Her ay 1 hatim yapıyoruz

2 kişi mi okumamış. Bugün okumak isteyenler vardı onlar okusa da bugün yapılsa keşke veya aramızda paylaşsak 2 cüzü.
Birini aldı arkadaş, 29.cüz sahibi siteye giriş yapmış gece ama bildirim yapmadı. Bakalım gelir inşallah.

Şubat ayının basından beri bugün duasının yapılacağı yazıldı zaten neden zamanında bitirmiyor alanlar ? Olur insanlık hali okuyamayacaksa bari yazsınlar da başka biri alsın. Su mübarek günde yazmayayım diyorum zorla yazdırtıyorlar.

Şubat ayının basından beri bugün duasının yapılacağı yazıldı zaten neden zamanında bitirmiyor alanlar ? Olur insanlık hali okuyamayacaksa bari yazsınlar da başka biri alsın. Su mübarek günde yazmayayım diyorum zorla yazdırtıyorlar.
Aynen ben de size katılıyorum. Bu mübarek gecede duası yapılsa çok güzel olurdu. Bu arada Nego Nego canım beni de mart ayına yaz cüz farketmez.

Aynen ben de size katılıyorum. Bu mübarek gecede duası yapılsa çok güzel olurdu. Bu arada Nego Nego canım beni de mart ayına yaz cüz farketmez.
Üzgünüm ne diyeyim ,sürekli hatırlatma mesajı da yazıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Bundan sonra okuma sözü alıp öyle vericem cüzleri gerçekten hem başka konularım var baktığım hem evim düzenim var benimde ilgilendiğim haliyle.
Okuyan herkes adına ben rahatsız oluyorum bu durumlardan.

Kesinlikle ❤️ bu kadar insanın hakkına girmeye ne gerek var. Bu hatmin niyeti zaten Miraç Kandili'ne kadardı. Okuyamayacaksanız almayın yada söyleyin okuyamadım diye mutlaka biri alır. Bu da bir vebaldir arkadaşlar. Belki okumuş da olabilirsiniz ama bildirmediğiniz için hatim duası yapılamadı.

Üzgünüm ne diyeyim ,sürekli hatırlatma mesajı da yazıyorum ama elimden bir şey gelmiyor.
Bundan sonra okuma sözü alıp öyle vericem cüzleri gerçekten hem başka konularım var baktığım hem evim düzenim var benimde ilgilendiğim haliyle.
Okuyan herkes adına ben rahatsız oluyorum bu durumlardan.
Bir ümit bildirim yapılmıştır dedim ama yapılmamış 🤦‍♀️

Duaya bakmaya geldim eksik mi kalmıştı cüzler sanki hepsini okunmuş gibi gördüm.
Ben okudum tabiki gece duası olucak diye.

Geciktim ama duadan önce okudum. Okudum diye yazmadığımında farkında değilim kusuruma bakmayın.

Duaya bakmaya geldim eksik mi kalmıştı cüzler sanki hepsini okunmuş gibi gördüm.
Ben okudum tabiki gece duası olucak diye.

Geciktim ama duadan önce okudum. Okudum diye yazmadığımında farkında değilim kusuruma bakmayın.
22.cüzü alan bildirim yapmamıştı yerine başka bir arkadaş okudu. 29.cüzü alan arkadaş 2 gün önce giriş yaptığı halde bildirim yapmamış. En azından okuyamayacaksa da yazsaydı diye sitem Ona. Sen dün bugün okuyacağım diye mesaj yazdın. Okurum derse okur O dedim ben zaten.😍 İş sana kalsa kolay 😘

22.cüzü alan bildirim yapmamıştı yerine başka bir arkadaş okudu. 29.cüzü alan arkadaş 2 gün önce giriş yaptığı halde bildirim yapmamış. En azından okuyamayacaksa da yazsaydı diye sitem Ona. Sen dün bugün okuyacağım diye mesaj yazdın. Okurum derse okur O dedim ben zaten.😍 İş sana kalsa kolay 😘
Siteye sürekli girdiğim için ulaşamama sorunu olmaz. Sağolasın ❤

Şubat ayı hatim listesi . 29.cüzü birine verdim sağolsun bugün okuyacak. Bitince yaparım duasını artık,dün nasip değilmiş ne yapalım 😊
Önceden söyleyenleri not ettim ,mart ayında devam etmek isteyenlerde yazsın lütfen.
1. HatueL HatueL
2. M M_atruska
3. Nego Nego
4. RedGirl RedGirl
5. RedGirl RedGirl
6. E c e E c e
7. Merve2401 Merve2401
8. Merve2401 Merve2401
9. deynepnaz deynepnaz
10. deynepnaz deynepnaz
11. HejaR12 HejaR12
12. HejaR12 HejaR12