- Konu Sahibi TheDIFFERENCE
-
Tamamdir bekliyorum[/QUOTE]Tamam canım ben size özel msj atamıyorum ve sizin msjlar da bana gelmiyor.Burdan bir arkadaşa msj attım.o şimdi çevrimdışı .Onun vasıtasıyla sizin adres bilgilerinizi alacağım.Size mutlaka bir şekilde ulaşacağım...
Canım arkadaştan biraz önce msj geldi o da size özel msj atamıyormuş.Niye böyle oluyor ki? Şöyle yapalım o zaman siz bi zahmet benim adım soyadımla face den aratın(profil resmimde üzerimde beyaz benekli siyah şifon tunik var.Ağaçtan birşey yerken:)) ). .Burdan mail adresimi yazarsam ceza alırımTheDIFFERENCE .!.:Tamamdir bekliyorum
Ben sosyal paylasimda yokum maalesef :)[/QUOTE]Canım arkadaştan biraz önce msj geldi o da size özel msj atamıyormuş.Niye böyle oluyor ki? Şöyle yapalım o zaman siz bi zahmet benim adım soyadımla face den aratın(profil resmimde üzerimde beyaz benekli siyah şifon tunik var.Ağaçtan birşey yerken:)) ). .Burdan mail adresimi yazarsam ceza alırım
Mailiniz gelmiş canım.Bana ordan adres bilgilerinizi yollarsanız yarın kargonuzu göndereyim.Ayakkabı da bakmam lazım:)) Karıştırdıkça birşeyler çıkıyor.:))Ben mail attim size umarim ulasabilmisimdir
Bu arada ekleyeceginiz başka 37 no ayakkabı var mi?
Bugün nete çok sık giremiyorum.Adresinizi aldım 2 tane de ayakkabımın fotoğrafını ekledim,bakabilirsiniz:))Mail gönderdim kontrol eder misiniz
Teskkur Edrim benimkileri kargolayalim olur mu?[/QUOTE]FFERENCE, post: 36618895, member: 605556"]Bugün nete çok sık giremiyorum.Adresinizi aldım 2 tane de ayakkabımın fotoğrafını ekledim,bakabilirsiniz:))
Rica ederim canım.Güle güle kullanın... :))Kargomu aldim hediyeler için de tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?