• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her 14 şubatı yalnız geçirenler

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.219
650
43
Selaaam manitası olanların 14 Şubat'ını kutlarım. Sevgililer günü bahane özel hissetmek şahane olmalı 😄
hiç 14 Şubat'ta bir ilişkim olmadı denk gelmedi yani kanayan yaramdır 😂 Hiç yıl dönümü de kutlamadım çünkü asla o kadar sürmedi ilişkilerim 🥲 Sizde durumlar nasıl?? güzel bir başlangıçta olan var mı anlatın biraz kızzz 🫶
Chat tanışma uygulamaları dışında biz yeni birini nerden bulacağız ya? Flört etme noktasında taktikleriniz var mı? İlk önce benim onu beğenmem heycanlanmam gerektiğinden ya senden hoşlanıyor şans ver kısmı da yok bende 😅 içimden gelmiyor. valla artık olmayış hikayesinden çok bıktım lütfen bekarların eşleşmesi tamamlansın 😂 ben uğraşmak istemiyorum bak yerçekimine direniyorummm oo 15 25 arası heyecanlarımı geri istiyorumm

Selaaam manitası olanların 14 Şubat'ını kutlarım. Sevgililer günü bahane özel hissetmek şahane olmalı 😄
hiç 14 Şubat'ta bir ilişkim olmadı denk gelmedi yani kanayan yaramdır 😂 Hiç yıl dönümü de kutlamadım çünkü asla o kadar sürmedi ilişkilerim 🥲 Sizde durumlar nasıl?? güzel bir başlangıçta olan var mı anlatın biraz kızzz 🫶
Chat tanışma uygulamaları dışında biz yeni birini nerden bulacağız ya? Flört etme noktasında taktikleriniz var mı? İlk önce benim onu beğenmem heycanlanmam gerektiğinden ya senden hoşlanıyor şans ver kısmı da yok bende 😅 içimden gelmiyor. valla artık olmayış hikayesinden çok bıktım lütfen bekarların eşleşmesi tamamlansın 😂 ben uğraşmak istemiyorum bak yerçekimine direniyorummm oo 15 25 arası heyecanlarımı geri istiyorumm
Kafana yatan kalitede biri çıksa görüşmek konuşmak zor gelmezdi bence.ben kadınların hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.yürüyecek olsa onu hissederdin diye düşünüyorum.o yüzden keşke biraz daha çabalayıp şu ilişkiyi de devam ettirseydim ya da şu kişiyle işleri ilerletseydim demek haklı durumlar değil bence.

Kafana yatan kalitede biri çıksa görüşmek konuşmak zor gelmezdi bence.ben kadınların hislerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum.yürüyecek olsa onu hissederdin diye düşünüyorum.o yüzden keşke biraz daha çabalayıp şu ilişkiyi de devam ettirseydim ya da şu kişiyle işleri ilerletseydim demek haklı durumlar değil bence.
Aynen kesinlikle bende hislerime çok inanırım. Ve kendimi de suçlamıyorum. Ben ilişkiyi zorlamam yurutmeye çalışmam. 🌸

15 25 yaş arası heyecanlar dediğin gibi o yaşa mahsus, her yaşın ayrı bir durumu olduğunu kabul ederek başlarsan daha kolay yol alırsın, bu saatten sonra birini ilk görüşte görüp aşık olup bilmem ne işleri boş, seninle ilgilenenlerle zaman geçirip şans vereceksin anlaşırsan ilerleyecek
Veya cesaretin varsa sen birilerini kahve içmeye vs davet edeceksin

Benim arkadaşım 14 şubatta vs flört uygulaması kullanır biriyle buluşur vakit geçirir hep yalnızsa. Nasıl bulunur bilmiyorum ben sbs dershanesine giderken aynı serviste yan yana oturduğum adamla evlendim 🤣 öyle olmasa ben de yalnız olurfum muhtemelen

Ticarete can gelsin maksat senede bir gün değil her gün özen gerekli bu günler tabiki ticari maksat para akışı en çok esnafın günü kutlu olsun olayın aslı bu

15 25 yaş arası heyecanlar dediğin gibi o yaşa mahsus, her yaşın ayrı bir durumu olduğunu kabul ederek başlarsan daha kolay yol alırsın, bu saatten sonra birini ilk görüşte görüp aşık olup bilmem ne işleri boş, seninle ilgilenenlerle zaman geçirip şans vereceksin anlaşırsan ilerleyecek
Veya cesaretin varsa sen birilerini kahve içmeye vs davet edeceksin
Haklısın 🥲 arada farkına varıyorum arada bu farkındalığımı kaybediyorum. Cesaretim vardır ama beğendiğim biri yok, geçen oldu çocuğa beğeni vs attım yazdım bir konuda da baktım o hiç beğeni atmıyor.. neyse dedim çekildim köşeme 😅

Bayildim bu konuya. Biz bekar kiz arkadaslar olarak hep birlikte kutlamaya karar verdik. Erkekler olmadan da kendimizi ozel hissedebiliriz bence.
Ask mesk isleri kader kismet biraz. En azindan toksik bir iliskide kapana kisilmis hissetmiyorsunuz oyle dusunun. Alin cikolatinizi gunun tadini cikarin <3
Yaaa sizde çok şanslısınız hala bekar arkadaşınız var 😄🫶 iyi eğlenceler şimdiden bende cipsim ve çikolatamı aldım kafamı dinleyeceğim ✨

Benim arkadaşım 14 şubatta vs flört uygulaması kullanır biriyle buluşur vakit geçirir hep yalnızsa. Nasıl bulunur bilmiyorum ben sbs dershanesine giderken aynı serviste yan yana oturduğum adamla evlendim 🤣 öyle olmasa ben de yalnız olurfum muhtemelen
Hahah SBS detayı beni bitirdi 😅 o dönem mi başladı sevgililik yoksa sonradan mı yazdınız birbirinize. Flört uygulamaları bana opak gelmiyor ya ciddiye alamıyorum, günlük takılma sohbet içinde kimse bulusmaz gibi cinsellik olur mu diye beklenti için buluşur 😄

Hahah SBS detayı beni bitirdi 😅 o dönem mi başladı sevgililik yoksa sonradan mı yazdınız birbirinize. Flört uygulamaları bana opak gelmiyor ya ciddiye alamıyorum, günlük takılma sohbet içinde kimse bulusmaz gibi cinsellik olur mu diye beklenti için buluşur 😄
Yok aynı liseye düşünce 🤣 ya şimdi farklı farklı uygulamalar varmış. Referansla üye olunuyormuş mesela. Hani ciddi bir şey çıkmaz herhalde ama az çok heyecan yaşatır

Sıradan zamanlarda sıradan iyi hissettiğin bir anda daha bile çok eğlenmek mümkün bence planlı eğlenceden beklenti çok olunca olmuyor sanırım ne bileyim yahu deliye 364 gün sevgililer günü.Gunsuz kalmayalım maksat bı kocalar günü de bekliyorum ben eltiler görümceler Kaynanalar günü onların neyi eksik sanki çıkar yakında 😂 İyisi olsun mutlu olsun herkes dilerim tüm yıllarda sadece belli zamanlarda değil

Bana her gün sevgililer günü amann boşver :) aynanın karşısına geç kendinle konuş bol bol sev kendini 🥰😂 şimdi olmuyorsa demekki olmaması gerekiyordur. Zamana bırak. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Ben de 29 yaşındayım, evlendim boşandım. Nasip ,kısmet bu işler ama çabalamak lazım. Çevreyi değiştirmek, daha sosyal olmak gerek.

Yok aynı liseye düşünce 🤣 ya şimdi farklı farklı uygulamalar varmış. Referansla üye olunuyormuş mesela. Hani ciddi bir şey çıkmaz herhalde ama az çok heyecan yaşatır
Uygulamadan uygulamaya da dağlar kadar fark oluyor.birkaç tanesi gerçekten oldukça seviyeli.işinde gücünde sen ben gibi insanlar var.bir kısmı da asker ve polis olduğu için çevresinde kalıcı bir ilişki bulamamış oluyor.ama bazıları da var ki tam rezalet.insan demeye bin şahit isteyen tipler oluyor.

Uygulamadan uygulamaya da dağlar kadar fark oluyor.birkaç tanesi gerçekten oldukça seviyeli.işinde gücünde sen ben gibi insanlar var.bir kısmı da asker ve polis olduğu için çevresinde kalıcı bir ilişki bulamamış oluyor.ama bazıları da var ki tam rezalet.insan demeye bin şahit isteyen tipler oluyor.
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama üniversite okurken özel okullar arası bi uygulama vardı onu hatırlıyorum. Şimdi de referansla alınıyormuş bir uygulamada. Arkadaşım kullanıyor. Öyle tinder okc gibi değil. Herkes kullanamıyor. Kaliteli erkekler kadınlar var diyordu. Ama hayatının aşkı orada karşına çıkmaz. Anı geçiştirir. Herkese uygun değil

Back
X