- 2 Aralık 2015
- 31.478
- 105.050
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abdestim olsa okurum hemen ama işte müsait değilimMüsait olan varsa okusa keşke o cüzü, sen de yoğun oluyorsun
Regl olmasam ben okurdum negomAbdestim olsa okurum hemen ama işte müsait değilim
Kandilimiz mübarek olsun
Hayırlı kandillerHayırlı kandiller
Negom yarısını bari ben okuyayım. Yarım cüzü okuyayım.Abdestim olsa okurum hemen ama işte müsait değilim
Yarısını kim okuyacak. O zaman ilk 10 sayfasını oku canım sen. İnşallah ben müsait olurum da tamamlarım.Negom yarısını bari ben okuyayım. Yarım cüzü okuyayım.
Akşama yapacaksan duasını kalanını da okurumYarısını kim okuyacak. O zaman ilk 10 sayfasını oku canım sen. İnşallah ben müsait olurum da tamamlarım.
Akşam yapıcam da sana yük olmasınAkşama yapacaksan duasını kalanını da okurum
Tamamını okurum o zaman canım.Akşam yapıcam da sana yük olmasın
Tamam canım Allah razı olsunTamamını okurum o zaman canım.
Hayırlı kandillerHayırli kandiller herkese
İyi olur okuyabilirsin, hastane işim çıktı, biraz önce eve geldim. İlk yarım cüzü ben okusam diğerini sen okusan olur mu
Ağzına sağlık canımNego 25.cüzü okudum.
Kuzum ya oructum yemek yapma vs anca girdim siteye okumussun hepsini.allah razı olsun inşallah.İyi olur okuyabilirsin, hastane işim çıktı, biraz önce eve geldim. İlk yarım cüzü ben okusam diğerini sen okusan olur mu