- 6 Şubat 2022
- 2.551
- 14.560
Teşekkür ederimBende hangisi boşta kalırsa onu alıyorum artık
6 yı veriyorum peşime takıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimBende hangisi boşta kalırsa onu alıyorum artık
6 yı veriyorum peşime takıl
Rica ederimTeşekkür ederim
25. cüzü okudum Allah kabul etsin. Okuyanlardan ve vesile olanlardan da razı olsunRica ederim
Amin ağzına sağlık25. cüzü okudum Allah kabul etsin. Okuyanlardan ve vesile olanlardan da razı olsun
Merhaba ay sonuna kadar süresi var okumanın. Bildirim yapmayı unutmayınMerhaba bende okumak istiyorum 11. ve 12 .cüzü
TabiiNego 7.cüzü verir misin ?
Aminn ağzına sağlık
23.cüz okundu canım NegoMayıs hatim listesi. Ay sonuna kadar okuma süresi var. Tilavet secdesi varsa yapmayı unutmayalım. Okuyamayacak olan olursa son güne bırakmadan mazeretini bildirsin lütfen.
1. SoLeiL12
2. agustos72
3. agustos72
4. R rana20
5 Nego
6. Bonus
7.
8. Leyl-i-fer
9.
10.
11. S Sryglc
12. S Sryglc
13. penyez83 ✔
14. penyez83
15.
16. Lna16
17. HejaR12 ✔
18.
19. orjinal19
20. LaRisaCca
21. LaRisaCca
22. Magnifiaque
23. kavs-i kuzah
24. kavs-i kuzah
25. _ASTRAL_ ✔
26. deynepnaz
27. M M_atruska
28. deynepnaz
29. A R Y A
30. M M_atruska
Ağzına sağlık Allah kabul etsin23.cüz okundu canım Nego
RABBİM sana güç kuvvet sabır dayanma gücü ve gönlüne ferahlık versin aminnnnnnNego kızlar ben 16 haftalık bebeğimi kaybettim benim için dua eder misiniz, Rabbim gönlüme ferahlık versin
Allah razı olsun, çok zor çokRABBİM sana güç kuvvet sabır dayanma gücü ve gönlüne ferahlık versin aminnnnnn
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin inşallah kuzum. Sabırlar versin rabbim.Nego kızlar ben 16 haftalık bebeğimi kaybettim benim için dua eder misiniz, Rabbim gönlüme ferahlık versin
Allah sabir versin. UzuldumAllah razı olsun, çok zor çok
Allah yar ve yardımcınız olsun,rabbim sevdklernizi size sizi onlara bağışlasın,bu dünya geçici cennette kavuşun inşallahNego kızlar ben 16 haftalık bebeğimi kaybettim benim için dua eder misiniz, Rabbim gönlüme ferahlık versin