- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
-
- Konu Sahibi Audreyhorne
Merhaba,
4.5 yıllık evli bir kadınım. 3 yıl önce hem evimizi hem arabamızı aldık. Yüklü bir borca girdik.
Ve o gün bugündür toparlanamadık. Kredi kartları borcunu hep kredi ile kapatmaya, krediyi de kredi ile kapatmaya başlamıştık.
Maaşımdan elime hiç kalmıyor aksine hep eksiye düşüyordum :)
Durumu biraz toparladık. Ben hem harçlığımı ayırıyorum hem de ufacık bile olsa birikim yapma evresine geldim.
Az çok demeyeceğim birikimimi de küçümsemeyeceğim :) Çünkü ben her yıl kumbaramdaki 1 TL birikimi ile tatile giden insanım.
Şu an durumum buna elverişli olduğu için her ay 1 gr. altın kenara atacağım.
2020 yılında bebek fikrimiz var bu birikim onun için
Sizlerde bana katılmak isterseniz. Seve seve.. Kapım açık
AĞUSTOS 2019 Audreyhorne 1 gr ☘ Mia- 1 gr. ☘ patilibirhayat 500 TL ☘ Brmckkkk 1 gr. Seda2012Emre 2 çeyrek
EYLÜL 2019 Audreyhorne 1 gr Mia- 1 gr patilibirhayat 200 TL yakamoz074 2 gr Eeelma 0,54gr Brmckkkk ? kardelen_08 2 Lets go ? bil ge 1 gr browni__ 1 gr FusyAsk 7 gr braindamage 1 gr Umay- 3 gr lucky_gla 100 $ mandaliina 1 gr Ckolatakahve 2 çeyrek yakamoz074 2 gr asivemai Bilgemmm 2 çeyrek
E K İ M 2019 Audreyhorne 1 gr Mia- patilibirhayat 1 gr yakamoz074 2 gr Eeelma Brmckkkk kardelen_08 1 çeyrek Lets go bil ge browni__ 2 gr FusyAsk braindamage Umay- 2 gr lucky_gla mandaliina 2 gr Ckolatakahve 1 çeyrek asivemai 1 gr CanTorun 12 gr Bilgemmm 4 çeyrek
K A S I M 2019
Audreyhorne Mia- patilibirhayat yakamoz074 Eeelma Brmckkkk kardelen_08 2 çeyrek Lets go bil ge browni__ 1 gr + 1 yarım FusyAsk braindamage Umay- 3 gr lucky_gla mandaliina 1.5 gr +17 dolar Ckolatakahve 4 çeyrek + 1 gr asivemai 3 gr CanTorun 7,35 gr Bilgemmm 2 çeyrek
A R A L I K 2019
Güncelledim herkesi :) Ben dahil birikim yapamayan çok. Ben yılbaşından sonra yapabilecek gibiyim
Konu sahibi sanirim buraya gelmiyor. En son aralik ayini da yazmadi diye hatirliyorum...Audreyhorne cım, Ocak ayı için 1 çeyrek yazabilir misin ?
Bir kismini yazmis, bir kismini yazmamis.Audreyhorne cım, Ocak ayı için 1 çeyrek yazabilir misin ?
Bildirim gelmeyince ben burayı unutmuşumKonu sahibi sanirim buraya gelmiyor. En son aralik ayini da yazmadi diye hatirliyorum...