- 13 Temmuz 2024
- 350
- 75
- 13
- 33
- Konu Sahibi ozlem613453
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Testlerinizin hepsi pil değil ilk test pik sıralama aşağı doğruysa en altta çatlama olmuş benceKizlar adetin 15.gunu yapmaya başladım
İlk test 15.gun
Ama hepsi de pozitif duruyor ben anlamıyorum bu testleri biri aydınlatsın....
Markası artimedArtırma mi? Bana da böyle olmuştu
Artimed yazmaya çalışmıştımMarkası artimed
En alttaki bugün yaptımTestlerinizin hepsi pil değil ilk test pik sıralama aşağı doğruysa en altta çatlama olmuş bence
Olabilir bu ay geç yumurtlamış olabilirsiniz siz yine de değerlendirin bugünü deEn alttaki bugün yaptım
Ama adete 1 hafta kaldı
Bu kadar geç çatlama olur mu
25 26 günde adet oluyorum
TamamOlabilir bu ay geç yumurtlamış olabilirsiniz siz yine de değerlendirin bugünü de
İnnovita laboquick bu testleri de deneyebilirsinizTamam
Çok teşekkür ederim
Çok fazla şeffaf akintm vsr adete yakın olur hep
İlk kez deniyorum bu testide
Olabilir bu ay geç yumurtlamış
Bu marka kötü müİnnovita laboquick bu testleri de deneyebilirsiniz
Şeffaf akıntı yumurtlama akıntısıdır zaten demek ki siz hep adete yakın yumurtluyorsunuzTamam
Çok teşekkür ederim
Çok fazla şeffaf akintm vsr adete yakın olur hep
İlk kez deniyorum bu testide
Yok hayır ben genelde adet bitimi yumurtlatlarjmŞeffaf akıntı yumurtlama akıntısıdır zaten demek ki siz hep adete yakın yumurtluyorsunuz
Anladım ama testleriniz çatlama olduğunu gösteriyor şeffaf akıntı da yumurtlama akıntısı oluyor siz değerlendirin bugünü en iyisiYok hayır ben genelde adet bitimi yumurtlatlarjm
Geçen ay adetten 1 hafta sonra betam 644 çıkmıştı kimyasal oldu
Ben hep o şekilde hamile kaldim
En üstteki pik... 3.sunde catlamaya başlamışKizlar adetin 15.gunu yapmaya başladım
İlk test 15.gun
Ama hepsi de pozitif duruyor ben anlamıyorum bu testleri biri aydınlatsın....