• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başka okuduğum hatim ler olduğu için bulduğum fırsatta okudum. Kayınpederim için, Çanakkale şehitleri için öğretmen verdi, Kazenin babası için de, artı burası, hepsini bitirdim Allah'a şükür. 😍
Bende şehitler için almıştım şubat mart yoğun geçti bu yüzden.

Bende şehitler için almıştım şubat mart yoğun geçti bu yüzden.
Facebook grubunda da hatime girdim, dün başladı. Herkes aynı cüzü 30 gün okuyacak, yani 30 gün boyunca 30 hatim olmuş olacak böylece. Ama burası gibi bildirim yok, gerçekten okuyor mu herkes şüphede kalıyor insan🤦‍♀️

Facebook grubunda da hatime girdim, dün başladı. Herkes aynı cüzü 30 gün okuyacak, yani 30 gün boyunca 30 hatim olmuş olacak böylece. Ama burası gibi bildirim yok, gerçekten okuyor mu herkes şüphede kalıyor insan🤦‍♀️
Öyle bir hatimim de var ramazan sonuna kadar😊 ama benimki arkadaş aracılığıyla o tanıyor grubu. Faceden değil .

Öyle bir hatimim de var ramazan sonuna kadar😊 ama benimki arkadaş aracılığıyla o tanıyor grubu. Faceden değil .
Merhaba Nego Nego mart ayi bitiyor ama Annem soruyor cuz varmi arkadasina sor diye 😂nisan ayinda dagitirsan cuz almak isterim
Aslinda mart icin istedi ama yetistiremez diye korkuyorum

Canimm ben regl oldum mart listesini okuyamayacagim.
Beni nisana ekler misiniz?

Merhaba Nego Nego mart ayi bitiyor ama Annem soruyor cuz varmi arkadasina sor diye 😂nisan ayinda dagitirsan cuz almak isterim
Aslinda mart icin istedi ama yetistiremez diye korkuyorum
Mart için de var Nisan içinde canım
Ağzına sağlık Allah kabul etsin 😊
Canimm ben regl oldum mart listesini okuyamayacagim.
Beni nisana ekler misiniz?
Tamam 😊

Back