• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEPSİBURADA

evrim zorlu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
8
1
1
31
Merhaba kızlar,Hepsiburada sitesinden alışveriş yaptım.Kargo 1 gün sonra elime ulaştı ama başka birinin ürünü ve faturası geldi.Durumu kargo şirketine anlatıp geri gönderdim.Hepsiburada'ya defalarca mail attım,satışı yapan firmayı aradım,kargoyu aradım hepside ilgilenip geri döneceğini söylüyor ama ses yok.Başına böyle birşey gelen var mı? Ne yapıcam?

kaç yıldır çalışırım hepsiburada ile hiç böyle bir şey yaşamadım. kaldıki bütün beyaz eşyamı ordan aldım. fırınımın camı yolda parçalanmıştı. anında iade ettiler paramı. hatta üstünede özür için hediye çeki verdiler.

kaç yıldır çalışırım hepsiburada ile hiç böyle bir şey yaşamadım. kaldıki bütün beyaz eşyamı ordan aldım. fırınımın camı yolda parçalanmıştı. anında iade ettiler paramı. hatta üstünede özür için hediye çeki verdiler.
Bende ilk kez yaşadım,çözüme de ulaşamıyoruz

Sikayetvar sitesine yazin. Sosyal medyadanda sikayet edin.Public bir sikayet olunca aninda geri donus yapıyorlar.

Sikayetvar sitesine yazin. Sosyal medyadanda sikayet edin.Public bir sikayet olunca aninda geri donus yapıyorlar.[/QU
Karalama olmaması için şu ana kadar hiçbir sosyal medya hesabından yazmadım ama sorunuma çare olacak hiçbir girişimde bulunmadılar.Biraz daha bekleyip şikayet var'a yazıcam.Teşekkür ederim

Back
X