Her Ay 1 Gr. Altın

Günaydın. Çok güzel bir hafta bizim olsun..
10 euro,30 dolar aldım dün bozuk paralarla. Ay sonuna kadar da 1 gram altın almak niyetindeyim. Hayırlısı bakalım..
Benim yeni yıl hedefim 15 çeyrek ama altın çok çıkacak diyolar. İnşallah hedefime ulaşabilirim. Hepimizin hedefleri,niyetleri gerçek olur inşallah

canım 2 gr altın yazabilir misin

KIZLAR BEN F..Sİ SATIŞI YAPIYORUM HEPSİNİ DE GELİŞ FİYATINA SATIYORUM. HİÇ BİR KAR GÜTMEDEN DİREK ADRESLERİNİZE GÖNDERİM YAPILACAKTIR. HATTA SİZE EKRAN FOTOSU DA ATIP GÖNDEREBİLİRİM SİTEDEN ÜRÜNLERE BAKIP KODLARI BANA YAZMANIZ KAFİ SİPARİŞ VERMEK İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN YAZABİLİRSİNİZ

Ocak ayı İçin 4 çeyrek altın ve 2 gr altın. Bu ayın birikimi bu kadar

Birikim konusunda bu sene baya bir istikrarlıyım, bakalım umarım güzel şeyler yaparım.
CanTorun sizi de okudukça daha da bilinçleniyorum, söylemeden geçemeyeceğim. Tecrübeleriniz çok kıymetli

Benim de toplam da 5 ceyrek 5 gr 1 yarim im var. Bilezik olarak da var ama onlari saymıyorum. 1 de kolye aldim kendime hediye olarak
Bu ara esim borsada degerlendiriyor altin alamiyorum ama kumbara tutup bes e yatırıyorum.
Kendime sosyal gun yaptim her ayin 15 i 100 tl atiyorum.
Ve elime gecen butun bozuklar kumbaraya suan yariya kadar dolu bakalim ne kadar cikacak

Fiziki altın almaya korkuyorum hırsızlık olayları, afet olabilir ALLAH korusun. Gram altın alıyordum bu aralar arttıramıyorum 2. bebek için alışverş telaşımız, testler kontroller var.
Bizim masraflarımız arttı faturalarımız 2 katına çıktı tüketim sabit kalsa da zamlardan sonra faturalar kabardı.
Düzenli bir program olursa bende katılabilirim. Minimum gram yada para belirleyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…