Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
***geçenlerde elektrikler kesildiğinde pilli radyomuzu açtık romantik parça eşlğinde dans ettik.tabi etrafta şu renkli küçük kokulu mumlar yanıyor.çokgüzeldi...
***geçn gün yine kesildi bu seferde mumları çoğaltıp birlikte kitap okuduk.çok keyifliydi.
***birkeresinde de neyse bunu söylimiyimm:roflol:
ne zaman elektrikler kesilse seviniyorum ben..daha çok sohbet ediyoruz.daha çok birbirirmzle ilgileniyoruz.bırbırımızle sarılıp müzik dinliyoruz...monotonluktan kurtuluyoruz arada da olsa.
kurtlar vadisi olduğu akşamlarda kesilsin sabaha kadarda gelmesin inşalllahhhhhhhhhhhhhhh.............................................
ozaman şartelleri indirin arada elektirikler kesilmiş gibi romantik takılın hayatım illa elektiriklerin kesilmesini beklemeyin sevgiyle kal
ilaydacım malesef öyle oluyor. ben bazen şu televizyon bozulsa bilgisayar çökse cep telefonları kapsama alanı dışına çıksa diye bile dua ediyorum. çünkü öyle yanlız kalıyorumki sıkıntıdan bazen oturup ağlıyorum hiç fark etmiyorlar.
yorumlari okurken görüyorum ki, esler elektrik kesilince sohbet etmeye firsat biliyormlarmis veya sarilmak veya romantik ortam vs vs . Illaki elektriklerin kesilmesi mi lazim bu duramlari yasabilmek için????? Eger öylese, çok yazik....
arkadaşım siz her dakika romantiksiniz galiba. biz hiiç deiliz sadece elektirikler kesildiğinde romantik oluyoruz. dizaynımız böyle yapılmış..
dikat et soruda nezaman romantik oluyosunuz demiyo, elektirik kesilince ne yaparsınız diyo. senin anladığın gibi olsa biz özel anlarımızı yılda 1 yada iki defa yaşamış oluruz. siz elektirik kesilince oturmuyosunuz heralde