyet sınavım var 4.hakkım.Derste sorunsuz arabayı kullanıyorum ama sınavda heyecandan yapamıyorum.Rica etsem bana dua eder misiniz?

Merhaba arkadaşlar yarın ehliyet sınavım var 4.hakkım.Derste sorunsuz arabayı kullanıyorum ama sınavda heyecandan yapamıyorum.Rica etsem bana dua eder misiniz?
Nasıl geçti sınav?

Nego Nego 26. Cüz okundu Allah kabul etsin inşallah 🤲🏻🌺
Eğer temmuz ayında yapılacak olan hatim listesinden 1 cüz alırsam okurum yoksa katılamam, Türkiye'ye gidiyorum canım o yüzden ömrümüz varsa Ağustos ayına olur 🥰😍☺️
Eğer uygun olursa senin ve arkadaşlar için Türkiye'ye gitmeden okuyup burdan bildirim yaparım inşallah 🤗

Eğer temmuz ayında yapılacak olan hatim listesinden 1 cüz alırsam okurum yoksa katılamam, Türkiye'ye gidiyorum canım o yüzden ömrümüz varsa Ağustos ayına olur 🥰😍☺️
Eğer uygun olursa senin ve arkadaşlar için Türkiye'ye gitmeden okuyup burdan bildirim yaparım inşallah 🤗
Nego Nego o_Oo_O

Haziran ayı bitmiş yeni aya temmuz da benide etiket yaparmisin Nego Nego
Geldim hanımlar bildirim çok olunca arada kaynıyor 😊
Temmuz için yazarım tabii😊

Back