- Konu Sahibi Audreyhorne
-
Merhaba.Merhaba bende katılmak istiyorum aranıza
Bu ay yeni işe başladım , mali durumum biraz kritik ama ne olursa olsun 1gr.altın alabilirim.
Boşanma arefesindeyim kendime yeni düzen kurdum.
Babam a ait eve yerleştim.Tadilatı bitti şükür yeni mobilya derken epey borç yaptım.
Gelir-gider dengesini ayarlayacağım inşallah
Sizdeki azmi görünce miktar artacaktır.
beni de Ekime 1 Gr.olarak eklermisin canımAudreyhorne
Umarım bu kalıcı bir huyum olur. Çok gereksiz şeylere para harcıyorum çünküBen de birikim kendi kendime yapıyordum. O zamandan beri de çoğu şeyi ihtiyacım dışında aldığımı farkettim ve bu sayede baya para biriktirdim :))
Merhaba.
Aramıza hoş geldin. Umarım her şey senin için çok güzel olur
Dengeyi kurabilirsin, seni çok güçlü ve kararlı gördüm :)
Ekim listesini açtığımda ekleyeceğim :)
MerhabaMerhaba ben eylül için 1 gr daha altın aldım yani bu ay 2 gr biriktirmis oldum.listeye eklerseniz sevinirimBu benim icin bir ilk sanirimherseyden kisip varımi yogumu altina vericem
Merhaba bende 283 te aldım vakıfbank tan ama zaten gidip fiziki altın almayla uğraşamam . Kısa vadeli bozudurursak zarar ederiz altın yatırımı kesinlikle uzun vadeli olmalı.Merhaba
Bende almak istedim ama bankadan 3 TL oynuyor yani 283 kusur TL. Siz bugün kaçtan aldınız
Teşekkürler. Bankalarda aynı öyleyseMerhaba bende 283 te aldım vakıfbank tan ama zaten gidip fiziki altın almayla uğraşamam . Kısa vadeli bozudurursak zarar ederiz altın yatırımı kesinlikle uzun vadeli olmalı.
Tabiii ki ekliyorum:)Merhaba ben eylül için 1 gr daha altın aldım yani bu ay 2 gr biriktirmis oldum.listeye eklerseniz sevinirimBu benim icin bir ilk sanirimherseyden kisip varımi yogumu altina vericem
Çok güzel :) Bende yapıyorum biriktikçe altın alacağımMerhaba
Ben ayrıca kendime kumbarada aldım içine sadece 1tl ve kağıt banknot atıyorum onuda aktarıcam doldugunda inşallah :)
Hemen ekliyorum :)1 gr altın aldımAudreyhorne
Ooo süper bayaa hızlı gidiyorsunuz :))Önümüzdeki ay 6 gr altın gelecek toplam 8 gr olacak inş
bakalım yıl sonu kaç gr olacak :)
Ayın 15inde maaş günüm, inşallah o zaman alacağımHuuu huuu
Eylül altıncıları nerelerde
Merhaba tabii ki :)Merhaba CanımAudreyhorne
Eylül ay'ı için 200TL yazabilir misin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?