• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsiburada.com

ececimx

SEVİLİYORUMM
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2008
932
57
648
35
İstanbul
arkadaşlar hepsiburada.com dan alışveriş yapan varmı ben alışveriş yapmak istiyoum ama bir türlü yapamadım sinir oldum lütfen bilenininz varsa yardımcı olun :2:

canlarım ben şimdi bir ürün almak istiyorum sepete ekliyorum ondan sonra bir türlü ne yapmam gerekiyor bulamadım bundan sonrasını anlatırmısınız

satın al bölümünden yapacaksın.altta hemen

Son düzenleme:
sepete gidin,alacağınız ürünün yanında küçük bir kutucuk var onu işaretleyin,sonra devam deyin.adres bilgilerini isteyecek doldurun...

ben hepsiburada.com dan kapıda ödeme sistemiyle alışveriş yapmak istiyorumm bunu bulamadım hep kredi kartı bilgilerini istiyor

hmm ben denediğimde yurt içi kargo 2 tane görünüyor ve birinin yanında kapıda ödeme yazıyor.not kısmının altında.sende neden yok anlayamadım.

anladım neden olmadığını:) aldığın ürün en az 100tl olmalı.o nedenle olmuyormuş.bnm sepet brz fazla doluymuş:D 100ü geçtiği için kapıda ödeme görünüyor.
sen ne alacaktın bu arada.

anladım neden olmadığını:) aldığın ürün en az 100tl olmalı.o nedenle olmuyormuş.bnm sepet brz fazla doluymuş:D 100ü geçtiği için kapıda ödeme görünüyor.
sen ne alacaktın bu arada.

pike takımı gördüm 16 tl ye onu alıcaktım ama hevesim kursagımda kaldı :(

Back
X