Her ay 1 hatim yapıyoruz

Teşekkür ederim eklediğiniz için. 15. cüzü okudum, 16. ya başladım. Ama başka dahil olmak isteyen arkadaş varsa 2 cüz alıp kimsenin hakkına girmeyeyim. Nasıl derseniz öyle yapayım🥰
Yok okuyun siz sorun değil 😊
Rica ederim.

Nasip değilmiş demek ki. Dün akşam başka birinin senelik hatmi için okudum 29.cüzü.Burası için de okuyayım diye düşündüm, belki gelir alan az daha bekleyeyim dedim. Sonrasında okusam da Nego erken yatıyor, uyumuştur, duasını yapamaz diye tepemde Hades konuştu. :deli:. Sonuçta 3 aylardayız, her günü ayrı sevap.
İnan bende öyle düşündüm biri okumuştur dedim, keşke ikimiz bölüşseydik, böyle olunca etiket yapabilirsiniz beni
Ya kendi işi için herkes istediği gibi okur onu bilemem ama ortak okumaya giriliyorsa ona göre plan yapılmalı🥴
Bende her ay bir hatim ve burası var, önce buradaki cüzlerimi okuyorum sonuçta yaklaşık 20 kişinin hakkına girmek istemem, bu arada Rabbim nasip ederse hamileyim, inşallah herşey yolunda gider, kendimi de iyi hissederim, böyle olursa beni etiket yapabilirsin

İnan bende öyle düşündüm biri okumuştur dedim, keşke ikimiz bölüşseydik, böyle olunca etiket yapabilirsiniz beni

Bende her ay bir hatim ve burası var, önce buradaki cüzlerimi okuyorum sonuçta yaklaşık 20 kişinin hakkına girmek istemem, bu arada Rabbim nasip ederse hamileyim, inşallah herşey yolunda gider, kendimi de iyi hissederim, böyle olursa beni etiket yapabilirsin
Canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim inan ki çok sevindim maşallah 🧿 💕🤲🏻💗🤲🏻☺️

Okumalar ay sonuna kadar diye biliyordum, ve arada girip bakmadığım için hatim duasını kandilde yapmak istediğinizi bilemezdim. Bu gün bildirim yapmak için girince gördüm. Yani bazı arkadaşların yazdığı gibi sorumsuz bir insan değilim. 22. Cüzü okuyan arkadaşa da teşekkür ederim. Allah razı olsun

Okumalar ay sonuna kadar diye biliyordum, ve arada girip bakmadığım için hatim duasını kandilde yapmak istediğinizi bilemezdim. Bu gün bildirim yapmak için girince gördüm. Yani bazı arkadaşların yazdığı gibi sorumsuz bir insan değilim. 22. Cüzü okuyan arkadaşa da teşekkür ederim. Allah razı olsun
Ay sonu bugün zaten, arada bir gün var.

Aa ne güzel haber😍 Allah tamamına erdirsin sağlıkla doğsun büyüsün 💜

Şubat ayı hatim listesi . 29. okundu duasını yaparım bugün inşallah 😊

1. HatueL HatueL
2. M M_atruska
3. Nego Nego
4. RedGirl RedGirl
5. RedGirl RedGirl
6. E c e E c e
7. Merve2401 Merve2401
8. Merve2401 Merve2401
9. deynepnaz deynepnaz
10. deynepnaz deynepnaz
11. HejaR12 HejaR12
12. HejaR12 HejaR12
13. Cookiie Cookiie
14. Bonus Bonus
15. SoLeiL12 SoLeiL12
16. SoLeiL12 SoLeiL12
17. Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_
18. Z zeynepmuratselo
19. Migrenben Migrenben
20. @Kendikendine
21. agustos72 agustos72
22. Aysen012 Aysen012
23. R rana20
24. M Musluk Suyu
25. A R Y A A R Y A
26. A R Y A A R Y A
27. Magnifiaque Magnifiaque
28. agustos72 agustos72
29. Nego Nego
30. Kukrim Kukrim

Ben okundu sanıyodum herkeste tik görünce yoksa alabilirdim.

Mutlaka okuyorum ama geciktirdiğim oluyor sık sık bundan sonra daha vakitli okuycam inş negom
İnşallah

X