How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Her ay 1 hatim yapıyoruz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nego
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nego Nego 4 v 5. Cüzü okudum rabbim kabul etsin inşallah🙏

MssPARE MssPARE ay pardon ekim Ayı demişsin ben bu aydan istiyorsun sandıydım🤣
Nego Nego okumaya veya birisine okutmaya çalışıcam benim cüzü evimde değilim hiç birşey yapamıyorum burada 😒

Paremm benim cüzümü alabilirmisin sana zahmet kayınvalidemdeyim ya okuyamıyorum ya okuyabilirmisin 😞
Perim başka cüzler var inan 5 cüz yetiştirmem gerekiyor hele birini geçen hafta bitirmem gerekiyordu mahcupta oldum ne olur kusura bakma bitanem alamam 😔😔😔

Perim başka cüzler var inan 5 cüz yetiştirmem gerekiyor hele birini geçen hafta bitirmem gerekiyordu mahcupta oldum ne olur kusura bakma bitanem alamam 😔😔😔
Parem yok ben yalnış anladım yazdığını o yüzden sandım sandımki bu ay varsa okuyum diyosun. Ondan. Kafam olmuş bir dünya ha böyle :confused:

Parem yok ben yalnış anladım yazdığını o yüzden sandım sandımki bu ay varsa okuyum diyosun. Ondan. Kafam olmuş bir dünya ha böyle :confused:
Biliyorum bitanem çok yorgunsun beymen bedenen evine gitsen dinlensen keşke birazcık nasıl oldu kv den 😔

Biliyorum bitanem çok yorgunsun beymen bedenen evine gitsen dinlensen keşke birazcık nasıl oldu kv den 😔
Ya sorma ilaçlrını içiyordu biz sanıyordukki iyiye gidiyor. Dün dedi çok halsizim ben gidelimde bir vitamin falan versin sizde gidin evinize dedi bi gittik enfeksiyon 2 günde 2 katına çıkmış. Doktor iğneye geçirdi eğer iğnede işe yaramazsa hastaneye yatıcak 😞

Ya sorma ilaçlrını içiyordu biz sanıyordukki iyiye gidiyor. Dün dedi çok halsizim ben gidelimde bir vitamin falan versin sizde gidin evinize dedi bi gittik enfeksiyon 2 günde 2 katına çıkmış. Doktor iğneye geçirdi eğer iğnede işe yaramazsa hastaneye yatıcak 😞
Aslında direk yatış yapsalardı kadın da boyke çekip durmazdı 😔ay burda konuşuyoruz 🙄 biz diğer tarafa gidelim perim 🥰👍

Back