- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
Loft marka pantolon...Beden 28/33... sadece 10 tl...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım lacivert elbisenn bedeni ve fiyatı ndir
Lacivert elbisenin etiketinde 8 yazıyor.38 bedene denk geliyor.fiyatı 5 tl:))canım lacivert elbisenn bedeni ve fiyatı ndir
Bana msj gelmedi.Niye böyle oldu ki? Ben.En son msjlaşmamız da ben hesap numaramı verdim.Sizden adresinizi istedim cvp gelmeyince vazgeçtiniz sandım.Yoksa şimdiye kadar kargonuzu göndermiş olurdum:)) siz, özelden adresinizi gönderirseniz ptesi kargoya veririm.Çok enterasan bir durum oldu şimdiMerhaba ben odemenizi yaptim size mesajda gönderdim fakat cevap alamadım?
Ben mesaj attim size ulasti mi acaba?
Hayır, canım msj gelmedi.Şimdi ben size özelden msj atayım.Gelmezse mail adresimi veririm olur mu?Ben mesaj attim size ulasti mi acaba?
[QUOTEDIFFERENCE, post: 36608284, member: 605556"]Hayır, canım msj gelmedi.Şimdi ben size özelden msj atayım.Gelmezse mail adresimi veririm olur mu?
Tamam canım ben size özel msj atamıyorum ve sizin msjlar da bana gelmiyor.Burdan bir arkadaşa msj attım.o şimdi çevrimdışı .Onun vasıtasıyla sizin adres bilgilerinizi alacağım.Size mutlaka bir şekilde ulaşacağım...[/QUOTE]Bana henuz mesaj gelmedi