- Konu Sahibi Audreyhorne
-
A.s iyi akşamalrSelamın aleyküm hayırlı akşamlar
Bilmem ki; ben çalışanımBurdaki bayanlar çalışanlarmi sadece
Merhaba
Günaydın herkese.
Yoklama almaya başlayacağım birazdan, elleri göreyim
Allah bereket versinCanım çarşamba günü bildirim yapmıştım ama gözden kaçtı herhalde. 1 gr aldım, güncelleyebilirsin :)
Cok guzel bir baslik olmuş. Daim olsun insallah
Ben de dun 1gr aldim ekleyebilir misn
Umarim bu ay icinde yine alabilirim
Sağlık her şeyden önemli hiç sorun değil bence :)Ben bildirmiştim canım zatenn :)
Önümüzde ki ay alabilir miyim kenAra koyabilir miyim bilmiyorum.. 1-2 doktor randevularım var biraz içeri girebilirim :)
Bazen gözden kaçıyor
günaydın hanımlar..ben çalışmıyorum,ev hanımıyım.zaman zaman birikim yapıyorum.kimi zaman bir ihtiyaç için kullanıyorum birikince,kimi zamanda bileziğe çeviriyorum..eşimle yaptığımız birikimden ayrı olarak harçlıklarımla kendimce bir şeyler yapmaya çalışıyorum kısacası..kabul ederseniz bende bu ay itibariyle listeye girmek isterim...henüz 150 liram var ama olsun,ay sonuna kadar tamamlarım ben onu
Merhaba
Beni de alır mısınız aranıza
Çalışmıyorum 9 aylık bebeğim var.
Bu ay 1 ceyrek hedefimiz vardi, cok şükür 2 tane aldık.
Birisini 5 aydir biriktirdiğimiz bozukluklarla tamamladıkdamlaya damlaya göl olmuş
1 tane daha almak istiyorum. Hayırlısı inşallah
merhaba kızlar
maaşlar alındı ödemeler yapıldı
eksiye düşüldü bile
ama kendimi şartladım ve gram altınımı aldım
bu ay çok sağlık problemi yaşadık daha da devam edecek harcamalar
Allah sağlık sıhhat ve bol bereket versin hepimize inşallah
ooooo kimleri görüyorum :) maşallah altınların bereketli olsun
iyiyim canım evlendim biliyorsundurMandalina yeni gördüm mesajını tatildeydim 1 hafta uzak kalmıştım buralara...
Nasılsın :)
Altınlarımız bereketli olsun inş
iyiyim canım evlendim biliyorsundur
1 yıl laylaylomdan sonra sahalara geri döndüm
nereye gittiniz tatile buralar soğudu artık? bu arada kızın da ne güzel büyüdü maşallahı var takip ediyorum wp dan :)
ooo tam mevsimi oralarınDön tabi ne güzel özledik seni :)
Alanya'ya gittik baya güzel ve sıcaktı.
Şuan bende hırkayla dolaşıyorum buralar soğuk
kızım büyüdü 3 yaşına girdi. kreşe gidiyor onun telaşı var şu aralar :)
ooo tam mevsimi oraların
hırkalar kışlıklar çıktı bizde
ev karman çorman.. yazlıklar kışlıklar hepsi birarada ve bu benim ruh halimi kötü etkiliyor..
oh kuzu okullu oldu bile daha dün gibiydi hamileliğin :)
Bende gram altınları ay sonu param kalırsa öyle yapıyorum yada kumbaradan çıkan paralarla çeyreğe çevirmeye çalışıyorum.2 gr altını verip çeyrek altın yaptıracağım.
Bende gram altınları ay sonu param kalırsa öyle yapıyorum yada kumbaradan çıkan paralarla çeyreğe çevirmeye çalışıyorum.
Bende aynı hissi yaşıyorum. Gerçi bir süre sonra da biriken çeyrekleri muhafaza etme sorunu çıkıyor.banka hesabında olduğu için gr altınlar hemen harcayacakmışım gibi geliyor.
fiziki şekilde çeyrek alırsam kenarda durur en azından
hemen geliyorumMinimal yaşam sayfama beklerim o zaman fazlalıklardan kurtaralım seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?