Her Ay 1 Gr. Altın

Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Bu ay yeni işe başladım , mali durumum biraz kritik ama ne olursa olsun 1gr.altın alabilirim.
Boşanma arefesindeyim kendime yeni düzen kurdum.
Babam a ait eve yerleştim.Tadilatı bitti şükür yeni mobilya derken epey borç yaptım.
Gelir-gider dengesini ayarlayacağım inşallah
Sizdeki azmi görünce miktar artacaktır.

beni de Ekime 1 Gr.olarak eklermisin canım Audreyhorne

Merhaba.
Aramıza hoş geldin. Umarım her şey senin için çok güzel olur
Dengeyi kurabilirsin, seni çok güçlü ve kararlı gördüm :)
Ekim listesini açtığımda ekleyeceğim :)

Merhaba.
Aramıza hoş geldin. Umarım her şey senin için çok güzel olur
Dengeyi kurabilirsin, seni çok güçlü ve kararlı gördüm :)
Ekim listesini açtığımda ekleyeceğim :)

Hoşbuldum , Teşekkür ederim güzelim.
Takipteyim

Merhaba ben eylül için 1 gr daha altın aldım yani bu ay 2 gr biriktirmis oldum.listeye eklerseniz sevinirim Bu benim icin bir ilk sanirimherseyden kisip varımi yogumu altina vericem

Merhaba ben eylül için 1 gr daha altın aldım yani bu ay 2 gr biriktirmis oldum.listeye eklerseniz sevinirim Bu benim icin bir ilk sanirimherseyden kisip varımi yogumu altina vericem
Merhaba
Bende almak istedim ama bankadan 3 TL oynuyor yani 283 kusur TL. Siz bugün kaçtan aldınız

Merhaba

Ben ayrıca kendime kumbarada aldım içine sadece 1tl ve kağıt banknot atıyorum onuda aktarıcam doldugunda inşallah :)

Önümüzdeki ay 6 gr altın gelecek toplam 8 gr olacak inş
bakalım yıl sonu kaç gr olacak :)
Ooo süper bayaa hızlı gidiyorsunuz :))
Benimde diğer ay beklediğim bir para var gelirse bende miktarı çoğaltırım umarım :)
Yıl sonunu bende merak ediyorum bir liste çıkartırız :)

bereketli olsun herkesin birikimi
ben aylık 0,5 gr altın alıyorum otomatik kredi kartından 120-130 tl gibi bir rakam oluyor.
geçen sende maaş hesabımda kalan para ile aylık gr altın alıyordum öyle öyle 2,5 -3 yılda 10 bin tl para biriktirdim.
birikimde önemli olan önce birikim yapmak sonra harcamaları yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…