- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam inşallahNego Şubat listesine beni de alir misiniz ?
TamamBenim çok az kaldı. Belki daha sonra bildirim yapamayabilirim. Bitti diye ekleyebilirsiniz
Bende mutlaka 2 cüz almak istiyorum. O gün unutup yazamazsam aklında bulunsun olur muAğzına sağlık Allah kabul etsin
Şubat 1 de
Tamam inşallahBende mutlaka 2 cüz almak istiyorum. O gün unutup yazamazsam aklında bulunsun olur mu
Ben müsait değilim, soralımKızlar ben evımden baska bi yerdeyim suan kardan dolayı evıme dönemıyorum . Yanımda kuranı kerimde yok . Benim cüzümü okuyabılcek varmı 3. Cüz Nego
Eğer müsaitsen bu ay boş cüz var. Ocak sonuna kadar okuma süresi.Nego Şubat listesine beni de alir misiniz ?
Canım inşallah bugün bitiririm ben diğer cüzleri belki karamel Latte okumak isteye bilirHayırlı sabahlar T Tubiskooo okuyamayacakmış 3. cüzü okumak isteyen var mı?
14-15 de boşta cüzü alıp sonra bildirim yapmayan bir arkadaştan dolayı.
Okumalar ne durumda herkes bildirim yapabilir mi?
Ocak ayı hatim listesi
1. M M_atruska ✔
2. Nego ✔
3. T Tubiskooo
4. Z zeynepmuratselo
5. Z zeynepmuratselo
6. A Ajim aj ✔
7. Tavuk_suyu_
8 deynepnaz ✔
9. HejaR12 ✔
10. HejaR12 ✔
11. Bonus
12. Cookiie
13. R rana20
14.
15.
16. Migrenben
17. Aktif Lora ✔
18. M Musluk Suyu ✔
19. Kukrim ✔
20. A anabel lee ✔
21. R Ruhumda SIZI
22. E c e ✔
23. Merve2401
24. Merve2401
25. cevizli tarcinli kek
26. Magnifiaque
27. agustos72 ✔
28. D Denizdeniz14
29. HatueL
30. HatueL
Okurum alabilirimEğer müsaitsen bu ay boş cüz var. Ocak sonuna kadar okuma süresi.
3,14,15 boş hangisini almak istersen.Okurum alabilirim
15.cüzü alayim3,14,15 boş hangisini almak istersen.
Yarın regli günüm dutcum 5 6 gün yokum benCanım inşallah bugün bitiririm ben diğer cüzleri belki karamel Latte okumak isteye bilir
Tamam canımYarın regli günüm dutcum 5 6 gün yokum ben
Amin cümlemizinkini canımTamam
Ağzına sağlık Allah kabul etsin