Bebek İkinci El hepside ucuz

Eki Görüntüle 1399460
2 yaş 3tl bi kaç kez kullanıldı

Eki Görüntüle 1399465
ev panduflarımız.çocugum hiç giymedi.bi türlü alıştıramadım giydirmeyi.ikisi 4 tl no:23

Siz bunları istiyorsunuz değilim yanlışlık yapmayalım.size öğlen mesaj atarım ibin No için.kısmetse yarın sabah gönderirim kargonuzu

Merhaba cebinde tavsan olan kot ve altındaki kot ve yelekler kaç yasa kadar olur acaba kizin80 cm 17 aylik bize uygun sşeyler varsa bana donermisiniz....

Merhaba cebinde tavsan olan kot ve altındaki kot ve yelekler kaç yasa kadar olur acaba kizin80 cm 17 aylik bize uygun sşeyler varsa bana donermisiniz....

canım tavşanlı olan 80-86 cm.rahatlıkla olur.mavi kot ve yeleklerde olur.burda görmüş oldugunuz resimler bu yaştakı çocuklara rahat olur

yeşil olan yelek seneyede olur.beyaz daha diger yıla bile olur.boy olarak beyaz biraz daha uzun.pembe şuan kızıma oluyor ama yelek giymeyi sevmıyor ve hep sokup atıyor üzerinden.

Anladim diğer ürünleri ne zaman yuklersiniz bize uygun olanları almak isterim arkadaş fazgecerse onlarida alirim....

Evet canim bunlar bide bir tane yelek eklersiniz 15 TL olur....
Hello kity küçük değil dimi resim olunca anlasilmiyor o yüzden tekrar tekrar soruyorum 17 aylik 80-85 cm

Evet canim bunlar bide bir tane yelek eklersiniz 15 TL olur....
Hello kity küçük değil dimi resim olunca anlasilmiyor o yüzden tekrar tekrar soruyorum 17 aylik 80-85 cm
canım ben yakından etıketleri çekıp koyayım.benımde içim rahat etsın..

Ayyy size zahmet verdim TSK ederim tmm bunların toplami ne kadar tutuyor 15 TL ye 1 tanede yelek eklerseniz ozelden İvan no bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…