- 23 Mart 2015
- 1.280
- 7.856
Beni etiket yapar mısınız diğer ay başlayınca?Bu ay doldu diğer ay bekleriz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni etiket yapar mısınız diğer ay başlayınca?Bu ay doldu diğer ay bekleriz.
Cuma gününe kadar benim için 3.cuzu okuyabilecek var mi? Adet oldum baska bi grupta hatmim var okuyamicam
müsait değilim yoksa seve seve okurdum
arkadaşım okuyacak burcum 3.cüzü okuyunca yazarım yine burdan ALLAH kabul etsin NegoCuma gününe kadar benim için 3.cuzu okuyabilecek var mi? Adet oldum baska bi grupta hatmim var okuyamicam
Amin sağolun canımarkadaşım okuyacak burcum 3.cüzü okuyunca yazarım yine burdan ALLAH kabul etsin Nego
Tabii ki arkadaş da faydalansın 18.cüzü vereyim.deynepnaz arkadaşa bir cüz vermek ister misin
Arkadaş 18.cüzü veriyor size. Bu ay sonuna kadar okuma süresi. Bildirimi unutmayın lütfen.Beni etiket yapar mısınız diğer ay başlayınca?
Tabii ki arkadaş da faydalansın 18.cüzü vereyim.
Çok teşekkür ederim okuyunca yazacağım. Sizi etiketliyoruz dimiArkadaş 18.cüzü veriyor size. Bu ay sonuna kadar okuma süresi. Bildirimi unutmayın lütfen.
EvetÇok teşekkür ederim okuyunca yazacağım. Sizi etiketliyoruz dimi
Yaa Allah razı olsun cnm, bende adet oldum önceden yazmıştım katılırım mecburen bisey diyemedimarkadaşım okuyacak burcum 3.cüzü okuyunca yazarım yine burdan ALLAH kabul etsin Nego
Ağzına sağlık arkadaşının.
Allah razı olsun cnm benim çok sağolsun arkadaşın, hakkını helal etsin
Helal olsun canım seve seve isteyerek okuduAllah razı olsun cnm benim çok sağolsun arkadaşın, hakkını helal etsin