- Konu Sahibi balbademlinuga
-
Hemen test yapacak misin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bildiğim kadarıyla hemen çıkmaz zaten
Pazartesi ye kadar kırmızı kart gormezsem pazartesi yapicm
dayanamadim bu sabah yinr yaptim test ve husranhala 2 gun var reglme ama moralim cok bozuldu.
Oooo canm sen boyle kafana takarsan cooook zoor bi rahat birak kafani bak ben 7 aydir deniyorum olmuyo bi ay adetim duzene girdi strestten duzenim bozulmustu birak rahat kendini tatlim allah ne zaman ol diyecek o zaman olacak sen niye dert edyon bu kadar allaha dua et ve sadece ondan iste insallah en yakin zamanda anne oluruz yazdiklarimi yanlis anlama senin sagligin psiklojin icin diyrum aynilarini bende yasadim 7 ayda 26 tane gebelik testi kullandim tik yok.bugun adet oldum dedigim gibi duzene girdi cok sukur bayramdan sonrada tatile gidecez nasipse onumuzdeki ay da ben istmyrum yine kaldi anlicagin :)
Ben de kırmızı kartı gördüm bu sabah 😔 inşallah seninki olur hayirlisiyla
insallah canim.hayirlisiyla hepimize nasip olsun
Cnm naaptin inşallah güzel haberler verirsin
Kızlar yarın batim var. Bugün eski konulara göz attım bi kaç çılgın şey denedim 😈
1. Idrari çamaşır suyuyla karıştırdım köpürdü bira gibi buna göre hamileyim
2. İdrari beklettim tortular dibe çöktü bana göre de hamileyim 😄
3. İdrara karbonat döktüm direk dibe çöktü kabarmadi buna göre hamile değilim 😶
Bakalim hangisi tutcak 😜
cok ilgincmis gercekten.benim bat 5gun var ama bu ay bebek suphelerim tavan yapti yada artik bilincaltim şaha kalkti
1saattir falan sanki adet olcakmisim gibi sancim var ama bu kadar erken de hic gelmez.sabaha karsi ben de yapicam karbonat yoksa catlarim meraktan)
bnde hastalandım ve kurtuldum bu durumlardan. yoksa hergüm deli gibi test yapıyodum insan bi umut işte herşeyi deniyo dilerim rabbim isteyen herkeze hayırlı evlet nasip etsin sizede inşallah.
Amin cnm amin artık umudum ağustosa kaldı :)) bakalım regl dönemi yaklasinca bi meraklı haller başlar bende :) toptan hamile kalsak da kurtulsak ya 😏
ay evet olsakta bide şu yumurcaklar doğsada uyumuyo flan deriz bu seferde ahhaaa
sabahi bekleyemedim yaptim ama dibe coktu
bi dahakini de camasir suyuyla karistircam
Yorumunu okudum ne oldu hamilemisin
malesef canim regl oldum coktan.bu ay da ovulasyon testi aldim bakim onla denemeye calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?