pantolonlar kaç yaş
Eki Görüntüle 1399459 1-2 yaş 3tl
Eki Görüntüle 1399460
2 yaş 3tl bi kaç kez kullanıldı
Eki Görüntüle 1399465
ev panduflarımız.çocugum hiç giymedi.bi türlü alıştıramadım giydirmeyi.ikisi 4 tl no:23
Siz bunları istiyorsunuz değilim yanlışlık yapmayalım.size öğlen mesaj atarım ibin No için.kısmetse yarın sabah gönderirim kargonuzuUrunlere baktim. Cok tesekkur ederim ugrastrdim sizi.
Kot elbise, kot salopet ve kiz ev ayakkabilarinda karar kildim.. Toplam 10 tl tutyor.
Simdilik bunlar olsun. Siz kutulari actiginizda diger ekleyeceginiz urunlere de bakarim. Takipteyim..
Size ozel msj atamiyorum. Odeme icin iban no gonderir misiniz?
pantolonlar kaç yaş
Siz bunları istiyorsunuz değilim yanlışlık yapmayalım.size öğlen mesaj atarım ibin No için.kısmetse yarın sabah gönderirim kargonuzu
Size mesaj attım geldimi acebaEvet cnm bu urunler..
Odemeyi aksama esim yapar..
Tesekkurler..
Merhaba cebinde tavsan olan kot ve altındaki kot ve yelekler kaç yasa kadar olur acaba kizin80 cm 17 aylik bize uygun sşeyler varsa bana donermisiniz....
yeni yükleyecegim ürün yok canım.çok karışıyo bu sefer...burda ekledıgım herşey sizin kuzuya uyar :)Anladim diğer ürünleri ne zaman yuklersiniz bize uygun olanları almak isterim arkadaş fazgecerse onlarida alirim....
Eki Görüntüle 1399658
saglam ve rahat bi kot. 3tl
canım bunlar degılmı.teyıt edelımEki Görüntüle 1399672
3 tl baharlık yeni sayılır
yeleklerden vazmı geçtinizTmm o zaman tavsanli kot alttaki kot onu hello kity üst ve sari tsort bana gönderebilir misiniz....
canım ben yakından etıketleri çekıp koyayım.benımde içim rahat etsın..Evet canim bunlar bide bir tane yelek eklersiniz 15 TL olur....
Hello kity küçük değil dimi resim olunca anlasilmiyor o yüzden tekrar tekrar soruyorum 17 aylik 80-85 cm