- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben masa setine talibim satilmadiysa. Bide siyah beyaz geometrik desenli siyah kusakli uzun elbisenin bedeni fiyati nedir. Tlfdan giriyorum. Beyaz pardesunun boyu ne kadar ve kac beden? Yazdiysandan goremedim canim. Ugrastircam kusura bakma. Tlf dan girince bole oluo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maşa seti satılmadı canım.Elbise Fatihten cengiz Aktürk Mağazasından alındı.220 küsür fiyatı vardı.Plaka marka 30 tl.Beyaz pardesü Setrems marka boyunu ölçtüm.omuzdan etek boyuna kadar 110 cm çıktı.S3 beden yazıyor.Sanırım 38-42 bedene olur.Rica ederim uğraştırmak ne kelime...
Setrms Marka pardesü çok şıktır.Bana biraz büyük olduğu için satıyorum.Herkes tarafından beğenilen bir modeli vardır.
tatlım kac beden gıyıorsun sen ben 38-40 suan ama dıyetteyım. 36-38 arası olurum. dar gelirmi kolları falan. esıme gosterıcem sımdı. bıde sıyah beyaz geometrik desenlı elbıseyı ustunde gorebılır mıyım? nasıl duruyor? maşayı kesın alıcam da dıgerlerınde muallakta kaldım. ikisinide ustunde gorebılırsem cok sevınırım ya
Kalıplar ve .Vücut yapıları da farklı oluyor.O yüzden net birşey diyemiyorum.Darlık bolluk kavramı da kişiden kişiye değişir.Bugün fotoğraf makinası ben de olmadığı için çekemem.Ama yarın kısmet olursa ftoğrafları çeker,topiğe koyarım olur mu canım.En iyisi duruşa göre karar verin:))