Hepsiburada mağdurları buraya

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
Ben hepsiburadan TV , receiver ve anten siparişi verdim , TV geldi ve receiver gelmedi ve onun ayrı bir kargo ile gönderelieceği söylendir. 10 gün falan gelmeyince iletişime geçtim ve cevapları" sizin aldığınız ürün stoklarımızda kalmadı" oldu . on gün boyunca stokta olmayan ürünleri için dönmediler ben sorunca öğreniyorum .Ben de başka bir receiver almaya karar verdim bu seferde kargo ücreti istediler, diğer bana gönderilmeyen üründe zaten ücretsiz kargo hakkım vardı ama bunu yeni aldığım üründe tanımadılar , yeni aldığım receiver için hem daha fazla ücret ödedim hem de kargo ücreti ödedim . Ödediğim kargo ücreti için iade talebinde bulundum , mail telefon vb. ödeyeceklerini söylediler ama ödemediler.
20 gün sonra receiver a ancak kavuşabildim.

Wooww..
Açıkçası oradan epey siparişiz veriyoruz ve bu tür bir problemle karşılaşmadık.
Sadece şunu söyleyebilirim ki;alacağınız ürünleri aynı anda sepetinize ekleyip siparişini vermezseniz hepsi aynı anda kargoya verilemiyor.1 2 gün oynayabiliyor diğer ürünün teslimatı...

bizde 10 gündür gelmesini beklediğimiz bir siparişi bugün iptal etmek zorunda kaldık. çünkü ne zaman geleceğini sorduğumuzda kesin bir tarih veremediler benneyaptımki

bu arada, aynı anda sipariş ettiğimiz her ürüne ayrı kargo ücreti sorununu bizde yaşadık ve siparişi yine iptal etmek zorunda kalmıştık. şikayetimizide kendilerine bildirdik. artık düzeltme yapılmış sanırım bu konuda.

demekki bazen böyle aksilikler oluyor.ben de çok sık alışveriş yaparım bu siteden.herhangi bir sorunla karşılaşmadım

bende sürekli alışveriş yapıyorum bir sorun yasamadım ama;olabiliyormuş demek.

ön yargılı olmak istemiyorum büyük bir kurum olunca problemlerin çıkması doğal ama çok ilgisizler şikayetler konusunda, hatta şikayet var a baktım orada 1. sırada hepsiburada 6000 küsür şikayet ile 2. sırada başka bir site 800 küsür şikayet var , yani bu kadar açıkla şikayet edilen bir kurum , ben de şikayet var a şikayetimi yazdım , altına çözüldü yazdılar ama ortada çözülen bir şey yok ,

bende çok sık kullanıyordum bu siteyi ama uzun zamandır kullanmıyorum
çünkü tüm siparişlerim gecikmeli geliyordu.
3 gün içinde teslim ürünlerden aldım o bile 1 hafta sürdü.
her seferindede şikayet maili yazıyorum bana verilen cevap yoğunluk olması, stok tedariki, güya ellerinde olmuyormuş ürünler tedarikçi mağazalardan alıyorlarmış ondanmış
yaf madem öyle niye 3 gün içinde teslim diyosunuz değilmi.

............................................................

Son düzenleme:
bende laptop almıştım hepsiburadadan..bilgisayar bozuk geldi.. açamadım baya bi uğraştım.. aradım tekrar firmayı gönderdim ve yaklaşık 1 ay sonra gönderdiler bilgisayarı.. sıfır almıştım normalde tamir edip göndermişler kullanmadığım ve benim hatam olmayan bi ürünü.. çok sinirlendim.. artık bilemiyorum ya bilgisayar firmasının hatası yada kargoda düşürdüler çarptılar falan.. sadece bu alışverişimde sorun yaşadım diğerlerinde bi aksaklık olmadı hiç..

Ben çok alışveriş yaparım ordan bazen ertesi gün geliyor ürün bazende haftalar sürüyor...hatta bir keresinde normal alışverişimle birlikte 6'lı rakı kadehi sipariş etmiştim 2 ay boyunca gelmedi ürün :KK43: şu andada geçen hafta verdiğim 2 siparişten ancak biri tedarik edilmiş diğerinden ses seda yok :KK43:

Bende bir ara alışveriş yaptım.Hiç ciddi manada sorun yaşamadım.Aldığım bir webcamı net göstermediği için iade ettim sorun olmadı.Ama demek zaman zaman çıkabiliyor

Bende bir ara alışveriş yaptım.Hiç ciddi manada sorun yaşamadım.Aldığım bir webcamı net göstermediği için iade ettim sorun olmadı.Ama demek zaman zaman çıkabiliyor

Tabii ama normal bence, bazen problemler yaşamamıza rağmen ben hala ısrarla hepsiburada'dan alışveriş yapmaya devam ediyorsam demek ki artıları eksilerinden daha fazla :)

valla yıllardır çok güzel gidiyodu ama son bir aydır cozuttu, siparişim 1 aydır gelmiyo, mesajlara ve telefonlara bakan yok, battı herhalde:26:

valla yıllardır çok güzel gidiyodu ama son bir aydır cozuttu, siparişim 1 aydır gelmiyo, mesajlara ve telefonlara bakan yok, battı herhalde:26:

Ben bu hafta bilgisayar aldım, Cuma sipariş verdik Pazartesi elimdeydi, istersen şikayet sitesine yaz tatlım...

Ben bu hafta bilgisayar aldım, Cuma sipariş verdik Pazartesi elimdeydi, istersen şikayet sitesine yaz tatlım...

valla canım 10 senedir belki 100, belki daha da fazla alışveriş yaptım burdan, hepsinde de gayet memnundum, bende hep savunurdum ederdim falan ama bu defa neden böyle yaptılar bilmiyorum
bi araştırdım herkes aynı dertten muzdarip, face adresi bile şikayetlerle dolu aynen 1 ay oldu tarzı
şikayetimvar a yazmakta işe yaramaz çünkü o siteyle danıışıklı dövüş hb
gülen surat koyuyolar sanki sorun halledilmiş gibi, ama yok sadece bize ulaşın dan sorunlarınızı yazın diyo adamlar
zaten ben ordan 20 kere yazmışım
valla 2 gün daha beklicem, mahkemeye falan vercem artık, çünkü bir aydır ne ürünü yolluyolar ne siparişimi iptal ediyolar
bakalım...

valla canım 10 senedir belki 100, belki daha da fazla alışveriş yaptım burdan, hepsinde de gayet memnundum, bende hep savunurdum ederdim falan ama bu defa neden böyle yaptılar bilmiyorum
bi araştırdım herkes aynı dertten muzdarip, face adresi bile şikayetlerle dolu aynen 1 ay oldu tarzı
şikayetimvar a yazmakta işe yaramaz çünkü o siteyle danıışıklı dövüş hb
gülen surat koyuyolar sanki sorun halledilmiş gibi, ama yok sadece bize ulaşın dan sorunlarınızı yazın diyo adamlar
zaten ben ordan 20 kere yazmışım
valla 2 gün daha beklicem, mahkemeye falan vercem artık, çünkü bir aydır ne ürünü yolluyolar ne siparişimi iptal ediyolar
bakalım...

Daha önceki mesajlardan birinde yazmıştım banada 6lı rakı kadehini bir türlü yollayamamışlardı aylarca, yani stokta yoksa satıştan çekin ne biçim iş anlamıyorum bazen insanı sinir ediyorlar...
Acaba para işletmek için mi net yanıt vermiyorlar çok ilginç...Sen direkt tekrar mesaj yaz ve tüketici mahkemesine vereceğini belirt bakalım dönecekler mi...

kızlar bende kaşık takımı aldım son 15 gündür gelcek eşim mesaj attı siparişimiz gelmeyecekse paramızı istiyoruz diye onlar geri özür mesajı atmışlar şirketin yeri değişiyor ondan karışıklık var diye 2gün içinde gelcek diye kargoda şuan

Daha önceki mesajlardan birinde yazmıştım banada 6lı rakı kadehini bir türlü yollayamamışlardı aylarca, yani stokta yoksa satıştan çekin ne biçim iş anlamıyorum bazen insanı sinir ediyorlar...
Acaba para işletmek için mi net yanıt vermiyorlar çok ilginç...Sen direkt tekrar mesaj yaz ve tüketici mahkemesine vereceğini belirt bakalım dönecekler mi...

kızlar bende kaşık takımı aldım son 15 gündür gelcek eşim mesaj attı siparişimiz gelmeyecekse paramızı istiyoruz diye onlar geri özür mesajı atmışlar şirketin yeri değişiyor ondan karışıklık var diye 2gün içinde gelcek diye kargoda şuan

valla canım bitmedi onların taşınmaları aylardır, aylardır lojistik sistemimizde ki değişiklikten dolayı bla bla bla

yani tamam tşınıyosunuzda siparişler 1 ay bekleyecekse, sipariş sistemini kapatın o zaman bi süre, biz parayı şak diye ödüyoruz ama

neyse kızlar dün akşam baktım, kargolanmış bir aydan sonra inanamadım tabii, şok oldum

bakalım inşallah bugun doğru ve sorunsuz gelmiş olur ürün

hepsi buarada tüm güvenim sarsıldığı için hala terettütteyim, doğru ürün mü gelcek, çalışır vaziyettemi olcak diye

üstelik 50 liralık hediye çekimide vermemişler, mesaj attım ama cevap gelirmi mechul

yinde vazgeçmem herhalde hepsiburadadan yılların alışkanlığı ama sadece kitap alcam artık, kitaba tek seferde yüksek miktarlar ödemediğimden param yansada içim yanmaz

teşekkür ederim sizlerede kızlar desteğiniz için

Hayatımda gördüğüm en ciddiyetsiz site, stoklarında bulunmayan mallardan para kazanan ve tedarik edemeyince türlü bahaneler üreten bir alışver(me)yiş sitesi...
Hepsiburada mı aman Allah korusun...

X